אוי ואבוי, מישהו רואה הישרדות? פעם ראשונה השנה שאני רואה את זה(גם בשנה שעברה ראיתי רק את הגמר)- ואוו, אמנם פחות מזעזע מהשנה שעברה, אבל עדיין- גרוע! בתור אחד שרואה הישרדות האמריקאית, אוי איזה הבדל.
שנה שעברה ראיתי ודווקא היה סביר, ככה-ככה. הפעם לא ראיתי אפילו פרק אחד, אפילו לא פריים. עזבו אותכם מריאליטי, אני עוד בהלם מהפינאלה באבודים.
מישהו רואה את הטקס של ברצלונה בספורט 5? נדב יעקובי ושגיא כהן מקשקשים על כמה הכדורגל הספרדי היה השנה ברמה אחת מעל שאר הליגות בעולם בלי איזכור שהסיבה שברצלונה זכתה העונה בליגה הספרדית היא שאין יריבות ראויות ושהיא הגיע לגמר האלופות בגלל הגרלות נוחות ועזרה מהשופט.
ובתכל'ס, הם צודקים. הליגה האנגלית לא נתנה יותר מדי רמה השנה, באירופה זה היה יפה, אבל היונייטד נראו מזליסטים ברוב העונה, ליברפול יצאה לוזרפול, צ'לסי אכזבה בכל מידה וארסנל? עזבו. הליגה הגרמנית הייתה מעולה, אבל לא ברמה של הספרדית. על האיטלקית אין שום צורך להרחיב. הם דיברו על הכדורגל הספרדי, לא על בארסה. הכדורגל הספרדי נתן השנה דרמות בכל משחק וכמות אדירה של שערים, דרמות במדריד, דרמות בברצלונה, דרמות בולנסיה, דרמות בגיחון. יותר מזה, משחקים נדירים שלא ראיתי אף פעם ואני לא מדבר על בארסה אתלטיקו ב6-1, אלא על הקלאסיקו, אלא על הניצחון של אתלטיקו על בארסה, על ריאל חטאפה ועוד ועוד והייתי מרחיב אבל אני עייף... הכדורגל הספרדי נתן עונה גדולה, יותר מכל מקום אחר. לא תמיד צריך להיות אנטי ספרדי ואנטי ספרדי.
COM: אתה עדיין מצפה לאובייקטיביות (בעצם זו מילה חזקה מדי. בוא נלך על "עובדות") מהערוץ הזה? יש יותר סיכויים שגימל יפית תשלוף שמפו של הרבל אסנס במהלך תשדיר פרסומת של הד אנד שולדרס ותתקלח על השולחן מאשר שביווס ובאטהד כאן יעבירו פרשנות רצינית על כדורגל. ביום שאני אראה כאן תגובות של אנשים שמברכים את יעקובי או כהן על שידור מוצלח ונטול פניות אני אהיה מופתע. אני אישית שמח ומודה על כך שאני לא שותף יותר לביזיון התקשורתי שנקרא ערוץ הספורט ומרחם על האנשים שכן צריכים להיות חלק מהפארסה הזו על בסיס שבועי. באמת שחשיפת יתר לערוץ הזה והסובבים בו עשוייה לגרום לנזקים בטווח הרחוק. AronB: חשבתי להגיב לך ברצינות גם אחרי השורה הראשונה של ההודעה שלך, אבל אז קראתי את השורה השנייה (בן דוד שלי בן ה6 יכול להסביר את עצמו טוב יותר, רק שבניגוד אליך הוא גם ישמע הגיוני) והחלטתי שחבל על הזמן, המקום הוירטואלי והמאמץ שקצות האצבעות שלי ישקיעו בהקלדה.
AronB האם אתה אהרון פראווי בתחפושת ? ליצן לא קטן אתה... כל כך חיכיתי למופע סוף העונה של החרגול אתמול... שמתי אותו ברקע,נעלתי את הדלתות של הילדים והאישה כדי שלא יתעוררו ויאללה בלאגן.... נומנסייה יורדת !!!! רקראטיבו (או משהו כזה) סופגת !!!! פורלאן יהיה מלך שעריםםםםםםם .... יותר טוב מהמופע של בני היל...
הליגה הספרדית בהחלט נתנה העונה דרמות וכדורגל מלהיב. איכות, לא ממש. זו פשוט לא היתה עונה טובה במיוחד ברמת הליגות המקומיות, למרות שמה שקורה בגרמניה ובצרפת בהחלט מחפה על כך במידה רבה.
לא דיברתי על דרמות ושערים שיש בטוח בלה-ליגה אלא ששני הליצנים אמרו שהשנה רמת הכדורגל בספרד הייתה רמה מעל שאר הליגות באירופה! ברצלונה הייתה השנה קבוצה יותר טובה יחסית לקבוצות השכונתיות האחרות ולכן היא זכתה בדאבל, אבל בצ'מפיונס היריבות שלה עד לגמר היו ספורטינג, שחטאר, באזל, באיירן וליון(בעונה זוועתית לשתי הקבוצות) ומול צ'לסי במזל היא לא הובסה בגלל אידיוט נורבגי. ויאריאל הגיעה לרבע המגר מבית קל(סלטיק ואלבורג) ועברה בשמינית את פנאתיניייקוס ומול ארסנל הבינונית היא כבר הובסה. גם ריאל הקבוצה שאני הכי מחבב בספרד קרסה מול ליברפול ולא כבשה אפילו שער אחד. בגביע אופ"א אף קבוצה ספרדית לא העפילה לשמינית הגמר. צמד הליצנים יכל גם להודות שהשנה הליגה הספרדיות ירד ברמה אבל דרמות ושערים עדיין קיבלנו, אבל הם בוחרים לומר שהלה-ליגה בעונה הגרועה ביותר שלה בעשור האחרון היא הליגה הטובה בעולם על סמך מה?
על סמך זה שהם מחוייבים לפרסם את ספינת הדגל של הערוץ. בעונה הבאה הם נשארים רק עם הליגה הזאת והם מקבלים הוראות להאדיר את הליגה הספרדית ומי אם לא נדב יעקבי מתאים לעניין. הם נשארו עם ליגת האלופות הליגה הספרדית ומשחקי רמי שולחן אחרי שצ'רטון פירקו להם את הצורה ולקחו להם אפילו את הגרמנית. במצב כזה האחראים על הערוץ מעודדים את החרגול לצרוח אפילו יותר והוא מאושר מזה. יאללה תעזבו אתכם,כל העולם יהיה מרותק היום לליגה האהובה ביותר בכל פינה בעולם. האם הג'ורדיס ישארו או לא ? טיפה יותר מעניין מאוססונה וההשרדות שלה...
אני בטוח שהם מקבלים הוראות להאדיר את הליגה הספרדית, אבל אני לא בטוח שנדב יעקובי וחבריו באמת לא חושבים שהליגה הספרדית היא לא הטובה בעולם.