אתמול שני שידורים מספרד. עמיחי שפיגלר שבר את השיא של החרגול בצרחות אימים. האחראים על הערוץ מרוצים ואנחנו מקיאים. אתמול נדב כרגיל התחיל לדבר על מי מקום ראשון ואיוניר הנפלא הרגיע אותו שזה רק תחילת העונה ושיתחיל לבדוק את הצמרת בהמשך. לך תספר לו שהחרגול והחללית ספרו יחסי שערים כבר במחזור השני... אגב,החללית הפתיע בתובנה מעניינת ונכונה כשאמר : "הקהל הספרדי לא מעיר את הקבוצה שלו כי הוא מצפה שהיא תעיר אותו ".
לא ראיתי את השידור של רעל אבל החרגול בשלו. צרחות של בית משוגעים אברבנל בכל מצב של בילבאו. אותם שיאים לעוסים ולא מעניינים כדי למלא את השידור (למשל שיא ההופעות של צ'אבי ומיגלי). וכמובן "זו לא אותה הבארסה של העונה שעברה". רק לחשוב איזה הקצנות והגזמות היו רצות בשידור אם החללית הסינית היתה משדרת איתו.
איך אף אוהד יונייטד לא קרא את מה שרצון רשם היום במעריב? http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/969/541...&loc=6&tmp=4622
גינטר נצר :aaarofl: היית יכול לחסוך לנו סקימן. הייתי מבין אם היה אומר לא הגיע לאף הישג משמעותי בזירה הבינלאומית, אבל במנצ'סטר יונייטד. 2 גביעים אנגלים, 4 אליפויות, חצי גמר צ'מפיונס. בדיחה. הבן-אדם הזה הוכיח כבר מיליון פעמים שאין מה להתייחס אליו. אני חושב שטל בעבר פתח טופיק שבו כתב שהוא התקשר פעם לאבי רצון ואיים עליו. אני מניח שהשיחות חודשו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אין מה להתייחס לדברים הללו של רצון, כשאין מה לכתוב או שכשרוצים להעביר נקודה אבל לא יודעים איך,אין את הכלים לעשות זאת או בגלל שהמציאות היתה שונה לגמרי אז מעוותים את המציאות בצורה דמגוגית וקיצונית והנה,יש טור בעיתון. אגב,עוד לפני שהגיע לאנגליה מילאן שאותה רצון "עלק" אוהד,הציעה לאותו "שחקן דרג ג'" להצטרף לשרותייה,הוא בחר אחרת,יכול להיות שרצון עד עכשיו לא התאושש מזה, ככה זה כשמרירים.
הא? ולרדת על שדרי טלויזיה זה בסדר? מה ההבדל? מטרת הדיון היא להציג ולהתדיין על כל מה שקורה בתקשורת בכל הנוגע לכדורגל אנגלי. אז מה הבעיה תגיד לי?
כמובן. אבל כשפרשן מסוים בסה"כ כותב שלדעתו שחקן מסוים הוא אוברייטד, זו לדעתי לא סיבה לקטול אותו ולרדת עליו. לכל אחד מאיתנו יש דעות על כדורגל, אז אבי רצון מביע אותן במעריב ואנחנו לא. מעבר לטענה שקאנטונה אוברייטד לא היה כאן מחדל תקשורתי. אז אמר שקאנטונה אוברייטד, מישהו אחר יגיד את זה על שחקן אחר.
מייקל קאריק לא היתה פה שום דעה על כדורגל או דעה לגיטמית על שחקן היה פה אוסף מילים שנובעים משנאה,עיוות המציאות ברמה כל-כך קיצונית מעידים על זה, לכתוב שקאנטונה לא הגיע לאף הישג משמעותי,גם לא ביונייטד זו לא דעה,זה טימטום, נכון,זכותו של רצון ופראייר מי שמשלם כסף בכדי לקנות את העיתון הזה וזכותו של SkiMan לקטול ולרדת עליו ובצדק! בגלל דברי ההבל של רצון, גם בשביל זה קיים הדיון הזה.
תגיד אדון קאריק מה אתה רוצה? רצון כתב טור דעה והבאתי אותו לכאן כדי לנהל על זה דיון. אם זה לא בסדר אז אפשר לנעול את הדיון הזה וזהו.
רצון לא כתב דעה, כי מה כבר הדעה במה שהוא כתב? הוא עשה דבר רצון טיפוסי לו - פרובוקציה. יש בארץ הרבה אוהדי יונייטד, הרבה אנשים שאוהבים את קאנטונה - יאללה, בואו נרגיז אותם. גם זאת דרך להישאר בתודעה, כי היום, מי כבר שם על אבי רצון. זה מזכיר לי שלפני כמה שנים טובות, זמן קצר אחרי שקאנטונה פרש, אבי מלר אמר באולפן ליגת האלופות שהוא חשב שאריק היה אמנם שחקן מצוין אבל גם אוברייטד ושעשו ממנו קצת יותר ממה שהוא היה באמת. לגיטימי ביותר. רצון סתם צועק שטויות, בלי קשר למציאות, על שחקן שהביא שישה תארים משמעותיים בפחות מחמש שנים, ושנחשב למשמעותי ביותר בהפיכה של יונייטד לקבוצה רוצחת.
אני מסכים עם אמיר ע, אבי רצון אוהב לעורר פרובוקציות ובשביל להגיד שקאנטונה היה אוברייטד וגם לא זכה בתארים משמעותיים עם יונייטד צריך לרצות לעורר פרובוקציות או להיות טיפש גדול-או שניהם.
אני קורא לכל מאמני הפרמייר להישאר באנגליה ולא לערוק לאוזבקיסטן. http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3368578,00.html מסתבר שלהיכשל אצל רומן זו אחלה קפיצת מדרגה.
כבר שנים שאנחנו מקטרים עליהם, יורדים עליהם וסובלים מהם, ועכשיו מגיע סקר אייסוקר הגדול כדי לבדוק מיהו איש התקשורת השנוא ביותר על ידי חברי הפורום. הסקר מוגבל לעשר אופציות ולכן בחרתי את הטופ של הטופ, אלה שמקבלים כאן באופן קבוע את מירב הביקורת, אם למישהו יש בחירה אחרת הוא מוזמן לחשוף אותה. הבחירה שלי היא שגיא כהן, הסברים אני חושב שמיותרים.