דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. THE STRETFORD END Member

גם מלר לשמחתי מסוגל לצאת מהקבעון ולהתסכל אל מחוץ לקונכייה היבשה,
    אומנם אני לא חושב שמשחק חוזר הוא הדבר שצריך לעשות,גם הרחקה של הנרי מגביע העולם היה מספקת ומעבירה את המסר,אבל קו המחשבה זהה,
    היתה הזדמנות פז לזעזע את עולם הכדורגל אבל פלאטיני ובלאטר עדיין שותקים מאז יום רביעי שעבר,
    כמה..לא מפתיע,
    יופי של טור

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=69240&lang=HE

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/09
  2. קינג לדלי Member

היית צריך לאפשר שלוש בחירות מתוך עשר כי יש שם כמה ליצנים.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני בכיף הייתי מאפשר לבחור בכולם יחד, השרת של אייסוקר הוא זה שחושב אחרת.

4. George Best Member

פייס אוף קייק, אופירע.

יעקובי, שנוא?
    נכון שהוא מעיר את כל הבית עם הצעקות שלו במשחקים בין בילבאו לנומנסיה, ונכון שיש לי קיבעון מרגיז לגבי הכדורגל הספרדי, אבל אי אפשר שלא להעריך את הידע והתשוקה שיש לו.
    שגיא כהן סתם מציק עם היציאות ההזויות שלו.

מכירים את הנוזל המגעיל הזה שיש בתחתית השקית זבל?זה המיץ של הזבל, וזה בדיוק מה שאני חושב ברגע שמעלים את השם אופירע אסייג.
    ממש חלחלה, גועל נפש לחשוב איך היא הגיעה למעמד שלה בזכות היכולת לפתוח רגליים, הלקקנות, הצהוב שכ"כ מאפיין את האתר שלה, חירייה לא נסגר, אלא רק עבר מקום לוואן.

איציק זהר לטעמי מככב גם כן, הוא בלתי נסבל, אבל לפחות את הפרצוף שלו בקושי רואים ובתור אחד שכבר שנים על גבי שנים נמנע מלראות את האולפן ומדי פעם רואה את התקצירים, לפחות התדירות הנמוכה גורמת לפחות שנאה.

קופמן צודק בלא מעט דברים שהוא אומר, אבל כמה חבל שהם גם נכונים לגביו.
    עוד מפלצת (תרתי משמע) שהגיע למעמד הגבוה שלו בזכות הרבה צעקות ומעט מאוד תוכן.

5. Pinko Member

איציק זוהר, ללא צל של ספק. פשוט בושה שהאיש הזה מקבל במה.

6. קינג לדלי Member

אוקיי מבין.
    אופירע מעוררת את הגועל הגדול אצל כולם ולכן היא תיקח בקלות.
    יעקב זיו ? אני חולה עליו.כל בוקר גורם לי להתגלגל מצחוק.

7. George Best Member

8. johnnie walker Member

+1

ללא ספק האישיות הדוחה ביותר בתקשורת ולא רק בתחום הספורט אלא בכלל.

אם במקרה היא לא היתה רכלנית ספורט כיום אין ספק שהיא היתה מופיעה בבית הפח הגדול בתפקיד הקובבה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופירע, לרוב "המתמודדים" יש עבר וידע בכדורגל גם אם הוא מינימלי היא סתם יצור גועלי שמייצג את כל מה שאנחנו שונאים בתקשורת הספורט הישראלית.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצבעתי אופירע, כפי שנאמר כאן, בגלל שמדובר במיץ של הזבל. ואם היתה אופציה שנייה, הייתי מצביע זוהר, כי מדובר בשילוב בין חוסר מושג טוטלי בנושא בו הוא מתיימר לעסוק בשילוב עם אי ידיעה לגבי חוסר המושג שלו.

11. The_Arsenal Member

רק אני שונא את רצון??

12. guyholl Member

הוא סתם פרובוקטור וגם הבמה שהוא מקבל לא גדולה כמו אופירע או זוהר אז לפחות מבחינתי הוא עוד נסבל.

אני באופן אישי הצבעתי לזוהר. הייתי נותן הרבה כדי לא לראות (או לשמוע) אותו יותר בחיים.

13. דנידין Member

כמובן שלא אבחר באופירה כי היא באופן מוצהר מייצגת את החלק הצהוב של הענף ועושה זאת בהצלחה. מי שלא רוצה שלא להכנס לצהובונים ולא יסבול.

מבין כל אלו שהם מקצוענים ואי אפשר שהם לא יציקו לך בשל הנוכחות שלהם במשחקים בזמן הצפיה, הם אלו שצריכים להיות שנואים אם אינם עושים את עבודתם כהלכה. בערוץ הספורט כמעט כולם מקצוענים ועובדים קשה, אבל יורם ארבל!!! כבר שנים שלא מנסה בכלל ללמוד איך עובד כדורגל, לא עושה עבודת הכנה ראוייה למשחקים ומזיין את השכל על גולף כדי להזכיר לנו שהוא ממעמד עליון ואנחנו צופים זניחים. אותו הייתי תולה על הקורות בבלומפילד!

14. Dimitar Berbatov Member

כפי שאורי אמר, כולם שנואים ואם היתה אופציה הייתי מצביע ליותר מאדם אחד. ובכל מקרה, אין כל ספק, אופירע מעל כולם למרות תחרות קשה.

איציק זוהר הוא ללא ספק הפרשן השנוא עלי (אגב, אני חושב שראוי להוסיף לסקר את אוחנה לפחות לפני שכנר הסביר). הפרצוף הנאלח והמרוצה שלו אחרי כל "תובנה" או יותר נכון קלישאה תורנית פשוט בלתי נסבל. אני חושב שאיציק זוהר הוא הדוגמה לכך שלא משנה עד כמה היית שחקן טוב וברמות הגבוהות ביותר בכדורגל הישראלי, זה לא הופך אותך בהכרח לפרשן טוב. כלומר, לא כל פרשן שהוא שחקן כדורגל עדיף על פרשן שלא ראה את הדברים על המגרש כפי שנוטים לחשוב.

דנידין, הקטע עם אסייג שלא משנה עד כמה אתה מנסה להתחמק ממנה ומצהובון שלה, אתה בסופו של דבר תתקל בה. היא פשוט בכל מקום האישה הזאת!

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אתה יכול לקרוא לעצמך אוהד בית"ר אם אתה שונא את אוחנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/huh.Xxx
    בכל מקרה דווקא אלי בסדר גמור בעמדת הפרשן, לאולפן הוא לא מתאים לטעמי למרות שהוא עובר מסך מצוין.
    שכנר בכלל לא סביר, מעצבן אותי כמו שמש עם רוח קרה.