עד שסוף סוף מגיחה כתבה סימפטית על ארסנל, בים של כל העיתונות המגוייסת של ברצלונה ומנצ'סטר יונייטד, אתם מתלוננים? תנו לנו קצת להנות. גם ככה הכתבה הבאה בסגנון הזה תהיה בעוד שנתיים ;-) בסופו של הדבר, הכתבה הזאת היא דעה של הכותב, תסכימו איתו או לא , אני בטוח שאם במקום ארסנל היה כתוב שם מנצ'סטר יונייטד, לא הייתם מתלוננים על ה"גועל נפש".
פששש... הרבה זמן לא הייתי כאן. טיפה חו"ל, טיפה עיסוקים וכו'. אני אשקר אם אני אגיד שלא חשבתי על אייסוקר בזמן שכתבתי את הטור-כתבה הזה. אלו באמת דברים שעלו כאן המון בשנה-שנתיים האחרונות ואני תמיד הסכמתי והזדהתי, גם אם לא השתתפתי באופן לגמרי פעיל בדיונים האלו (אני לא זוכר, אבל אני חושב שיכול להיות שציינתי כבר בעבר את הרתיעה שלי מהליגה הספרדית רק בגלל מה שעשו ממנה בישראל בשנתיים האחרונות - פסטיבל ברצלונה וכו') רציתי רק להדגיש שהביקורת במה שכתבתי היא לא רק על ערוץ הספורט (עליהם כולנו ויתרנו כבר מזמן וחוץ מזה הם עושים את מה שנכון מבחינתם שיווקית) אלא הרבה ביקורת עצמית על וואלה וביקורת על כלי התקשורת האחרים, שהולכים בכיוון של מה שערוץ הספורט מכתיב להם ואיבדו כל פרופורציה כבר מזמן. ברור שיש בזה יותר מהליכה עיוורת וזה מה שאנשים רוצים לצרוך, אבל איבוד הפרופורציות זה משהו שמשגע אותי וההתחלה של השגעת שלי מבחינה אישית היא בעבודה היומיומית שלי, שבשבוע של ריאל-ברצלונה כרוכה בהרבה עשייה של דברים שאני לא מסכים איתם מבחינה עקרונית. יאללה, זה הזמן לזוז למשחק הבאמת חשוב של השבוע הזה - והוא מתחיל עוד מעט בבלומפילד.
לינקים באינטרנט לארסנל-צ'לסי (ואם אפשר גם ליברפול-אברטון)? לא לsopcast כי משום מה זה לא עובד לי (גם לא דברים שהם הם wmv) תודה רבה מראש.
לירן שכנר הראה היום בשידור עד כמה הוא אוהד יונייטד אמיתי, כשפורטסמות' תחת ניצוחו של הישבן שמייצג את כולנו בכבוד (איפה הסמיילי המקיא?) זכתה לאהדתו במהלך השידור כולל נסיונות שלו להסביר למה הפנדל שפומפי קיבלה היה מוצדק... אלון חזן גם כן עם יציאה תמוהה עם אוהד פומפי המפורסם ודגל קרואטיה, מה הוא רצה שם לא הצלחתי להבין...
אחרי שראיתי את ארסנל - צ'לסי עם השדר האנגלי (איך קוראים לו?) הנפלא, עברתי לראות קלאסיקו עם מיסטר עקבי והחרטטן התורן שגיא כהן. פשוט אפשר להקיא רק מלשמוע אותם משדרים. ברצלונה וברצלונה, HD, צרחות של משוגע מאיתנים, שומעים אותו בכל הבית, חרטות של שגיא כהן ועוד ועוד ועוד. אני רואה על מיוט.
לא יודע מה איתכם, אבל עדיין יש לי דמעות (אני רואה את המשחק עם תום, n-s-n-o מהפורום) מהשידור של יעקובי והחללית. שלל צעקות היסטריות במצבים כ"כ לא מסוכנים, אי הבנה של המתרחש על הדשא ("חוץ לא חוקי!" כשהשופט בכלל שורק לעצירת המשחק עקב שחקן פצוע"), "הקהל שורק בוז להנרי שכל הזמן נמצא בנבדל" בעוד כל טמבל יודע שהקהל שורק לקוון. הכי קל זה להתעצבן ולזרוק משהו על המסך, אבל אם תקחו הכל בקלילות ותנסו לזרום עם יעקובי, לא תפסיקו לצחוק.
החללית: "יכול להיות שהאדום הזה ישפיע על עונה כולה..." מוזר. בדרך כלל הדברים האלה משפיעים אצלו ל 20 העונות הבאות... פשוט מופע סטנד אפ :aaarofl:
תגידו, האם אני היחיד ששם לב לנס כן כן, נס שהתרחש היום בשידור של ברצלונה-ריאל? בהתחלה חשבתי שאני מדמיין אבל הבנתי שזה אמיתי- טכנאי הסאונד החליש את המיקרופון של נדב יעקובי ברגעים שבהם הוא התחיל לצרוח בלי שליטה! ראיתי את המשחק עם חבר, שנינו שאלנו את עצמנו האם זה בעקבות תלונות שהגיעו לערוץ/פחד מתביעות נזיקין על קרע בעור התוף או שיעקובי בעצמו הבין שיש לו בעיה של חוסר שליטה עצמית. בכל אופן צעד מבורך, עשה לי את היום!