דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. ארצ'י באנקר Member

הגברת יוצרת הסרטים לא מעסיקה יועץ שילחש לה שהקטעים המבוימים נראים מלאכותיים מדי
    ואולי כדאי לרמות בדרך קצת יותר מתוחכמת.
    כל הפרשה בנתיים היא פספוס ענק של התקשורת, פספוס שהחל הרבה לפני שמוני פנאן התאבד.
    התקשורת ישנה, המשטרה ישנה ורק ראשות המיסים חוקרת וגם זה באספקט צר של הפרשה.

לא נעים לראות את כל החרא שצף בעקבות הפרשה בין אנשים שכלפי חוץ עד ההתאבדות היו נופת צופים אחד לשני והיום כשהאינטרסים שונים הפכו לאויבים בנפש.
    אנשים שרוצים את כספם חזרה מול משפחה שהורגלה לרמת חיים מסויימת ולא תוותר עליה בקלות.
    מכביסט למכביסט זאב.

הגברת אסיאג מצאה פלטפורמה הולמת להגיש לציבור את הכלום שלה, ערוץ 2 כמובן.
    הערוץ הזה ברדידותו סוחפת ההמונים מסכן את בטחון ישראל יותר מכל הטילים ביחד של החיזבאלה.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שמדכא. שאיכשהו, בסופו של דבר, כולם נכנעים לה ומקבלים אותה. עמנואל רוזן, מגיש תיק תקשורת, יכול להתלונן עד מחר על הצהוב בתקשורת, לקיים אייטם על הראיון של וואן עם אגייאר בבית המשוגעים - ואחר כך לכתוב טור לאתר הזה. דן מרגלית, ההוא שמדבר על כך שידידותו עם אולמרט הסתירה דברים מעיניו, גם כותב מדי פעם לאתר של מקורבים וידידים ועוזר להשוות לו פנים של כלי תקשורת סביר. דייויד בלאט יאמר יום אחד שהאשה הזאת הורסת את תקשורת הספורט, ובתוך כמה שבועות יחזור להתראיין אצלה. ןעל זה שערוצי טלוויזיה ורשתות רדיו יזמינו אותה לעשות סרטים או להתראיין בנושאים רציניים, כבר אין לי מה לומר. מילא, לקבל אותה כרכילאית ולתת לה לעסוק בחרא שלה, אבל להביא אותה כמיינסטרים? איכס.

3. טומי טיילור Member

רבותי, אני מבקש נחרצות לא לזלזל באופיר אסייג, הוא ידוע כאוהד מובהק של 'נבחרת בקהאם'!

4. ארסנל ונגר Member

גם עמית לוינטל, התייחס "לסרט של אופירה" בבלוג שלו:

במאית חדשה ושמה אופירה

אחד הדברים הכי בזויים במאה ה-21 אך יחד עם זאת מאוד מובן הוא הזילות. אין לה גבול לזילות. כמו שבימינו צביקה פיק הוא לא פחות מאשר מאסטרו(!), כל אחד שמחבר שני קווים הוא לא פחות מגאון, כל תקיעת זרת במשקוף כואבת כמו השואה, כל כדורגלן שעשה מהלך יפה אחד מושווה למראדונה.

ראיתי היום את תכניתה של אופירה אסיאג על מוני פנאן. מאיפה יש לה או לרשת את החוצפה לקרוא לזה “סרטה של אופירה אסיאג”. סרטה?!! אופירה היא שפילברג ולא ידעתי? כמה זמן ישנתי הלילה? התעוררתי למאה ה-22? איפה גברת אסיאג למדה קולנוע ובאילו אולפני טלביזיה היא עבדה? וממי למדה? אופירה סקורסזה.

בחצי השנה האחרונה כשעבדתי בערוץ הספורט, נהייתה אופנה כזו שלכל כתבה שנייה היה במאי (ככה בקרדיטים בסוף האייטם). בסדר, היו בערוץ מספר מאוד מצומצם של אנשים שראויים לעשות בימוי. אבל אז כל ילד שרק הגיע ועוד לא יודע כמה פריימים נכנסים בשנייה נהיה לי במאי. איפה היושרה? איפה הצניעות? איפה הבנת הלשון?

אני עד יומי האחרון לא הסכמתי לחתום בתור “במאי” לכתבות, ולא משנה כמה יהיו איכותיות ועשויות מצוין. במאי זה אחד שיוצא לשטח, מעמיד מול מצלמה, יש לו חזון ואמירה מאחורי האייטם, הוא מביא זוויות אישיות. לא אחד שמביא שני סינקים מסוכנויות הידיעות.

חזרה לאופירה - היא באמת אישה טובה בתחומה. רואים שהיא רוצה, שהיא מתעניינת. פול גז בניוטראל. סחתיין על המאמץ. אבל בין התחום שלה לבין תחום עשיית סרטים המרחק חוצה יבשות. אין גבול לזילות? לטשטוש עובדות? לעיוות העברית? אופירה לא במאית. יפה שהיא הוגה רעיונות כמו: בזמן שהיא נכנסת לבניין, היא מקריאה לשומר את שמה הפרטי ושם משפחתה כדי להגיע לשיחה עם ביבי נתניהו… אה סליחה, שרון פנאן. סצנה מרגשת ומקורית היא כשהשתיים שותות קפה חלדשעם סוכרזית.

אבל במאית יקרה, אני חושב שהליהוק של שמעון מזרחי לתפקיד המלאך הצדיק לא היה מדויק. היה כאן פספוס. לירון פנאן הייתה סטאטית מדי. למה לא לנצל את הנוכחות הבולטת שלה והחיוך הרחב והמאיים שלה למטרות יותר דרמטיות או לחילופין קומיות? יכלת לקחת אותה לאיזה בר סליזי, זינגל היה משחק את השריף ורגב היה הברמן. מה עם טיפה מעוף, במאית?

יאללה, אוסקר לאופירה. תגידו, עוד אפשר להירשם לאוסקר בכלל או שכבר מאוחר? בקטגוריית המועמדים לסרט הזר לענף?

5. THE STRETFORD END Member

אם אני זוכר נכון בימי חמישי ב 12 ורבע יש תוכנית ספורט בגלי צה"ל
    עם רסקין ואלי ישראלי או שיש כבר מישהו אחר במקום רסקין(אחד מערוץ הספורט לא?)
    ומעניין אם ידברו שם על גרנט.

אני בטוח שידברו שם על עניין גולסה ומכבי חיפה,
    הימור שלי,מעלים את יעקב שחר לשידור ענות על שאלות
    או יותר נכון,לתת לו לנאום ובתמורה הוא יקבל חיזוקי אגו מצמד המגישים.

6. דקו Member

אפי טריגר(לשעבר בערוץ הספורט)
    ביחד עם אלי ישראלי

7. eastlands Member

שמעתי את צופית גרנט בגלי צהל מצחיקה הגברת של מצד אחד כואבת את הנפילה של אברם בקבוצה אומללה לדבריה כמו פומפי ,ובמשפט אחד לפני לגבי המסגים היא אמרה ,"מגיע לו 2 מסגים ביום , תבינו הוא מאמן את פומפי הגדולה ,ראבבאק פומפי אתם קולטים "

אחלה תוכנית, גולסה ברח,אברם מזיין,ומוני ,מי הרג את מוני ? ,אחלה תוכנית ספורט.

8. cityblues beter dead than red

צופית,כהרגלה מנסה להיות ממלכתית ועם זאת הבוטות שלה מנסה לפרוץ החוצה.
    למי שלא שמע את הראיון-תכנסו לקישור של הראיון.

9. THE STRETFORD END Member

אני סגרתי את הרדיו אחרי הראיון עם גברי לוי,
    הוא לא מבין למה תמיד מתקשרים אליו כשיש סיפור עם גרנט(למה באמת?)
    ואחרי זה לא מאמין שזה היה בית זונות אלא רק מכון מסאז'ים
    ושאין פסול בללכת לעשות מסאז' תאילנדי(צודק)
    ושאברהם חולה מסאז'ים(מי לא?)

בקיצור,עד שלא יביאו לגברי לוי הוכחה שמדובר במעבר למסאז' תאילנדי
    ולא תוספת של "שחרור והרפייה"
    הוא מבקש שנרד ממנו(מגרנט).

לוי מתחיל להשמע לי כמו איצ'ה מנחם,
    פנסיונר חביב ומצחיק,
    לתרום משהו באמת הוא כבר לא מסוגל.

10. cityblues beter dead than red

זה עונה על השאלה של גברי
    http://img.mako.co.il/2009/10/13/gg876356.Xxx

http://msc.walla.co.il/archive/422413-5.Xxx

11. THE STRETFORD END Member

ביאליק

זה ברור,ידוע,גרנט היה בן טיפוחיו של לוי
    אבל מאז עברו הרבה מים בירקון,
    האחד יצא לסוג של פנסיה
    והשני הגיע לבדוק את איכות המסאז' התאילנדי ברחבי אנגליה,
    חוץ מזה היתה זו שעת צהריים,תנו לו ללכת לנמנם.

12. cityblues beter dead than red

אני מחזיר את הדיון לנושא אופירה "פרצוף משופץ" אסייג.

את הדעה שלי על אישה זו כבר הבעתי פה בעשרות הודעות,אך אני חייב להסיר בפניה את הכובע (של ה...).

אישה דימונאית זו שהתחילה בתור כתבת זוטרה בעיתון מקומי בנגב מצאה את קרש הקפיצה שלה במחלקת הספורט.לימים,הגיע להפועל באר שבע אלי גוטמן שהביא להם את חלילוביץ' הנפלא ורוסו החתיך ונתן להם מתנה יקרה מפז-גביע המדינה.לבסוף הלך להפועל חיפה ולקח איתו את ג'ובאני.
    ההצלחה בדרום הביאה לו "כרכורים" של העיתונות המקומית שלעיתונאית המדוברת פה היו את הסקופים הכי טובים וההרכבים היו אצלה ביומן יומיים לפני משחקים.אף אחד לא ידע מהו סודה של אותה עיתונאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.
    יום אחד הגיעה אשתו של גוטמן למגרש האימונים וצרחה על אותה עיתונאית -קולות שהגיעו עד קסטינה וחשפו את סודה.

מאז,חלפו הרבה מים בנחל צין העיתונאית שהדרום נהיה קטן עליה עברה למרכז,וגילתה את רזי ההצלחה בעיתונות הספורט בדרכיה שלה(!!!).

היום היא יושבת במרומי האולימפוס עם שרביטה מחזיקה בתפקיד ניהולי ב ONE,משדרת תוכנית ספורט יומית מצליחה עם ליצן נוסף ומחזיקה בתואר "עיתונאי הספורט הבכיר בישראל".

אפשר היה לעשות מזה סרט כי אפילו פנינה רוזנבלום שעלתה לגדולה בדרכים דומות לא סיפקה דרמות טובות מגברת אופירה שלימים תפסה לעצמה דג שמן בדמותו של גיל מנקין.

הסרט האחרון על מוני פנאן היה מזעזע לנוכח ההתנהלות של אופירה.הראיונות החודרנים,דמעות התנין מול הבכי של רגב,החיטוט בפלאפון של מוני...היו כלי שרת במכונה המשומנת שקוראים לה "אופירה אסייג".
    הגדיר נכון אדון ניטשה שקבע שהסצנה ששיקפה את התוכן היה שהיא הגיעה לדיור המוגן שבו חיה גברת פנאן ותחבה את שמה לשומר המסכן שנאלץ לשתף איתה פעולה.

אישה זו מצפצפת על כולנו מלמעלה-אף אחד כבר לא יוריד אותה משם ועל זה היא ראויה להערכה.
    אך הדרך הצהובה בה בחרה גרמה לאוהדים שאכפת להם מהמוצר שהם מקבלים לרעות בשדות זרים.
    אני אחד מהם והיום רק הליגה האנגלית מעניינת אותי לא רק בגללה אך יש לה צד בדבר.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא, נגיד והלך למכוני ליווי... אז מה?

14. שלו Guest

יש חוק באנגליה שאוסר על פתיחת בתי בושות, וכמובן אם נפתח אחד כזה מן הסתם שאסור ללכת לשם. ואם אתה 'ידוען' באנגליה, אין סיבה שלא יפציצו אותך.

15. בועז Member

סיטיבלוז

אפשר לתת המון סטירות אבל לא להבין את העוצמה שלהן ואת הכאב שהן משאירות. מספיק לקבל אחת כדי להבין את הכאב הזה ואח"כ לחשוב פעמיים אם להחטיף שוב כאפות. רוצה לומר,
    עדיין לא עשו תחקיר צהוב ומגעיל על האישה הזולה שהזנת את תקשורת הספורט בארץ. הלוואי שתקום הפקה מספיק אמיצה ,פולשנית ומוכנה להרוג , וחשוב גם שתהיה בקיאה בפרטים, כדי להציג את "סיפור ההצלחה מדימונה" כמו שהוא היה באמת, דרך איזה מיטות היא עברה, עם איזה אנשים היא התעסקה, הדרכים העקלקלות שבהן השיגה את הסקופים שלה ועל הקשרים שלה עם אנשים כמו רביבו, גאידמק, ברקוביץ' וכו' וכו'.