הכתבה ממעריב בזיונית ברמות,אלוהים כמה אפשר להתדרדר שם במעריב? בעצם,מעניין לראות מה אבי רצון יכתוב שם מחר אם בכלל, עקיצה,תירוצים,מחמאה אבל עם אבל או פשוט פעם אחת יהיה מסוגל להיות לא אבי רצון?! אני עדיין לא התאוששתי ממה שכתבו פה אתמול על שגיא כהן והדברים שלו על בנדנטר, כמו הרוח,לאן שהיא נושבת ככה "הפרשנות שלו" פעם ימינה ופעם שמאלה ותוך פחות מ 90 דקות, אבל מה וכתבתי זאת בעבר,הבן אדם גאון,שנים על גבי שנים הוא מקשקש בצורה הזו ועדיין מקבל כסף בכדי לנסוע ולטוס בכל העולם לראות כדורגל ברמות הכי גבוהות, הוא הגאון,אנחנו הטיפשים.
זכור לי פעם אחת בלבד מאמר נקי מתירוצים וקטנות מצידו לגבי יונייטד וזה לאחר הניצחון שלנו 3-2 נגד יובנטוס בחצי הגמר ב 99, בכל השאר תמיד מפלפל זאת בשטויות,מחמאה מצד אחד אבל עם רצון להקיא מצד שני. אני מאמין שזה מה שנראה מחר מצידו אם בכלל.
הלכתי לישון עם חיוך שתקוע עד עכשיו , לראות את נדב באולפן כמעט עם דמעות , לא מצליח לחבר משפט מרב תיסכול ,קבוצת החלומות הודחה ,האנגליות ממשיכות לפרק ,ברנלי נתנה פייט פי 10 יותר מפורטו שלשום בהייבורי ,וליון זה לא סביליה שהתפרקה כמו חמאה בשבת , אני צופה באופן קבוע בליגה "הטובה" בעולם ,גם בגלל עבודתי כבעל תחנת טוטו ,זה שסנטנדר וחטאפה זה בזיון כבר כולם יודעים , אבל חברה זה בדיוק כפי שקופמן אומר -כדורגל פח -בדוק ! על האולפן אין לי מילים ,מלבד מלר שעוד ניסה להציל את המצב ,זה קטסטרופה של איש אחד -איציק זהר ,הוא ניסה לתרגם את פלגריני תוך כדי שכמעט הרביץ לנדב (מי שהבחין טוב יכל לקלוט שנדב קיבל מכות בפרסומות ) נדב בתיסכול אכל בייגלה ועפו לא פירורים , ליון מבחינת זהר לא היתה קיימת הוא דיבר רק על ההחמצה של היגווין , ,לגבי ההפסד של מילאן ,שום מילה על ערב המחאה הצהוב ירוק (כן מלר איפה היית בדיוק ?) לפחות הזכירו את טל הרמן ורפי שואל (לידס ביתר ) עשה לי את הערב ,והכל כמובן אחרי הכתבה על עמית קדוש האחיינית שלי ,שעד עכשיו אני מקבל טלפונים שגורמים לי צמרמורות בכל הגוף ,כפר סבא התרגשה אתמול עם כל המדינה . תודה טרונלדו טוב שבחרת ריאל , קדימה יש חרז בשבת ,אני מתרגש .
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleI...ypeid=1&sid=126 הנה הלינק למי שלא ראה את הכתבה על עמית. יובל לקראת סוף הכתבה מתראיין עם הסמל של פורסט עליו. צמרמורות בכל הגוף. שאלוקים ישמור לנו אותה.
ראיתי את הכתבה על עמית קדוש.. כהורה כמעט שהתפרקתי מהתרגשות. הסתכלתי על המשפחה ובמיוחד על הילדה בהערצה וביראת כבוד, גם אנשים טובים ומשפחות טובות עשויים להתפרק במצב כזה. הדרך עדיין ארוכה אבל יש אור גדול בקצה המנהרה, רפואה שלמה!!
מה שמזכיר לי שהמונדיאל בפתח-ומי שסופר את הכסף הם הצ'רלטנים והעו"ד לעינייני משפחה. תהנו 1 תהנו 2 תהנו 3
אחלה של כתבה ערן, כיף לקרוא על הצד הזה של הכדורגל, הלא מקצועי אלא הרגשי והרומנטי. מצטער על הביקורתיות אבל החידות באולפן הצ'מפיונס הופכות קלות ומביכות יותר ויותר. כל שאלה ניתן למצוא בויקיפדיה והיה משעשע לראות את הבחור ההוא אתמול זוכר שבארטז זכה עם מארסי ב-93 (זוכר, כמובן) אבל כמעלים את השם הנריק לארסון הידע של הבחור פורח ממוחו. אגב, בנוסף לבירטלס היה עוד אחד כזה, לא? מיוהרן ההולנדי אני חושב.
מה הבעיה עם החידות? התשובה לשאלה על בוט שלשום, למשל, היתה קבורה עמוק. בשורה השלישית בדף הוויקיפדיה עליו.
שורה תחתונה , ערוץ הספורט צריך פירוק ליסודות בסיס. עם שדרים כמו יעקבי שצורח וסובייקטיבי , אלי אוחנה שהוא האיש שגדלתי עליו כשחקן אבל אני כל כך שונא אותו כפרשן , איציק זוהר שבאמת התענגתי על מה שנהגנו לקרוא "הבננות שלו לרשת" (בעיטות חופשיות) שרק מחרטט בכל דבר שקיים , שגיא כהן החזיר שהוא החרטטן הגדול בתחום ועוד כמה מפגרים.. רק אבי מלר החנבץ צדיק , ולפעמים מוטי איווניר ועמיחי וחברו..
גם מלר מקבל המון ביקורות רעות מאנשים פה בפורום בנוגע לליגה הגרמנית והאיטלקית. הבעיה איתו ועם יעקובי זה שהם פשוט מאוד לא שדרנים. הם פרשנים. אצל יעקובי הבעיה קצת גדולה יותר כי יש לו יציאות ממש ממש הזויות לפעמים. שגיא כהן הוא בהחלט חרטטן אבל מה לעשות, עובר מסך כמו שאומרים, בנוגע לאיציק זוהר ואוחנה אני בהחלט מסכים...
אלה לא תחומים למלר, יותר מזה רואים שתמיד הוא מוכן לקבוצה שהוא משדר אותה. בכל מקרה כולנו יודעים שאבי משדר כדורגל אנגלי זה תענוג צרוף, ראינו את זה בגביע הליגה, צריך שיקחו אותו לצ'רלטון. הוא מבוזבז בליגות הזניחות שיש לערוץ הספורט להציע.