דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. johnnie walker Member

לא תיזה ולא שמיזה, הציבור הרחב- זה שכביכול אוהד ברסה אבל מכיר בשם רק את מסי ואולי צאבי זה ציבור של טרמפיסטים וגלורי האנטרס שהיום אוהד את ברסה כי הם הכי טובים ולא בגלל היותם ספרדים או ארגנטינאים, באותה מידה הם יכלו להיות גם הולנדים או ברזילאים, כל עוד הם מנצחים כל משחק וזוכים בהרבה תארים הם יכולים להיות גם פלסטינאים.

2. k_700 Member

זה אומנם מONE ולכן אני איכשהו לוקח את התרגום שלהם בעירבון מוגבל, אבל זה נראה אפילו כאילו הספרדים צינים לגבי השיפוט של בוסקה.

http://one.co.il/Article/175872.html
    "המופלאים שוב ברבע, השופט עזר לצדק לנצח"

"שער ה´אס´: "בוסקה עזר לכדורגל לנצח"

ברקוביץ' בטור על המשחק אתמול:
    "אם לא הייתי אוהב את המדינה הקטנה שלנו, הייתי נשאר לגור פה בספרד, כי לראות בכל שבוע משחק בקאמפ-נואו זה פשוט כיף עולמי."
    http://one.co.il/Column/89/175869.html

3. cityblues beter dead than red

מישהו מסוגל לרכז מגבית? (לא שחסר לו כסף)

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר פשוט להגיד שאף פעם לא נתקלת במישהו לא ישראלי שקורא למנצ'סטר יונייטד "מנצ'סטרררררררר".

5. Ryan Giggs11 Member

מה שקורה עכשיו עם ברצלונה יהיה עוד כמה שנים למילאן/ארסנל/ליברפול/יובנטוס/מנצ'סטר יונייטד או כל קבוצה אחרת שתהיה ברמה אחת מעל אירופה כי ככה זה התקשורת העלובה בארץ.
    כמו שאוהדי מנצ'סטר יונייטד חוו(או אוהדי "מנצ'סטר")ככה גם אוהדי ברצלונה הותיקים המסכנים שבסך הכל נהנים מקבוצה אדירה אבל באמת שאי אפשר שלא לחשוד בגלורי האנטרס בדיוק כמו שכל מי שאוהד את מנצ'סטר יונייטד ישר נחשד ככזה.

התקשורת בארץ מבחילה ואין מה לעשות, ערוץ הספורט הוא בעל השפעה עצומה לא רק על ילדים טרמפיסטים אלא מסתבר שעל שאר עיתוני הספורט והערוצים המסחריים.
    עדיין לא נרגעתי מהגועל נפש שהיה בשידור אתמול, אפילו במשחקים של נבחרת ישראל לא הייתה שמחה כזאת, ביזיון.

6. קינג לדלי Member

הדביקות הזאת מגעילה.
    ביום ההולדת של הילד ההורים מהגן ידעו שהוא חולה כדורגל אז בין המתנות היו שני כדורים מחרסינה עם סמל ברצלונה.
    לא אמרתי מילה אחת והוא שבר אותם.

היום ברדיו קיבלנו שוב תמונה למה לא מעודדים בקאמפ נואו.
    על הבוקר אצל רסקין סיפר ישראלי שהוא נסע לטיול משפחה והם קנו 6 כרטיסים.
    חלקם ראו מגרש כדורגל בראשונה כולל הוא.

היום בידיעות טור של טל מוסרי בכבודו ובעצמו וגם הוא היה במשחק.
    כמו שנאמר - סקס סמים וטל מוסרי...

ואחרי הכל זאת הקבוצה הכי גדולה שראיתי בימי חיי.
    אחרי המעלית הקטנה של מסי (בתוך החמש רבאק בתוך החמש!)הייתי בהלם.
    צ'אבי נדיר והם חיים בצפיפות.
    תנו להם לשחק 8 מול 8 בתוך עיגול האמצע ועדיין היריב לא רואה כדור.
    זה נראה כאילו הם מתאמנים רק על 2 באמצע...

חווייה נדירה.
    יש אומרים שליברפול הגדולה ההיא הייתה הגדולה מכולן אבל אם אחד ששיחק בלב המגרש של ליברפול הגדולה אומר שברצלונה היא הגדולה בהיסטוריה אז מי אני שאתווכח.

תקשיבו לסונס
    http://www.youtube.com/watch?v=STw4KxPgLDk...player_embedded

7. THE STRETFORD END Member

לדלי,

זה דיון שלא יהיו בו מנצחים ובכל זאת ואמרתי לך את זה ביום חמישי וכתבתי לך על זה היום,
    יש כמה נקודות שעבורי שמים בסימן שאלה את הגדולה של ברצלונה.

קודם כל ובאמת להוריד את הכובע,הכדורגל שלהם מהפנט וגם אני שמעדיף סגנון משחק אחר לצפייה לא יכול שלא לקנא בקלות המרגיזה של הנעת הכדור המדהימה של הקבוצה הנוכחית הזו,באמת משהו שלא ראינו בעבר ומאף קבוצה אבל וכשרוצים להשוות לקבוצות גדולות מפעם,פה ברצלונה נמצאת בסימן שאלה,מבחינתי לפחות.

אני גדלתי עם שנאה ובגלל קנאה אדירה אל מול מילאן של סוף שנות ה 80 ותחילת ה 90,
    זו היתה קבוצה עוצמתית ברמות מטורפות,עם הגנה מושלמת,אם מילאן היתה עולה ליתרון 1-0 היית יכול ללכת לקטוף תותים עד מחר ולא היית מתקרב אליה.
    היא גם היתה קבוצה הרבה יותר מגוונת,ברצלונה של היום היא קבוצה חד גונית לגמרי,זה עובד לה מצויין ועדיין,אם תעצור את הסגנון הזה,אין לה כלים אחרים.
    האם עצרו את הסגנון הזה?כן,
    יונייטד עשתה זאת ב 180 דקות ומבלי שברצלונה הגיעה למצב אחד ממשי.
    צ'לסי היתה קרובה שיפוט מחריד בכדי להדיח אותה עונה לאחר מכן,
    את מה שאינטר עשתה בעונה שעברה כולם זוכרים,בעצם לא כולם,חלק מעדיפים לשכוח את המשחק הנהדר ל אינטר ב 3-1 בסן סירו,
    הטענה שלי היא שבכל פעם שברצלונה נתקלת במתאגרף ממשקל כבד,הסיפור כבר לא כזה קל ויפה לעין.
    זה לא אומר שהיא לא היתה יכולה או לא תנצח בעתיד מפגשים מהסוג הזה אבל זה בטח לא יהיה בקלות מרגיזה ממש.
    מעבר לזה,מילאן ההיא ואני יכול לדבר על ליברפול ההיא ואני יכול לדבר על ריאל מדריד בתחילת שנות ה 2000 והקבוצה של זידאן,פיגו,ראול והאחרים,הן היו קבוצות מדהימות,חזקות,מגוונות עם תארים להוכחה וגם עשו זאת,כל אחת בזמנה כשהליגה שלה היתה הליגה הטובה ביותר בעולם וללא עוררין.
    ברצלונה לא נתקלת במשך העונה במאבקים שהיו לאותן קבוצות,
    ריאל מדריד נאבקה בזמנו מול הברצלונה ומול לה קורנייה ומול הולנסיה שהיו קבוצות חזקות ביותר,לא מה שיש היום בליגה בספרד.
    כל הכוכבים הגדולים של ברצלונה מגיעים לשלבים הללו של העונה טריים הרבה יותר,בלי צלקות ממאבקים קשים במשך העונה.
    אם אני לוקח את ארסנל ולמרות כל החסרונות שלה ואין ספק שברצלונה קבוצה איכותית וטובה יותר,
    ארסנל הגיעה למפגש הכפול נגד ברצלונה עם פציעות של שחקני מפתח,אחרי קרבות רחוב מול טוטנהאם,יונייטד,צ'לסי,שיטי,בלי מנוחה בחג המולד,
    הכל מתנקז ובא לידי ביטוי בתקופה הזו של העונה וכמובן שלא רק מול הגדולות הן ירקו דם,
    לשחק מול קבוצות קשוחות ובועטות הרבה יותר מהרכות שבספרד,סטוק בחוץ,סנדרלנד,בולטון,אפילו וולבס,
    זה לא אומר שוולבס קבוצה טובה יותר מהמקבילה שלה בספרד,ממש לא אבל הפייט הוא שונה לגמרי ולוקח כוחות אחרים ממה שברצלונה פוגשת בכל שבוע כמעט.

קשה לקבוע חד משמעית כי הכל זה באוויר אבל אם ברצלונה משחקת בליגה האנגלית וצריכה להגיע למפגשים הללו במרץ ואפריל ולאחר ריצת המרתון באנגליה ולא ההליכה בספרד,אני לא יודע כמה מוכנים מנטלית,פיזית הם מגיעים למפגשים הללו בשמינית,רבע וחצי הגמר.

ובאמת,אני לא מנסה לקחת ולהוריד מאיכות הכדורגל המדהימה ומזה שכן,הכל תלוי בברצלונה קודם כל ולפני הכל ולפני כל קבוצה,
    גם אם יונייטד תבוא להתמודד מולה מחר פרגוסון יכין את הקבוצה שלו ובמחשבה איך קודם כל לנטרל אותה ובברצלונה לא יתחשבו ביונייטד או כל קבוצה אחרת ויחשבו איך הם ממשיכים לשחק את הכדורגל שלהם
    אבל כשיש קבוצה שמספיק טובה ומספיק מוכנה(וצריך המון דברים שילכו לטובתך בכדי להיות מוכן בצורה מספקת נגדם)
    אז דברים יכולים להראות אחרת ואין כמו הוכחות בשטח ובעונות האחרונות בכדי להבהיר את הנקודה הזו.

8. Muurad Member

לא יודע למה אבל ראיתי את השידור החוזר עכשיו(עכשיו דקה 60), וכמו שערן אמר - הדביקות, לפחות בשידור, זה פשוט ברמות מטורפות.

יותר ממה שארבל הביזיוני עשה שנה שעברה(שאגב כהרגלו לא ידע מי זה מי, קרא לדיאבי ווילשר, לווילשיר רוזיצקי וכו' וכו' וכו').. מה שברקוביץ' עשה בשידור הזה ואיך שהוא שידר אותו כפרשן מטעם ברצלונה TV פשוט מחליא... איך הוא מצחקק כשמסי מקפיץ מעל השוער והולך לכבוש(או ב-2 השערים האחרים של בארסה), איך הוא ביום אבל לאומי כשארסנל כבשו, איך כל פאול או עניין חוץ מהאדום של ואן פרסי היה "פנדל-אדום-פאול", איך הוא צוחק על שחקני ארסנל ומעליב אותם, איך הוא אומר "איך בא לי שיתנו את הרביעי ככה לפינאלה", "ויוה בארסה, הצדק מנצח".

פשוט שערוריה ממדרגה ראשונה...וזה לא שלא ציפיתי לשידור פרו-בארסה, אבל מה שהלך שם אתמול היה הרבה מעבר לגבול הטעם הטוב או הרע...הרגיש כמו תעמולה של קים ג'ונג איל מטעם הטלויזיה הצפון קוראנית...אני לא אתפלא אם הוא צפה במשחק עם חולצה של בארסה ופונפונים אדום כחול.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  9. k_700 Member

מוראד אם כבר את מעמלל את נפשך עם צפייה חוזרת בשידור של המשחק תנסה לספור כמה פעמים אומר ארבל הסנילי את המשפט "הקהל של בארסה הוא קהל של קונצרטים".

הגיל עושה את שלו.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שהחמצתם את הקטע שתי דקות לפני שריקת הפתיחה כשארבל הצטרף לשירת ההמנון של ברצלונה...

מה יש לומר, אמרתם כבר הכל. מביך.

11. Rudess Member

12. TonyAdams Member

יש איזו דרך להתלונן לגבי שני הדבילים ששידרו את המשחק הזה?

13. Jack Wilshere Member

14. Ryan Giggs11 Member

כאילו זה יעזור.
    בתקשורת העלובה שלנו הופעה נוראית כמו של ברקוביץ' וארבל רק תקנה להם נקודות זכות.

15. Jack Wilshere Member

הוא לא שאל אם זה יעזור, אלא אם אפשר להתלונן.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אגב, נדמה לי שאפשר להגיש תלונה גם למועצת העיתונות:

http://www.moaza.co.il/BRPortal/br/P100.jsp