דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. THE STRETFORD END Member

Muurad

אני בעיקר רואה בלוקאס שחקן שמוגבל מחשבתית,משהו שמזכיר לי את מיקל מצ'לסי,
    וזו "סחורה" פגומה.

2. Muurad Member

דווקא מחשבתית? לדעתי זה בין הצדדים החזקים שלו במשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אנחנו שנות אור אחד מהשני כנראה.

אולי לא ירדתי לסוף דעתך, מה הכוונה ב"מחשבתית", מאיזה בחינה? שאתה אומר כמו מיקל אתה מתכוון כאילו שחקן פזיז ובלי אחראיות? או שקריאת והבנת המשחק שלו לוקה בחסר, שהוא לא ממש חכם במשחק ועם קבלת החלטות גרועה?

כי האמת אני לא חושב שהוא שום דבר ממה שאמרתי מעל, הוא דווקא דיי חזק ברוב התחומים האלה.

התחום שאני הייתי אומר שהוא ממש לוקח בחסר זה ההצטרפות והעזרה שלו להתקפה, לפחות בצורה משמעותית ובולטת כמו אססיסטים, שערים או איומים לשער, ובכלל פעולות בשליש האחרון של המגרש.. וזה מדהים כי הוא היה קשר 50.50 שדורבן לעלות ולהצטרף קדימה להתקפה בגרמיו.

לפני העונה גם הייתי אומר שהגנתית הוא לוקה בחסר, אבל הוא ממש שיפר את זה השנה בצורה בולטת לעין.. לפני השנה הוא היה מה שנקרא קשר "חלבי", אבל השנה עם השיפור בהגנה הוא אשכרה עוזר ומועיל במשחק בצורה חשובה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/11
  3. THE STRETFORD END Member

Muurad

הכוונה היא שהוא מאוד חד גוני בראש וביכולת.
    שום תרומה התקפית באמת,טועה בהבנת המשחק עם השפעה ישירה על הפעולות הפיזיות שיוצרות לא פעם עבירות מטופשות.

4. Mellow29 Kopite

דווקא אחרי מסצ'ארנו, לוקאס זה שיפור מטורף...

5. THE STRETFORD END Member

מסצ'ארנו...בלוף יקר ומנופח,
    לוקאס זה מסצ'ארנו לעניים.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי.
    ההסתייגות היחידה שיש לי היא ספקולטיבית, יכול מאוד להיות שמה שמונע ממנו להצטרף להתקפה יותר זה דווקא הוראות טקטיות ולא סגנון המשחק שלו. צריך לזכור גם שהעונה הוא מתופקד אצלנו ברוב המשחקים כקשר האחורי ביותר.

7. Muurad Member

כן אני יכול להסכים איתך בזה עד רמה מסויימת.. מבחינה התקפית הוא באמת לא מוסיף שום דבר, למרות שהתפקיד שלו זה כמו סדרן בקולנוע, הוא רק מוביל את כולם למקום שלהם עם המסירות הקצרות שלו ומחבר בין כולם.

מבחינה הגנתית הוא באמת לפעמים פיזי מידי שלא כצורך, אבל לא קרוב לדרגה של מיקל ודומיו שהם כבר מעמסה על הקבוצה שלהם בעניין הזה.

בנוגע לעניין ההתקפה שלו והמסירות הקצרות שמחברות בין השחקנים, זה אחד הדברים שאמרתי לפני שקל להתעלם ולבטל את מה ואיך שהוא עושה את זה, אבל כשהוא לא נמצא ואין מי שיעשה את זה אפשר ממש להרגיש בחסרון ומצד שני החשיבות שלו.. ברור שזה תלוי בשיטת המשחק ואיזה עוד שחקנים משחקים יחד איתו, פשוט זה דוגמא שבדיוק לא מזמן ממש הבחנתי בה במשחק עם שחקן שממש מזכיר את לוקאס בנבחרת ברזיל הצעירה, שהקבוצה הייתה איתו חשבתי שהוא המיותר במגרש משחקני הקישור, ופתאום שהוא לא שיחק ראית איך כל הקבוצה נתקעת ולא זורמת ושוטפת כמו מתי שהוא במגרש.

מבחינה התקפית אבל בכל הנוגע לאיום על השער, יצירתיות וכו' אני מסכים לחלוטין, זה חייב להיות משהו שהוא צריך לשפר אצלו במשחק, הוא פשוט לא מוסיף שום דבר... בסוף הגענו להסכמה חלקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/11
  8. קינג לדלי Member

ג'ואי בארטון בראיון הזוי.
    קוטל את ראשי נבחרת אנגליה ואת כל העולם ואז מסיים ואומר "אני מקווה שקאפלו יזמין אותי, אני האנגלי הטוב ביותר"

חולה בראש
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://www.guardian.co.uk/football/2011/ap...gland-world-cup

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אם מבססים את זה על סמך פורמה של העונה בלבד? בארטון בטח בטופ של הקישור...אני לא חושב שיש קשרים אנגלים שנותנים עונה טובה יותר מזאת שהוא נותן.
    הוא גילה את עצמו מחדש על צד ימין, הוא משוחרר יותר ממשימות הגנתיות ומניהול משחק ואפשר לראות את יכולת ההגבהה המצויינת שלו לעיתים יותר קרובות.

10. קינג לדלי Member

ספרד קיבלה הצעה להשתתף בקופה אמריקה.

אז האוירון צדק!

:aaa021:

11. Muurad Member

רשמי? יש לך לינק? אני יודע שהם קיבלו הצעה.. לא יודע אם הם הסכימו.

אגב ערן פתח ערוץ 53 תראה פלקאו מה-הוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. Mellow29 Kopite

דווקא פלקאו למעט הגול לא עשה הרבה, הולק הרבה יותר מרשים ופעלתן ממנו, גם אלבארו פריירה היה מצוין באגף שמאל.

13. Muurad Member

עשה את הגול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx חלוץ לא? לא צריך יותר מזה.. יכל גם להביא את השני בסוף אבל לא נורא.

14. ארצ'י באנקר Member

בעקבות אירועי היום הורחבה מהדורת מבט בכרבע שעה.
    כנראה שבעריכה גילו שיש להם חור בזמן והכניסו כמה דקות של ספורט.

בין הדיווח על שחר פאר לאייטם אחר הוכנס דיווח על ליגת האלופות.
    השערים של ברצלונה ו... זהו. שום אזכור לרבע גמר השני, שום שידור של השער
    של רוני, אחד המהלכים היפים שראיתי בשנים האחרונות.

העניין היה עובר בטבעיות אילו היה מדובר בערוץ הספורט שהיה מעלים או מצניע בשיטתיות בעבר חדשות מאנגליה (ואולי עדיין עושה זאת) אבל רוממה? מה להם ולזה היום?
    מזכיר את ימי הביניים של רוממה בשנות ה90 עם היואשיאדה והרצוניאדה.

אולי בגלל שהן מפשקות מהר מדי אני מאבד בהן עניין כל פעם מחדש?

15. k_700 Member

ארצ'י אני חושב שערות 1 חסינים מביקורת על התנהלותם בכל הקשור לנושא הספורט.
    צריך להבין הם חיים בסגנון הסבנטיז, עדיין לא שמעו על פלאי הטכנולוגיה.
    לא מזמן גילו את האטרנט ואת יוטיוב אז הם קצת מתלהבים מזה שמצאו לינקים לסירטונים על ברצלונה.

לא באמת, מהם אין לי שום ציפיות באמת. אפילו את חווית המונדיאל בשנת 2010 הם הצליחו להפוך לשיממון שנת 1982.