הסופקאסט זה ללא ספק הדבר הכי שימושי באינטרנט,(ביחד עם הפיראט ביי) מצידי אפשר לסגור את כל הטוויטרים והפייסבוקים למיניהם, פעם היתה גם תוכנה מתחרה לסופקאסט בשם TVANTS אבל היא באמת היתה על הפרצוף.
אין לי מושג אם שכנר אי-פעם משוטט בפורומים של אוהדים, אז אם מישהו מכיר אותו אנא למסור לו בשמי שהוא הקריין הכי עלוב נפש שדרך עלי אדמות בתולדות האנושות. הביצה השמאלית שלי מבין יותר בכדורגל אנגלי ממך אפס. הלוואי וניג'ל דה יאנג יבוא לבקר אותך.
"אין שיחות ולא אומרים לי 'תרגיע'. אתה מסתכל על הבעלים של ערוץ הספורט, אביב גלעדי, משפחת רקנאטי ובלווטניק - תקציב הייעוץ המשפטי שלהם בשבע השנים האחרונות עלה ב-700%. הכל זה אני. נכון לעכשיו מתנהלים 20 משפטים שקשורים אליי בערוץ, ואני לא מדבר על תלונות שלא הבשילו למשפט או מכתבי איום כאלו ואחרים, את זה לא סופרים בכלל. כל משפט דיבה כזה עולה לבעלים עשרות אלפי דולרים. והוא עוד מתגאה בזה.. איזה בנאדם הזוי, בכל מקום נורמלי היו זורקים אותו מכל המדרגות, רק בישראל.
מצד אחד הוא כותב על איך שהלך לאקדמיית טניס או כדור-עף חופים בארה"ב בכדי לראות וללמוד מקרוב על מה מדובר,כלומר הוא מאוד יסודי ומצד שני הבן אדם מברבר על כדורגל אירופאי כל שני וחמישי וכשהוא ניזון בעיקר ממה יעקב זיו כותב במעריב... אבל,כמו שגיא כהן גם קופמן,האיש גאון. הוא מקבל הרבה כסף(לבריאות)בכדי לברבר ברדיו,לקשקש בטלוויזיה וגם על דברים שאין לו מושג בהם.
הדבר הכי גרוע זה שמדינת ישראל היא אחת המממנות שלו... הוא מוביל את הקמפיין של משרד התקשורת בעניין קנסות היציאה מהסלולר. רק על הדבר הזה צריך לערוף ראשים בלשכת הפרסום הממשלתית.
גם ארבל וברקוביץ' קיבלו איזה קמפיין ממשלתי, לא זוכר למה. למה? אולי כי על חלקים גדולים בציבור, החרטא של האנשים האלה עובד. הצחוקים של ברקוביץ', גם כשאין לו מושג על מה הוא מדבר. הצעקות של קופמן, גם כשאין לו מושג על מה הוא מדבר. הוא בוחר מטרות נכונות - ראשי ארגונים, פוליטיקאים - ויורה לכל הכיוונים. אז אנשים מזדהים? בטח מזדהים... בודקים לעומק אם מה שהוא אומר נכון, מבוסס, משהו? נאדה. אבל מי שצועק הכי חזק, קולו תמיד נשמע.
אני באופן אישי אוהב ומעריך את הקוף כעיתונאי. בעייני, הוא עיתונאי אמין ומקצועי. הפרסום שהוא זוכה לו בשנים האחרונות, ההתלהמויות, הסגנון הבוטה, תביעות הדיבה הרבות שתלויות נגדו ונגד מעסיקיו וכיוצ"ב - על כולם אפשר לבקר אותו, אבל זה לא מוריד מערכו כעיתונאי. כעיתונאי הוא חושף המון פרשיות (כפי שאף צוין בכתבה), יש לו מקורות ושלוחות רבות בתקשורת, הוא לא יהסס לומר את האמת, כפי שהוא רואה אותה. יותר מדי עיתונאים היום הם עיתונאי חצר שמונעים מאינטרסים פסולים, גם בתחום הספורט. הקוף הוא לא כזה, וזה עומד לזכותו. איך אף אחד לא התייחס כאן לכתבה ההזויה של עמנואל רוזן?!
Jack Wilshere התייחסנו לזה בדיון של יונייטד לפני שבוע,בדיחה עצובה עמנואל רוזן, הוא חושב שהוא מחליף את האהדה שלו ליונייטד עם זו של ארסנל הוא רק לא יודע שהוא מעולם לא היה אוהד באמת.