דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. shlomydavid מנהלים

עשו זאת כדי להגיע לכמה שיותר צופים, ואני אישית לא חושב שזה חטא גדול כ"כ כמו שאתם מנסים לתאר.
    לגבי איציק זוהר, זה באמת מביך. חבל שהוא בכלל התערב בראיון, הוא רק הביך את עצמו ואת שטילוב.
    ד"א, אם היו מדברים על משחק העונה אצלנו זה היה יותר טוב?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, זה לא היה יותר טוב. זה אולפן ליגת האלופות, דיברו 45 דקות על ליגת האלופות לפני המשחק, דיברו על ליגת האלופות השד יודע כמה דקות אחריו. אפשר היה לעשות זאת גם במשך 15 דקות המחצית. משום מה במקומות נורמליים אחרים בעולם מצליחים לעשות את זה וכפי שנאמר כאן, גם ערוץ הספורט הצליח בעבר.

אם הם עשו זאת כדי להגיע לכמה שיותר צופים, זה רק כדי לקדם את עצמם.

ואני רוצה לראות אותך, כאחד שתומך מאוד בענפים הקטנים כביכול, תומך במצב הפוך.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חטא גדול זה לא, חובבני ומביך זה כן.
    זה נראה לך הגיוני שאחרי שנגמר משחק בחצי גמר ליגת האלופות אנחנו מקבלים מבזק חדשות הספורט ומדברים על הפועל ירושלים בכדורסל? איפה עוד בעולם זה קורה, תראה לי.

וזה הכל חלק מזה, חלק מהקטע הזה של ניצול אולפן ליגת האלופות כדי לתת במה לקידום האינטרסים שלהם, אם זה מבזקי החדשות, או להביא כל מני אנשים לאולפן שעם כל הכבוד לא קשורים בכלל לכדורגל, או אם זה מודי שצריך כל 5 דקות להזכיר לנו שבסוף האולפן תופיע איזה להקה.

4. ענבל רואד Member

יאללה חבר'ה, חלאס ספקולציות ותמיהות, הנה העובדות:

ערוץ הספורט מחוייב על ידי הרגולטור לשדר בכל ערב של ליגת האלופות לפחות 15 דקות של מה שמוגדר בהנחייה כ"תוכן שכולו ספורט ישראלי נטו חדש (כלומר ללא שימוש בחומרים שכבר שודרו".

אם אתם זוכרים, עד שהגיעה ההנחיה הכובלת הזו, היינו גם עושים במחצית פינות של נדב עם סיפורים עולמיים, ודשים בסוגיות עוטפות עולם. לא עוד. את הטענות - אם יש לכם, כי יש היגיון מסויים גם בזרקור אל ספורטים מקומיים בפריים טיים - אנא הפנו לניצן חן

תודה
    אבי

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לדעת, הבושה אכן כולה של המועצה, שכמו כל רגולטור טיפוסי, מוכיח שהקשר שלו וההבנה שלו בספורט רופף למדי מעבר להגדרות כלליות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  6. shlomydavid מנהלים

אמיר,
    זה לא היה כ"כ מפריע לי, כי בסופו של דבר אני רואה ועוקב אחרי כדורגל יותר מכל שאר ענפי הספורט 'הקטנים'.
    לי זה נחמד שמדיי פעם מביאים לכזה מעמד גם ספורטאי או ענף שלא מסקרים אותו כמו הכדורגל.
    בסה"כ הכללי אני מבין גם את הטענות שלכם, והתגובה שלי הגיעה רק כי לא אהבתי את הזילזול בתגובה הראשונה אליה הגבתי.

Walkon, לצערי אני לא רואה אולפנים במקומות אחרים בעולם, ככה שאני לא יכול לענות לך על השאלה.
    אבל אתה רוצה להגיד לי שבשום מקום בעולם אין מבזקי חדשות ספורט אחרי משחקי כדורגל?

7. ארצ'י באנקר Member

אוקיי מחוייבים, אבל מה לגביי הטיימינג של האייטם?
    באמצע המשחק? הרי השידור מתחיל הרבה לפני ונגמר הרבה אחרי.

אי אפשר שלא להתרגש מגדליה ואלישע, עיתונות ספורט במיטבה.
    http://glz.co.il/newsArticle.aspx?newsid=82043

8. THE STRETFORD END Member

ארצ'י

נשבע לך שקראתי את הדבר הזה 3 פעמים,חשבתי שאולי אני לא מבין,חיפשתי את הפואנטה,
    אני עדיין מבולבל,זה אני אהבל או שהטור הזה באמת ברמה של ילד בגן?

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

די, נו, עזבו את התקשורת בארץ. תקשורת ספורט במדינה בלי ספורט פתאום מתבקשת לעסוק בספורט, נגיד ליגת האלופות. חלקים ממנה באמת לא יודעים מה לעשות, איך מתמודדים עם הדבר הזה, איך כותבים על ספורט. הרי הם לא עושים את זה ביום יום.

שתי דוגמאות אידיוטיות שראיתי בשבוע האחרון. קודם כל, איזה גורם בהפועל אמר לאחד האתרים שאניימה מתחזה והוא לא באמת פצוע ורוצה לשמור על עצמו לקראת המעבר לאירופה בעונה הבאה. מזה הדבר כבר התגלגל להפגנות של האוהדים נגדו. על מה זה מבוסס? מי זה הגורם? איך הוא יכול לקבוע אם אניימה פצוע או לא? לא משנה. גורם אמר, התקשורת עשתה כותרות, בלגן.

בשבת ספג ניר דוידוביץ' שער באשמתו. אחר כך אני כבר רואה כותרות (כבר כמה ימים) שבמכבי חיפה אומרים שיכול להיות שהוא עלה להם באליפות. אז, שלא יהיה ספק, זה היה בסך הכל שער שוויון מוקדם במשחק נגד מכבי נתניה, דוידוביץ' לא היה אשם בשער ההפסד מאוחר יותר, ובוודאי לא אחראי לכך שב-65 הדקות שחלפו אחרי שספג את השוויון, החברים שלו לא הצליחו לשים עוד גול. אבל מה, יש את מי להאשים, יש למי לכוון את החצים, כולם חוגגים. קל יותר לירות במישהו מאשר לנתח כשלים קבוצתיים.

10. ארצ'י באנקר Member

כנראה שאנחנו האהבלים...

כל עוד אתה איתי, יהיה בסדר..

אמיר: דוידוביץ' אשם גם בשני, המיקום שלו היה קטסטרוף.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגיד, למרות שאני חושב שזו טענה מופרזת. עדיין היו לקבוצה 45 דקות לשנות את התוצאה, והיא לא הצליחה.

12. Jack Wilshere Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

אשכרה רמה של גן חובה.

אגב, גדליה ואלישע לפני גיוס לצבא?! לא חושב שישנם אנשים עם שמות כאלה בגילאים הצעירים. נשמע לי כאילו הכתב בדה מליבו את הסיפור.

13. Gago Member

זה לא רק ערוץ הספורט, זה כמעט כל התקשורת הישראלית שמתייחסת לבארסה כאל עגל הזהב החדש.

מתי הם ידווחו על המחלה המסתורית שגורמת לשחקני ברצלונה כאבי ראש עזים במהלך המשחקים?

יש הבדל בין התחזות כדי לסחוט פאול, דבר שקורה היום כמעט בכל מקום לבין התחזות שיטתית שנועדת אך ורק כדי לגרום להרחקת שחקן יריב.
    התפיסה של הראש, ההתגלגלויות על הדשא ובעיקר ריצה אימתנית ומאסיבית של כל השחקנים כלפי השופט בדרישה לכרטיס אדום...

14. shlomydavid מנהלים

וזה נקרא כדורגל?

15. A. Arshavin Member

וזה מצדיק את ההתחזויות המגעילות האלה? שאגב, נגד כל יריבה מגיעות בשלב כזה או אחר. שחקנים פשוט דוחים. גם במונדיאל פרדו ובוסקטס כיכבו בקטגוריה