שידור מצוין. אוי תענוג לראות את הפרצופים של האף ושל רוני... לא כוחות, פשוט לא כוחות. Messi-cre! :aaa021:
שחקן עבר, מי ישמע...אני בטוח שמכינים לו כבר מקום בהיכל התהילה של הסיטי. אני חושב שהוא גם ציין בשידור שהוא אוהד יונייטד, ככה שזה לא מפתיע אותי. וכנראה החמאתי לו יותר מדי, מחצית שנייה עם שידור איום ונורא, ולקראת הסוף הצמד חמד החליט לסגור חשבון ולהשתלח עם כל "יפי הנפש שאומרים שברצלונה מקלקלת לכולם וזה לא פייר", כך אמר יורם ארבל. צריך להסביר לאידיוטים האלה למה ל"יפי הנפש" יש תלונות על השידור שלהם, ואין לזה קשר ליכולת של ברצלונה אלא לעומק שבו הלשון שלהם תקועה ב......
לא קשור כמה הוא מחובר או אוהב את סיטי, מארבל או אלפי האנשים בישראל עם ידע ששואף לאפס בכדורגל אנגלי אני מצפה שיקראו ליונייטד מנצ'סטר, אבל מאיש ששיחק במנצ'סטר סיטי?
האמת, אני חייב לומר שמעבר לחוסר יכולתו של ארבל לבטא נכון (או לזהות נכון) כמה שמות... לא סבלתי כל כך מהשידור. אוקיי, הם התלהבו מאוד מברצלונה. האמת? בצדק.
ברקוביץ' הגזים כהרגלו וחזר איזה מיליון פעם על זיוני שכל על הנעת הכדור של ברצלונה. מעבר לזה הוא הספיק להגיד עוד כמה שטויות כהרגלו "הזכייה של אינטר שנה שעברה היה אנטי כדורגל"- אוקיי אז היא לא הייתה אטרקטיבית כמו ברצלונה, וכן במשחק השני בקאמפ נואו היא עשתה בונקר כדי לשמור על היתרון ולעלות לגמר. אבל מה עם ההופעה בסאן סירו מול בארסה במשחק הראשון? המשחקים מול צ'לסי? הגמר מול באיירן?אידיוט "ציצי'ריטו צריך לזכות בחלוץ הבינוני של השנה"- דווקא מאוהד של יונייטד הייתי מצפה לזכור את זה. עוד משפט לפנתיאון של ברקו מעבר לזה, שידור לא אובייקטיבי בעליל.
האמת, אבו, את רוב הדברים שציינת אני בכלל לא זוכר. אולי העובדה שפיתחתי בשנים האחרונות מסננת שמאפשרת לי לראות שידורים עם שדרים ופשוט לא לשים לב למה שהם אומרים עוזרת בעניין. יכול להיות שהחמצתי שטויות. בעצם, בטוח שהחמצתי. לפחות עם הדברים ששמעתי לא היתה לי בעיה.
אותי מעניין אם יש הייפ סביב ברצלונה במדינות אחרות כמו אצלנו. הרי ברור לי שזה לא יסתיים ב-500 כתבות וב-500 תמונות על הקבוצה עכשיו, אנחנו גם נזכה לראות את זה בכל החדשות ודיבורים על זה בכל התוכניות. כמה אפשר לטחון את הנושא?
אני יכול להגיד לך שבציבור הערבי(בארץ ובמדינות ערב) 95% מהאנשים מחולקים לשניים ברצלונה או ריאל, מבחינת הטלויזיה יש התלהבות אדירה מצד שתי הקבוצות...אתה תשמע סופרלטיבים מוגזמים(אבל לדעתי יפים ומתאימים לשידור) אבל לא ליקוקים מגעילים מצד חסרי המושג שפה.. אם כבר בנושא הזה האולפנים באלג'זירה ספורט זה פשוט מדהים(ככה זה כשאתה מנגבת ת'תחת בכסף) וכל שבוע באולפן של הליגה הספרדית מגיע שחקן עבר או מאמן עבר וכד' שמפרשן במחצית לפני ואחרי המשחקת וזה באמת פי מיליארד יותר כיף מלראות כדורגל עם החסרי מושג האלה..אותי אישית זה מעצבן כי לא מזכירים את אתלטיקו אבל גם ככה כל מה שאני רואה וקורא זה בספרדית ובקושי יוצא לי לראות משחקים בעברית/ערבית אז זה נסבל
בנוסף לעצם העובדה המבורכת שהם משדרים את המשחקים, אני חייב להגיד שניכר שאיינשטיין וזלצר גם עשו עבודת הכנה כלשהי לקראת משחקי הפלייאוף בליגות הנמוכות. הם מזהים את השחקנים, יודעים קצת לספר פרטים עליהם וכו'. איפה זה ואיפה השידור המביך של יורם ארבל מאתמול...
לא תאמינו מה קיבלתי בדואר היום: מכתב של גיורא רוזן, נציב תלונות הציבור של הרשות השנייה, ליוסי ורשבסקי, מנכ"ל ערוץ 10. קצת רקע: אחרי המשחק של ארסנל מול ברצלונה (הגומלין) ששודר בערוץ 10, כולנו פה התלוננו (ובצדק) על השידור הבזיוני של ברקוביץ' וארבל. אחד מהמגיבים פה פירסם את כתובת האתר של הרשות השנייה ואני, ואם אני זוכר נכון עוד כמה חברים בפורום, שלחנו להם מייל (שלצערי את התוכן שלו אני לא מצוא עכשיו). בכל מקרה, כמו שכבר ציינתי, היום בבוקר קיבלתי מכתב מגיורא רוזן, נציב תלונות הציבור של הרשות השנייה, ליוסי ורשבסקי, מנכ"ל ערוץ 10. העתקים לאותו מכתב נשלחו גם למנכ"ל הרשות השנייה, ליו"ר הרשות השנייה, ולפונים. והרי תוכן המכתב:
כנראה שאתה בודק את הדואר פעם בחודש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx קיבלנו את המכתב הזה לפני כמה שבועות, אתה מוזמן לבדוק כמה עמודים אחורה, היה פה דיון על זה. אגב, השידור של הגמר גם היה מוטה ולא-אובייקטיבי, אבל רחוק שנות אור מהביזיון הקודם.