דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

1. Selby Member

שטות גמורה לדעתי. אנגליה לא הייתה יכולה לעשות שום דבר יותר טוב. הם הגישו הצעה כמעט מושלמת, התאמצו מאוד, ניסו לשדל בדרכים כשרות ובקיצור עשו כל מה שאפשר לעשות או לפחות כל מה שאמורים לעשות. לא תמיד כשלא מצליחים צריך להסתכל רק מה אתה עשית לא בסדר, לפעמים צריך להבין שרגע, משהו פה מסריח וזה לא אנחנו.
    אם פיפ"א מענישה את אנגליה בגלל התקשורת שלה אז זה לא רק חוסר צדק, זה פשע ממש, ולהשתתף בשחיתות הזאת זה לא רק לא צודק אלא גם לא חכם.

הייתי רוצה לראות את פיפ"א נותנת ציונים להצעות ועל כל הצעה שהיא פוסלת נותנת נימוק לפסילה.
    כן, בטח...

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/10
  2. Ryan Giggs11 Member

שטויות אני לא מאמין שאנגליה לא זכתה בגלל התחקירים כנראה שרוסיה שמו מספיק כסף לבלאטר בכיס.
    מושחתים.

3. eyal7 Member

זה היה ידוע מראש. הייתי מעדיף שהמשלחת שלנו עם הנסיך וויליאם, דיוויד בקהאם, גארי ליניקר ושאר החברים (דיוויד קמרון כבר חזר לאנגליה לפני) היו מחרימים את בלבולי הביצים של בלאטר והכרזת הזוכה.

אני באמת מקווה שפיפ"א תקפא מקור ברוסיה ו4 שנים מאוחר יותר תמות מחום בקטאר. גועל נפש של ארגון.

4. AW forever Member

עוד מסמר בארון של כדורגל הנבחרות.
    ארגון כ"כ מושחת, שבמקום להתעורר ולהבין שהכדורגל של הנבחרות הולך ומאבד את הקסם שלו, הם גורמים לטורניר הדגל להיות עוד יותר מרוחק מהמקורות, פחות נגיש לאוהדים. איכס.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו שהם אי פעם ייצאו מתאי המנהלים הממוזגים היטב שלהם.

6. THE STRETFORD END Member

הם לא יצאו ובגלל זה הביקורת והתרעומת של אנשי הכדורגל האמיתיים,האוהדים,לא מגיעה אליהם.

אני כבר רואה איך ישראל מעפילה לגביע העולם בקטאר ואז...אז כבר תהיה "חגיגה" אמיתית.

7. SeRgInHo Member

כמו בעולם הרגיל ככה גם בכדורגל. אם אין לך קשרים או ים מזומנים אתה לא תגיע רחוק.
    מעניין מי הצדיק השני שהצביע עבורינו. שמעתי שבקנבאואר תמך בהצעה שלנו.
    סעאמק, כל כך קיוויתי וציפיתי שהמונדיאל יחזור למולדת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

גם אני חשבתי על זה כבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אבל אני כבר רואה את ההתעסקות של התקשורת הישראלית לפני המונדיאל הזה, אבל אין דאגה... גם אם הנבחרת הייתה משחקת מהבית האסיאתי היא לא הייתה עולה.

9. WHITE HEART Member

כןן אחים, זה היה דיי שקוף שרוסיה תיכך את האירוח ל 2018.

אני אישית נורא בונה על המוננדיאל הזה, בתקווה ואנגליה לא תעשה פאדיחה רצינית ולא תעפיל אני מתכוון להיות שמה=)

מעניין איך הנבחרת תראה אז.

חחח אבל עדיין ריגש אותי הקטארי החמוד הזה שבכה ואמר " WE WONT LET YOU DOWN"

איכס הצביעות של פיפא שונא אותם, אבל איזה חמוד הקטארי נכון ? חח.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקשורת האנגלית טובחת בפיפ"א היום בכל העיתונים...

ה-BBC מביא פה לקט תגובות מרוב המעורבים בביד האנגלי. כולם מדברים בג'נטלמניות ובדיפלומטיות ראויה, וכולם שותפים לדיעה שגם אם לתקשורת האנגלית יש חלק בכשלון ההצעה, הם לא היו רוצים לראות אותה נוהגת אחרת במקרה זה.

הנציג היפני בפיפ"א מודה שלחשיפות בתקשורת האנגלית היתה השפעה על ההצבעה

ש-ע-ר-ו-ר-י-ה! :aaaprot:

11. SeRgInHo Member

מסתבר שהיחיד שהשחיתות לא נגעה בו שהצביע לנו זה הנשיא של CAF (המקבילה של אופ"א באפריקה).
    אין איזה גבול לכמות הקדנציות לנשיא פיפ"א? הבן זונה הזה כבר נבחר שלוש פעמים ואי אפשר לראות אור בקצה המנהרה.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה האדם שאמר שלאנגליה יש סיכוי לדעתו לפני ההצבעה. השאלה היא אם הוא הצביע בשביל לעמוד במילה שלו או שהוא באמת מאמין בזה.

איתי, גם אני בניתי על המונדיאל הזה. נצטרך לעמוד במילה שלי לחבר טוב ולנסוע לברזיל ב-2014.

13. SeRgInHo Member

סיכוי מצוין היה לאנגליה לפני הפרשה. אחרי זה היה ברור שאנגליה לא תזכה באירוח, אבל לפחות הם יכלו לעשות את זה קצת פחות שקוף.
    בלינק שנייג'ל הביא היפני אומר שההצעה האנגלית הייתה בין הטובות אם לא הטובה ביותר. מה כבר אפשר להגיד?
    תגידו, אם אנגליה רוצה לארח את יורו 2020 זה נראה לכם אפשרי?

14. Ryan Giggs11 Member

אפשרי מבחינת מה?אנגליה יכולה כבר מחר לארח כל טורניר כדורגל אפשרי אבל כל עוד השחיתויות בארגון הדוחה הזה נמשכות הכל אפשרי.

15. SeRgInHo Member

מבחינת השנים. 24 שנים זה לא "מעט" מדי בין טורניר לטורניר?
    בעצם עכשיו כשאני חושב על זה, איטליה וטורקיה נדחו כבר פעמיים (2012 ו 2016) אז בתור פיצוי בטח יתנו לאחת מהן את יורו 2020.