ניטשה,איסטלנדס ושאר האנגלופילים... מאחר והתקשורת הקלוקלת שלנו מטעה את הציבור הרשו לי להסביר לכל אלה כאן שאינם יודעים מהו הבוקסינג דיי: הבוקסינג דיי נחגג יום אחרי הכריסמס בתאריך 26.12 והוא בעצם יום החול הראשון אחרי הכריסמס (משהו כמו האסרו חג אצלנו).הוא נחשב כחג לאומי ולא יוצאים לעבודה ביום זה. הוא נקרא כך משום שבכנסיות (בעיקר) ובמוסדות צדקה מציבים ארגז גדול מעץ בו מכניסים מתנות אשר יחולקו לעניים ולנזקקים. את הארגז הזה פותחים כאמור יום אחרי הכריסמס ומחלקים אותו לעניים. לפיכך,המחזור הראשון של משחקי הכריסמס המסורתיים נקרא בוקסינג דיי רק שבישראל החליטו למשוך את היום הזה עד ל 31.12 ולקרוא לכל המחזורים בשם הבוקסינג דיי. תקנו אותי אם טעיתי במשהו או אם יש צורך להוסיף...
אני חייב לומר שלאורך השנים שמעתי גרסאות שונות וסותרות לגבי הסיבה שקוראים לזה בוקסינג דיי. כך או כך, זה קצת מוזר שדווקא בימים אלה, עם הטלוויזיה בלוויין והאינטרנט הזמין לכל אחד, עושים טעויות כאלה כשדווקא בעבר ידעו לקרוא לזה מחזורי חג המולד... אם זה היה יותר מפליטת פה אחת, זה די מביך.
טוב יש כאלה בישראל שקוראים למחזורים הללו ,טורניר חג המולד משהו בסגנון שייש גם זוכה בטורניר הזה (דידי הררי למשל ) בוקסינג דיי בפשטות יותר נקרא על היום שאחרי הכריסמס שבו פותחים את כל המתנות שקיבלו וזה ממש אמיתי כי רואים אריזות כמעט לייד כל בית אחרי הישיבה הממושכת בחג, זה היום שבו המדינה מתעוררת לחיים וסיילים והמסיבות מתחילים ונגמרים ב31 , ואז כשכולם עייפים וזרוקים רק חובבי הכדורגל מתעוררים לבוקר קסום עם המון אלכהל מלייל אמש ,ואת כל זה כתבתי רק כדי להגיע למשפט - אולוויס קוייט און ניו יירס דיי מת על u-2
בהחלט יפה מצד ערוץ הספורט. אפילו שלא הכרתי את האיש(למרות שמרוב סיפורים ודיבורים אני מרגיש כאילו הכרתי אותו אישית)כמעט ולא הצלחתי לעצור את עצמי מלהזיל דמעה כשראיתי שוב את ההפסד של בנו תמיר ואת כל אנפילד מוחא כפיים, כמה אנשים כבר יזכו לכבוד הזה? יהי זכרו ברוך.
עזוב נו אתה בא ללמד את עם ישראל מהי תרבות אמיתית. תענוג התקופה הזו של הכריסמיס. בכל העולם לא רק באנגליה. חבל שבישראל בקושי נותנים לזה איזכורים. לפחות בצבא משתדלים לתת לחבר'ה הנוצרים חופש בשבוע הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אומנם אני אוהב את התקופה של מחזורי הקריסמס, תקופה נהדרת מבחינת כדורגל - לראות את חובבי הליגות בעולם ישנים ואת האוהדים האנגליים שמחים וחוגגים מרוב כדורגל - אבל תשמע, ישראל לא צריכה לדעתי לאזכר את חג המולד הזה יותר מידי. חג נוצרי, אנחנו מדינה יהודית, רוב יהודי. לנו יש את החגים שלנו (וסליחה אם אני מכליל ופוגע בנוצרים) ואת החופשות שלנו, ולכל דבר יתרונות וחסרונות.
גווארדיולה זוכה בתואר מאמן השנה בעולם של ערוץ הספורט! הפתעה אמיתית, בחיים לא ציפינו לזה. אז מה עם מוריניו זכה בטרבל? הוא לא עשה את זה בסטייל. נתתי להם צ'אנס, באמת, אבל עכשיו אני מחליף ערוץ. לא מעניין.
מה שאומר ששטיפת המוח עובדת. בכל מקרה, לא חדש לי שהקהל של ספורט 5 מושפע מאד ממה שהערוץ משדר, הבחירה הזאת היא החותמת. אין סרט שמאמן שזוכה בשלושת התארים הבכירים בשנה אחת ולא זוכה במאמן השנה.
לא יאמן, כבר שעה של תוכנית סיכום השנה בערוץ הספורט ו80 אחוז מהזמן מדברים על ברצלונה. אההה וכשמזכירים את מוריניו ואינטר אז כל הכבוד להם אבל הם שיחקו מגעיל מול בארסה. כשמדברים על נבחרת ספרד במונדיאל אז זו ברצלונה עם כמה תוספות שמשחקת לפי המודל של בארסה עם מעט מאוד שינויים. השיא היה כשדיברו על פיל ג'קסון אז אני לא זוכר מי בדיוק הביא יציאה של האם פיל ג'קסון באמת מגיע לרמה של גווארדיולה ושלח הגניב חיוך ותיקן שגווארדיולה עדיין לא הגיע לרמה של פיל ג'קסון. שכונה קטלונית מה שהולך שם.
מבחינת טמטום הייתי מהמר על זוהר או אוחנה, מבחינת חוסר מושג בענף מודי בר-און ומבחינת סטייה מינית חולנית - כמובן החרגול.
החגיגה המשעשעת נמשכת. איציק זוהר ואבי לוזון מתארחים בקטגוריית סכסוך השנה, שכוללת כמובן חומרים גם מכדורגל ישראלי, גם מכדורסל ישראלי, גם מכדורגל אנגלי, גם מ-NBA... ועל מה מדברים שני אנשי הכדורסל הדגולים? על לברון ג'יימס וקליבלנד. זוהר אומר שג'יימס הלך למיאמי בגלל הכסף, לוזון אומר שקליבלנד היתה חייבת לעשות יותר בשביל ג'יימס גם מבחינה כספית.. הם יודעים איך עובדים חוזים ב-NBA? ברור שלא, אבל הם ידברו על NBA...