לא יודע מי ראה את המשחק היום של ארסנל-סטוק סיטי בצ'רלטון אבל ניר לא-מבין הצליח להוסיף עוד תבונות מרשימות לרשימה הבלתי נגמרת שלו.
שמתי לב לעוד משהו. אוחנה הזכיר שהוא ראה כמה פעמים בודדות(בטח פעם 1) אותנו העונה. כשהוא ונדב יעקובי עברו על רשימת הפצועים שלנו, אוחנה מיד אמר שהכי חסרים אצלנו הם פארק, גיגס ופרדיננד. חשבתי על זה לשנייה ואז אמרתי לעצמי, את ולנסיה הוא בטח לא הזכיר כי אולי הוא פשוט לא מכיר אותו. לדעתי הוא ראה את ולנסיה פעמיים- שלוש(אחד הפעמים בטח היה במשחק הבית העונה מול ריינג'רס), לא התרשם ולכן לא הזכיר אותו. למה אנחנו צריכים להתמודד עם פרשן כזה כל משחק. ולמה נדב יעקובי משדר גם היום את המשחק שלנו וגם אתמול את המשחק של צ'לסי ואבי מלר יושב מחוסר עבודה?!
אני מת על ניצן פלד. בחור חכם מאוד(כותב גם במגנט), מבין כדורסל בצורה מדהימה וכותב על כדורגל בצורה אוביקטיבית. ממש לא שכיר ברצלונה כמו בערך 90 אחוז מעובדי ערוץ הספורט(אני באמת מנסה להבין אם הם מקבלים תמלוגים מבארסה על כל השיווק שהם עושים להם).
לא מבין את העליהום על נדב יעקובי, במיוחד כשהאלטרנטיבות גרועות פי כמה. חוץ מהצעקות המוגזמות הוא בסדר, וגם הם עדיפות פי כמה מהשידורים בספורט 1 ו2 שהשדרים שם גם כשיש גולים לא יודעים לחמם את השידור כמו שצריך וההתלהבות שהם מנסים לעשות מזויפת.
נדב יעקבי ואלי אוחנה היו היום כמו רמי וויץ,שהוא לא נהנה מהמשחק הוא עושה הכל בכדי לגרום לקהל הצופים לסבול עוד יותר.
אני חייב לציין שהתוכנית של קייז וגריי פשוט מצויינת,3 שעות באחלה שיחות על כדורגל מטובל בהומור וכמובן,הם מסוגלים להגיע לכל השמות הגדולים, הבוקר גם טרבור פרנסיס ועכשיו סיימו שיחה עם אלכס מקליש לקראת גמר גביע הליגה, מומלץ בחום(בטח למי שגם ככה נמצא באיזור המחשב בעבודה/לימודים בשעות הללו)כל יום בין 12 ל3 talksport
Honorable Mention http://4.bp.blogspot.com/_S8Cc_0n559A/Smr3JZsG48I/AAAAAAAAASA/-NJbMwXNYl4/s320/JOHNSON_800x700.Xxx
יש לי שאלה לותיקי הפורום, האם זה נכון שדן שילון שידר את אחת ההחמצות של הולנד בגמר מונדיאל 1974 במילים הבאות: "2-2...לא, כמה שאני רוצה להגיד את זה כבר"? אם כן, זה נותן קצת פרספקטיבה על החוסר-אובייקטיביות של התקשורת בארץ.