דיון התשקורת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקן הגדול שנכשל בבדיקת סמים הוא גארי אוקונור.
    לא, אין לי מושג.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/11
  2. JohnTerry26 Member

אני לא אמרתי שאי אפשר, זה פשוט שאף ערוץ לא עשה את זה בארץ מעולם. אני לא יודע אם בחו"ל כן יש אפשרות לבטל את השדר המקומי, אבל אני מאוד יכול להבין למה ערוצים לא מאפשרים את זה.

אם תוכל לבטל את השדר הישראלי במשחק כדורגל, צ'רלטון וספורט 5 יאבדו חלקים גדולים מהשיטה שלהם לקדם את עצמם ולהרוויח עליך עוד כסף. הם לא יוכלו לחפור לך על השידורים המגוונים שהם מציעים בהמשך היום והשבוע, הם לא יוכלו לעשות עליך כסף משטויות כמו "דיבור ישיר", כי איזה צופה יבין מה הם רוצים כשיש רק באנר שמסביר את המשחק ואין מישהו שמסביר בקול?

אני באמת לא רואה סיבה שהם יתנו לך לעשות את זה בערוץ שלהם.
    אגב, אני כמעט בטוח שאפשרות כזאת בכלל לא קיימת בהוט ויס. זה גם לא שימושי כמעט. הגיוני שיש לך את זה בחבילה שרכשת, אבל ברור לך שזה לא אותו דבר...

3. Ian Wright Member

אני רואה שצ'ארלטון התחילו לשדר גם ב-HD את ליגת האלופות. זה משהו שלמיטב זכרוני עוד לא היה.

מחר הם ישדרו בספורט 1HD את צ'לסי-באייר לברקוזן.

4. JohnTerry26 Member

חח איפה פול סקולס? צדקת.
    לא יאמן איזה שפלים הסאן האלה... עלק "Top footballer"... "multimillion pound deal "..

5. JohnTerry26 Member

כן זה חדש, וברביעי הם משדרים שם את סיטי-נאפולי. מצחיק שצ'רלטון לקחו את שני המשחקים הכי מעניינים ברביעי, משדרים גם את באיירן-ויאריאל בספ' 2.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיברו גם על שני שחקני נבחרת אנגליה לשעבר, ולא חשפו את זהותם.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שבהשוואה למדינות אחרות אנחנו מקבלים פחות ברמת שידורי הספורט. בסדר, בהשוואה למדינות הללו אנחנו גם מקבלים ספורט נטו (לא שידורים בטלוויזיה) ברמה אחרת לגמרי. כמו שכתבתי קודם, ממה שאני זוכר שקראתי, צ'רלטון אינו עסק מרוויח (וידוע לנו גם לערוץ הספורט יש/היו בעיות). לכן לצפות מצ'רלטון גם להמשיך לשדר הרבה תכנים וגם לגבות אותם מסביב, ברמת החבילה עלול להיות בלתי ריאלי. אז בהינתן הבחירה, העיקר שישדרו כמה שיותר אירועים. ולא, אני לא חושב ש-55-50 שקל זה יותר מדי. שוב, צ'רלטון זה לא עסק רווחי. זכויות השידור הללו עולות הרבה.

8. skyday20 Member

יכול להיות שאם הוא היה יותר טוב, הוא היה יותר רווחי. (הגוף צ'לרטון) שלא משקיעים בכלל בכלום, חוץ מהזכויות עצמן. אז גם המחיר צריך להיות נמוך בהתאם לרמה העלובה. :aaagath:

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה אנשים לדעתך שהיו מזמינים צ'רלטון בזכות השידורים שהם מעבירים, נמנעים מכך בגלל האיכות של כל מה שמסביב? אני בספק אם זה אפילו מתקרב ללהיות מספיק כדי להפוך את החברה לרווחית. מה גם שכך מה שמסביב היה עולה יותר.

בין כל ענייני המחאה וכו' צריך לזכור משהו חשוב - אנחנו שוק קטנטן. שבעה מיליון איש, הרבה פחות בתי אב מהמספר הזה. אין לך לאן להתפשט, הרווח המקסימלי שלך מוגבל מאוד. אם צ'רלטון הגיעו למסקנה שהבחירה ההגיונית מבחינתם היא ספורט על חשבון ברברת איכותית יותר, אני מקבל את זה.

10. AronB Member

כרגיל, עוד ערב ביזיוני בעמדת השידור בערוץ הספורט, בין פניני היום:
    1. אוחנה ממשיך לקרוא לארסן ונגר Weneger. לא ילמד לעולם.
    2. שיעורי בית? לא בבית ספרנו. לפי יעקבי, קארל ג'ניקנסון פצוע ומיקל ארטטה הוא בכלל קשר אחורי.
    3. ולא שאוחנה יותר טוב, לטענתו יש לארסנל נוגחים טובים. וואלה אלי, לא ידעתי.

11. Strawberry Fields Member

4. לשוער של ארסנל קוראים צ'צ'ני והוא הגיע מצ'צ'ניה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/11
  12. StevieG Member

עד מתי אוחנה ייקרא למנצ'סטר יונייטד "מנצ'סטר"?

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה תגידו על השידור של יורם ארבל, שבשער השויון הדרמטי של מילאן פלט בלקוניות על גבול העגמומיות "שער של טיאגו סילבה". אם זו היתה דחיקה של אינייסטה מקרוב ב6-0 בגביע המלך על קומפוסטלה כבר היינו שומעים ממנו זעקות שמחה עד השמיים. פשוט בושה לענף.

גם זה שלפי אוחנה ארסנל מצטיינת במצבים נייחים ייכנס לפנתיאון...

14. Ian Wright Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. JohnTerry26 Member

אני לא יכול לסבול את הבנאדם הזה... אני מרגיש שיורקים לי בפנים כשארבל משדר משחק בליגת אלופות ועוד של ברצלונה.