אני משער שהתוכנית סיכום הזאת תהיה בחמש פלוס לייב לא? ומעניין לראות אם הם יסכמו רק את הליגות שיש להן זכויות עליהן, או שהם יחרגו מהמנהג שדי אומץ בחדשות הספורט, ויסכמו את כל הליגות, כולל האנגלית.
לא, נדמה לי שזה בערוץ 5 ואם לא אז בחמש פלוס, לא בלייב. אולי זה אומר משהו על איכות התוכנית... ודווקא בשנה האחרונה הליגה האנגלית מקבלת במה ראויה בחדשות הספורט (מאז ההסכם עם צ'רלטון), אין מה להתלונן.
אבי מלר אמר כמה מילים על זה בערוץ הקיבוץ. זה בהשתתפותו, נדב יעקובי, עמיחי שפיגלר אם אני לא טועה, ואולי עוד מישהו ששכחתי. כמעט בטוח שזה לא זוהר או אוחנה. מה שכן אני חושב שהוא אמר שתהיה גם התייחסות רחבה ל"שגרירים"...
ראיתי את התוכנית היום. בגדול, מלבד המנחה שדי מעצבנת, השילוב של יעקובי מלר עמיחי דווקא לא רע בכלל, מצחיק קצת לשמוע שדווקא עמיחי זה מי שתיקן לא מעט את את מלר ויעקובי, תענוג לשמוע אותו. הרעיון נחמד אבל רואים שלא ממש השקיעו בתוכנית הזאת.
אתמול הזכרתי את "עולם הכדורגל" שהייתה ב-2003/4 (זוכרים את החיקויים של מודי לרונאלדו וסולשיאר?), לצפות לתוכנית כזאת היה לא ריאלי כי לערוץ הספורט של היום אין רצון ו/או יכולת לעשות תוכנית ברמה כזאת, אבל עדיין התוכנית אתמול אכזבה אותי, סה"כ רצף של תקצירים וקליפ קצר על פרגי, את זה אפשר למצוא היום בכל אתר אינטרנט, והדיונים היו קצרים ושטחיים. אז הרעיון חיובי, אבל זהו.
מסכים עם קאריק. בסה"כ רואים תקציר, מדברים 10 שניות על כל קבוצה גדולה, וממשיכים הלאה. זה בסדר ויש מצב שאני אצפה בזה לפעמים, אבל בעיקר בשביל התקצירים כי הרבה תוכן אין שם. אני מסתכל למשל על מגזין הכדורגל של ESPN, יצא לי להיתקל בזה כמה פעמים אחרי משחקי NFL וNBA, וגם כשמדובר במדינה שהכדורגל שם הוא הענף ה20 הכי פופולרי בערך, עדיין הם נותנים שם שעה וחצי בשבוע(שתי תוכניות) של ניתוחים אמיתיים של מה שהיה בכדורגל העולמי השבוע. יושבים על משחקים ספציפיים ומנתחים לעומק. אז אני לא מצפה מערוץ הספורט לפדנטיות של האמריקאים, וגם לא לשחקני עבר מהפרמיירליג כפרשנים, אבל כן לקצת יותר מזה. וזה ששמו שם מנחה שהיא רק על תקן מנחה, כי בכדורגל עולמי לא נראה שהיא בקיאה כ"כ, זה מיד הראה שהכיוון של התכנית הוא לא מאוד גבוה. חבל.
לא יודע מי מפרשן בתוכניות ספורט של ESPN, אבל לשמוע אמריקאי מדבר על כדורגל עושה לי רע... משהו במבטא הזה פשוט לא הולך עם המשחק הזה.
נכון, אבל בשתיים-שלוש תוכניות שראיתי היו שם גם איזה שני שחקני פרמיירליג בריטיים כמו שאמרתי. עניין אותי לדעת מי הפרשנים אז הנה: http://en.wikipedia.org/wiki/PressPass סטיב ניקול אולי אומר לך משהו בתור אוהד ליברפול (לי לא אגב, אני צעיר מדי כנראה, סתם ראיתי שהוא שיחק אצלכם 14 שנה)
לא יצא לי לראות אותו משחק, רק מסיפורים הוא מוכר... עוד שמות שקפצו לי לעין שם זה שאקה היסלופ ופרנק לבוף. נחמד.
לESPN יש אחלה פאנל, ולא הייתי מצפה מהם למשהו אחר בתור בן אדם שבאופן קבוע צופה ב-NFL. האמריקאים אמנם לא רואים בכדורגל ספורט מרכזי, אבל הערוץ מודע לכך שיש המון אוהדי כדורגל בארצות הברית וכמו כן גם לא מעט אנגלים, ולכן הפרמייר ליג זוכה ליותר חשיפה מכל ליגה אחרת. אני אישית מאוד נהנה מזה - גם כשאמריקאים מדברים, הם בדרך כלל לא מחרטטים. פעם בשבועיים מרקוטי מגיע לשם ורמת התכנית בכלל עולה פלאים.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/1876081 שגיב ברעם עם כתבה מעניינת, על אף שהיא כוללת בתוכה כמה שטויות לדעתי.
כמה שטויות? כתבה ריקה מתוכן, אם נתייחס לעובדה שגם אוהדי ליברפול שונאים את מארק לואורנסון. אני בספק אם הוא בכלל אוהד ליברפול.
למה אתה אומר ליברפול שונאים את Mark Lawrenson?. הוא שחקן עבר חשוב של הקבוצה. הוא היה שחקן ממש טוב בליברפול. הוא גם אוהד ליברפול.