דיון התשקורת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. AronB Member

רק בישראל. מה שמעניין אותי זה איך זה קורה. אתה לא יודע אנגלית, נו שוין, אבל לפתוח בבילון/מילון אוקספורד/ויקיפדיה זו משימה בלתי אפשרית?

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפעמים זה לא עניין של תרגום ואפילו לא של ידע. אתה יודע, ובכל זאת טעית. קורה, בטח ובטח באתר אינטרנט שצריך להעלות את הכתבה, ובכן, לפני דקה. מניסיון אני יודע שבמקרה הזה, קל יותר לבקר מאשר לעשות. לא צריך לחפש אותם בכל קטנה.

3. golding מנהלים

הפרסומת של צ'לסי נגד סיטי בספורט 1\2. בתור אוהד צ'לסי אני אפילו מגחך ;-)

"אף אחד לא יודע איך זה ייגמר"

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא חדש שהם גרועים בפרומואים.

5. JohnTerry26 Member

דוקא פרומו חמוד, חוץ מהקטע של "אף אחד לא יודע איך זה ייגמר" שזה קצת מכה מתחת לחגורה כרגע...

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את הקטע שלכם עם אף אחד לא יודע איך זה ייגמר, אם אתם כל כך בטוחים שסיטי מנצחת לכו תהמרו על זה בסכום גבוה מאוד ולא תצטרכו לעבוד החודש/השנה.
    אף אחד באמת לא יודע איך זה ייגמר.

7. golding מנהלים

הנקודה היא שזה לא אמור להיות משחק צמוד כל כך. אני בכלל לא שולל את האפשרות שאנחנו יכולים לנצח את סיטי, אבל המציאות היא שסיטי כרגע נראית מעולה בעוד אנחנו בתקופה רעה מאוד.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הפרומו אמור להיות: "צ'לסי נגד מנצ'סטר סיטי - טוב, תכל'ס ברור איך זה ייגמר".

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

golding
    אני מתפלא על הגישה שלך, בגישה כזאת אין טעם לאחוז גבוה מאוד מהמשחקים, לא רק לסיטי-צ'לסי. זה כדורגל וכבר ראיתי משחקים עם פערים הרבה יותר גדולים מאשר בין סיטי לצ'לסי נגמרים בתוצאה של ניצחון לקבוצה החלשה יותר. אני לא מאמין שבאמת צריך לרשום את זה.

10. golding מנהלים

שוב, אני לא חושב שהאפשרות שצ'לסי תצא עם נקודות היא מאוד קטנה, אבל הפרומו פשוט לא משקף את המצב האמיתי של שתי הקבוצות. אני מצטער אם ציירתי את התמונה בצורה לא ברורה, אני בשום אופן לא בא בגישה תבוסתנית ואני אעודד את הקבוצה גם במצבים הכי קשים שלה. מעבר לזה, אני אפילו אהיה במשחק נגד סיטי - ככה שאני אעודד את השחקנים כמה שרק אוכל בתוך האצטדיון. עם זאת, אני ריאלי ואני לא חושב שכרגע הקבוצה שלנו מספיק טובה בכדי לנצח את מי שכנראה תהיה אלופת הליגה. בטח לא בסטמפורד ברידג', שם אנחנו מתקשים יותר מכל העונה.

11. golding מנהלים

לא, הפרומו אמור להיות -
    "האם צ'לסי יכולה לחזור למסלול ולנצח את סיטי שנראית נהדר"

אין סיבה לתאר את הדברים בצורה של שחור ולבן.

12. JohnTerry26 Member

אני דוקא ממש לא התכוונתי למה שאתה חושב. אני חושב שאנחנו כן יכולים לנצח את סיטי, וגם מאמין שלא נפסיד במשחק הזה, זה פשוט שהמשפט הזה "אף אחד לא יודע איך זה ייגמר"(שהוא נכון בעצם), הוא משפט שצ'רלטון היו יכולים להשתמש בפרומו של משחקים קצת יותר מתאימים, אולי בטיימינג קצת יותר טוב. כשזה בא בזמן שהכדורגל של סיטי הוא כל כך הרבה יותר טוב משלנו, זה יוצא קצת מצחיק. ולאוהד צ'לסי זה רק מזכיר שאנחנו כרגע לא ברמה שאנחנו רוצים להיות.

13. alexshw Member

מישהו יודע לאן נעלם ה - LIVECENTRE באתר פרמייר ליג?
    איך אני רואה עכשיו משחקים און ליין בפורמט של טקסט?

14. Mellow29 Kopite

איזה אידיוט זאב זלצר.
    במהלך של השער, אחרי שהכדור יצא לחוץ אוברטן רצה להוציא אותו והשופט אמר שזה כדור של צ'לסי, ואוברטן נאלץ להוריד אותו. אחרי כמה שניות הגיע אשלי קול כדי להוציא את החוץ. אחרי שהשער הובקע, הראו צילום של טיילור שמסמן שהכדור אכן פגע בו וזה חוץ של צ'לסי. עד כאן העובדות.
    אחרי שמראים את הצילום של טיילור מאשר את זה שהכדור פגע בו, זלצר מגיע ביציאה: "השער הזה כנראה לא היה חוקי. כדור החוץ היה של ניוקאסל אבל שחקני צ'לסי היו יותר זריזים ואשלי קול ניצל את זה כדי להוציא את החוץ".
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. אבו Member

כמה פעמים שכנר חזר על זה אתמול שהשער של ארטטה הוא "שער הבכורה שלו בפרמייר ליג במדי ארסנל"? כולל בתקציר לאחר המשחק! דברים מינמליים באמת.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/11