דיון התשקורת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. פול סקולס Member

גם בלי ההערה הזאת התכנית סתמית. תקציר של משחק, שני משפטים, תקציר של משחק, שני משפטים, נתראה בשבוע הבא.

2. The_Arsenal Member

כולם פה יסכימו שהשריקה לפנדל של ארסנל הייתה היום שריקה פשוט מצויינת. אבל לא שרון ניסים וקשטן. קשטן הוסיף חטא על פשע, ואמר שהמשיכה בחולצה היא לא מה שהפיל את וולקוט, ואמר איזה משהו על היתקלות בין הרגליים. בטח שהמשיכה לא הפילה את וולקוט, כי וולקוט לא נפל. ובכל מקרה, פנדל ברור. ליצנים.

שרון ניסים גם הוסיף הברקה בגול של בניון, שהכריז שהוא הגיע מנגיחת ראש. איזה עוד נגיחות יש?

3. ענבל רואד Member

היי אמיר

ראיתי את ה-0-2 בק.פ.ר במלואו ואת ה-1-4 על וולבס בחלקו הנכבד. שיחקו טוב מאד, אבל הבאתי בחשבון גם את נחיתות היריבה. זו עדיין לא יונייטד הנפלאה של אוגוסט-ספטמבר. לפחות זה מה שאני חשתי.
    לא ראיתי את החמישיה בקרייבן קוטג'. אבל כל חמישיה באנגליה בחוץ מרשימה - אז מתכונן לקחת זכוכית מגדלת ולעשות re-assessment. חגים שמחים, שנה טובה

מלר

4. Eric Cantona Member

5. JohnTerry26 Member

6. Wazza Member

העולם הזה התחרפן לגמרי(גם בכדורגל). היום רוב האנשים בעולם שתשאל איזה קבוצה הם אוהדים יגידו שהם אוהדים את בארסה. בעצם גם ריאל.
    פתאום האנשים שוכחים שיש עוד קבוצות ענקיות בעולם, אפילו השדרנים והפרשנים יותר מידי מהללים את הקבוצות האלה(בארסה וריאל). המצב כל כך עגום. אני גם זוכר שלפני הגמר בין יונייטד לבארסה שאלו אוהדים של בארסה שאלות סתמיות כמו מי מאמן ברצלונה והיה איזה אחד שאמר פרגוסון.
    אין, העולם היום השתגע וזה עצוב מאוד. היום הלכתי לקנות ג'אקט וכובע של יונייטד מחנות נייק, ושאלו אותי אתה באמת קונה דברים של מנצ'סטר? כולם היום קונים דברים של ברצלונה..

נערך לאחרונה ב: ‏27/12/11
  7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

כל בחורה חסרת מושג שרוצה להרגיש "באופנה" היום היא "אוהדת" ברצלונה... הכל מתייחס אליהם אבל כמו כל קבוצה אחרת גם זה יחלוף עם הזמן, רק נקווה שהזמן הזה קרוב

8. JohnTerry26 Member

תגיד ישראל, למה להכליל את כל העולם. אני בטוח שכמו עם כל קבוצת ספורט כל כך מצליחה "מגפת ברסה" פלשה לכל מקום, אבל בודדים המקומות בו יש מספיק ישראלים כדי להגיע למצב עגום כמו פה...

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לא מעט מקומות בעולם (בהם רמת הכדורגל כמו פה או פחות טוב) שבשבילהם הקלאסיקו זה המשחק היחיד שיש בשנה.

בציבור הערבי המגפה הזאת היא עצומה, בן דוד שלי חבר ועוד כמה בודדים אוהדים קבוצות אנגליות כאשר שאר האנשים השאלה היחידה זה ברצלונה או ריאל.

בארץ זה לא פחות גרוע אבל עדיין תמצא אוהדים של קבוצות אנגליות,גרמניות,איטלקיות,ספרדיות רק שחלק גדול מפה זה חסרי מושג בגלל זה נראה לך שרק כאן ככה

10. Wazza Member

זה בכל העולם ככה, אבל זה בולט במיוחד בישראל. הפכו את ברצלונה ל'קבוצה של המדינה'
    מקווה שזו סתם אופנה חולפת

11. skyday20 Member

כתבה איכותית בוואלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    על החממה שטיפחה את הטובים שבשחקני אנגליה.
    לאחרונה הם הסתבכו מבחינה כלכלית, וג'ון טרי נרתם לבקשה אחרי שהוא בעצמו גדל שם, ותרם סכום גדול.
    http://sports.walla.co.il/?w=/196/1889600

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/11
  12. JohnTerry26 Member

"פחות דיבורים יותר שידורים" זה סלוגן פשוט גדול לצ'רלטון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    מכניסים לספורט 5...

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקומם הייתי מיישם את ה'פחות דיבורים' גם לשידורי המשחקים עצמם ונותן לשדר האנגלי לעשות את שלו...

14. Mellow29 Kopite

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    כמות השטויות שהחבר'ה האלה פולטים היא מוזרה נורא. יש לי תחושה שאם ניקח כותב רנדומלי מהפורום הוא יפרשן יותר טוב. אני לא יודע ממה צחקתי יותר, הקטע בו הם מדברים על ה"עבירה הגסה" של ספירינג על קבאיי (כשבמקביל השדר האנגלי אומר שאם פרוברט היה רואה את זה כמו שראו בטלוויזיה, ניוקאסל הייתה נשארת ב-10 שחקנים), או מהקטע בו הוא מדבר על הנדרסון ואדם כשחקנים שעובדים הרבה ואין להם טאץ'....וכדי לפתור את הבעיה מציע את דירק קאוט.

15. oranfu Member

הפרשן היה תומר קשטן נכון?
    מביאים את המאמן הכושל מליגה לאומית להעביר ביקורת.
    מילא שהם לא יודעים כל מיני "פיקנטריה",אבל לטעון לעבירה גסה של ספירינג כשזה למעשה קבאיי היה יכול לשבור לו שם את הרגל,לטעון לעבירה של קארול בגול השני כשאין שום שחקן בכלל במרחק נגיעה ממנו,זה דברים שרק צריך לראות בעיניים.