דיון התשקורת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. JohnTerry26 Member

גם אני מאוד נהניתי מנוויל אתמול. הסיבה היחידה שאני אמשיך לראות צ'רלטון זה הHD. לדעתי למי שבכל מקרה לא רואה HD אין סיבה לא לעבור לאינטרנט כשיש שידורים כמו של bloodzeed.

2. StevieG Member

יום יבוא וכל השידורים באינטרנט יהיה ברמה של 1,000 KBPS לפחות, ואז לא תהיה סיבה לשלם לצ'רלטון.

3. skyday20 Member

הזה שהוא מדבר עליו כבר היה 2000. והסטרימר דיבר על כך שהוא ינסה 6000 מתישהוא בקרוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

4. StevieG Member

אני ראיתי את הדיבור הזה שלו. זה יהווה את הפיתרון לHD, דרך אגב.

לא יודע, אם יהיה שידור אנגלי לכל משחק ברמה של 2,000 KBPS, לא יהיה טעם לצ'רלטון.

5. WellNeverDie Member

כל עוד BLOODZEED משדר - אין טעם בכלל לערוץ. למרות שאני כן צופה עוד בכדורגל ישראלי למשל, וגם רואה מידי פעם ליגות ומפעלים אחרים - העיקר של צ'לרטון אצלי הוא הכדורגל האנגלי. אבל אין שידורים טובים כל הזמן. מצד שני, צ'רלטון מידי פעם מביאים לי אותה "בשידור משולב" מפגר.

באמת, שיקול לקראת העונה הבאה.

6. AFCA Member

כחסר צ'רלטון שרואה כמעט את כל הכדורגל האנגלי שלו עם BLOODZEED אני יכול להגיד שזו פשוט חוויה, הלינק לא תמיד פועל(במשחקים של טוטנהאם ובמשחקים גדולים הוא פועל) אבל כשהוא פועל זה כולל אולפן של סקיי ספורט לפני, במהלך ואחרי המשחק, השידור הוא גם באיכות HD ולפחות על המסך שלי זה נראה קרוב ל HD של טלויזיה. גארי נוויל פנטסטי, בלי קשר לאיך שהוא שידר את הגול של טורס אתמול שמעתי אותו לא מעט מאז שהתחיל לפרשן וכיף גדול, מעביר בצורה מצוינת את החוויות והתחושות כשחקן לשעבר ומנתח את המשחק מצוין.

וגם ש BLOODZEED לא משדרים אני יכול לספור על כף יד אחת את כמות הפעמים שרציתי לראות משחק ולא הצלחתי, אני חושב שצ'רלטון בצדק לוקחים את המחיר שהם לוקחים כי הם מחזירים תכנים רבים, אבל הבחירת שידורים שלהם(שידורים משולבים..) ובעיקר העובדה שיש אלטרנטיבה לא פחות טובה גורמת להעדיף את הסופקאסט

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/12
  7. skyday20 Member

המשחק של מילאן עכשיו הועבר באיכות 3000. הכי גבוה שראיתי עד עכשיו.
    Bloodzeed זה אדם יחיד אוהד טוטנהאם מלונדון, ולא מייצג אנשים אחרים.
    http://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/New%20folder%20%282%29/vlcsnap-2012-04-25-20h52m44s15.Xxx

8. alexshw Member

זה ערוץ שנתקע בסופקאסט.

9. skyday20 Member

לא בהכרך, זה תלוי בכל מיני דברים. כמו מהירות, אולי כמה צופים בזה, או אם יש משהוא אחר שרץ על המחשב שלך ולוקח חלק מהרוחב פס.
    עכשיו זה חלק. זה ערוץ ברוסית רוב הזמן, אז אם אני רואה את זה, אני אשלב סטרים באנגלית ואסנכרן את הסאונד והתמונה האיכותית מפה שיהיה באותו זמן, או שאני סתם יקשיב למוזיקה ויראה משחק בmute. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. skyday20 Member

הם נפלו על הראש בITV!@!
    כמה פאשלות אפשר לעשות, באמצע הארכה, הם קפצו וראו איש חדשות, מסדר את החליפה שלו.
    איזה פאשלה לא נורמאלית הרשת הזאת יכולה לעשות, מדהים..

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

זה היה גדול...

12. WellNeverDie Member

זה חוויה לראות משחקים כאלו. בשבתות הייתי רואה איתו יונייטד השנה שההורים (כן, אני צעיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) לא רצו רעשים, על המסך מחשב - איכות HD, תקיעה אחת מקסימום במשחק (וקצרה מאוד) ואם המסך גדול או מחובר לטלויזיה זאת פשוט חוויה. לפעמים יש itv ולפעמים sky אבל בכל מקרה זה עדיף פי כמה על הליצנים מצ'רלטון. האיכות נדירה ותמיד כיף לשמוע את נוויל או רוי קין.

סך הכל כל עוד יש משחק של יונייטד משודר בצ'רלטון HD אני אראה אותו בטלויזיה, אבל כל אופציה אחרת ואני אחפש את Bloodzeed. הבחור עושה עבודת קודש, רק בשבילו הייתי רוצה לראות את טוטנהאם בצ'מפיונס!

13. Roma מנהלים

תגידו נקבע תאריך ושעה לדרבי של מנצסטר?

14. skyday20 Member

ברור...
    30th Apr 2012 KO 22:00
    Etihad Stadium

15. Gago Member

איזה פאדיחות יורם ארבל ושגיא כהן עשו בתחילת המשחק של בארסה מול ראיו.
    אוהדים של ברצלונה הניפו שלטים לגווארדיולה אחד מהם התחיל במילים toda mi vida
    יורם ארבל ישר התלהב ואומר יש פה גם שלט בעברית וניסה לפענח ממי התודה. "תודה ממי, תודה ממי?" אחרי זה כמובן התפאר שברצלונה כמעט קבוצה ישראלית.

רק דבר אחד קטן הורס את כל החגיגה שלו, זה שלט בספרדית... הפירוש של toda mi vida זה "כל החיים שלי" כנראה ההמשך היה בסגנון אודה לגווארדיולה או משהו כזה.

איזה חובבנות...