איבד קצת את העשתונות, מר מלר. מצד אחד אני שמח לראות שהוא מפגין תשוקה בכל הנוגע לכדורגל האנגלי, אבל יעקובי לא עשה שום דבר שמצדיק תגובה כזו. אתמול חשבתי שזו החלטה שערורייתית, במבט שני אני עדיין לא חושב שמה שנאני עשה מצדיק אדום, אבל אני יכול להבין למה השופט החליט שכן.
הנבדלים המדובר היו כולם על המילימטר, אם בטלוויזיה קשה לקבוע, אי אפשר לצפות ליותר מהקוון שצריך לעשות את זה בהחלטה של שנייה. היד של רפאל אותו סיפור, אמנם הוא נגע ביד אבל אין שום ספק שהוא לא התכוון, אם היה נשרק פנדל או לא היה נשרק זאת החלטה נכונה באותה מידה. אם ריאל הייתה מפסידה ביחד עם טעויות השיפוט האלה בשום אופן אי אפשר היה להגיד שהיא קופחה. העבירה של נאני הצדיקה צהוב אבל לא יותר מזה, אדום זה מוגזם מאוד. מצד שני, באנגליה אנחנו רואים בכל משחק גדול החלטות בסגנון הזה, אדומים הזויים על דברים שהם בספק עבירה, מזה אני מסיק שכנראה יש החלטה של השופטים להחמיר עם דברים שנראים מסוכנים. אי אפשר להאשים את השופט שזה נראה לו מסוכן, בהילוך מהיר לא יודע איפה הוא עמד זה יכול גם להיראות כמו מה שדה-יונג עשה לאלונסו שמצדיק אדום בלי ספק. היה נחמד לדעת מה הוא חשב שהוא ראה.
דוגמה מביכה. העבירה של אבואה שקופץ לכדור גובה במצב של 3-0 נגד הקבוצה שלו עם רגל מושטת קדימה לכיוון השחקן היא אדום ברור. העבירה של נאני, שמושיט את הרגל לכיוון התנועה של הכדור לפני שהוא רואה בכלל את ארבלואה דוהר לכיוון הרגל שלו, לא אדום ברור ונתון לשיקול השופט. אתם לא תצליחו להראות שריאל לא ניצחה בזכות האדום המפוקפק הזה, כי זו עובדה. יונייטד הייתה יותר טובה ואם נאני לא עושה את העבירה השטותית הזאת, ריאל מסיימת את העונה שלה.
סתם לצורך הדיון - איך אפשר להוכיח שריאל לא הייתה מנצחת אלמלא ההרחקה? ככל הידוע לי, כרטיס אדום אינו מהווה ערובה לחזרה מפיגור או להבקעת שני שערים במשחק חוץ (ואת נכונות הטענה אתה מוזמן לבדוק עם צ'לסי ואינטר).
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx אגב אני ממליץ להיכנס לראות את הסרטון ביוטיוב רק כדי ליהנות מהתגובות המשעשעות. מסתבר שגם התקשורת באנגליה חושבת שיש מקום להשוואה בין שתי ההרחקות http://www.independent.co.uk/sport/footbal...ni-8523274.html
לא זה אדום ולא זה אדום לדעתי. בכל מקרה זה לא אותו דבר כי השחקן סתם שולח רגל בלי שום קשר לכדור. נאני לא רק שלא ראה את ארבלואה, אלא בסה"כ ניסה להגיע לכדור! גם אם הוא פגע בארבלואה, זה כל כך רחוק מכרטיס אדום.
אמרתי כבר בדיון של המשחק - האחריות היא לחלוטין על נאני. אתה לא שולח ככה רגל בבעיטת קונג פו כשאתה לא מסתכל מה קורה סביבך. אם היה לי ספק קל, עכשיו אין לי לחלוטין. 100% אדום. אגב, עוד מישהו שמע את סלבה מודה בשידור שהוא "עישן את כל אמסטרדם"?
סוף סוף ערוץ וואן השיג תוכן עם מעט משמעות (עם כל הכבוד לסלטיק)-הליגה הצרפתית. איך ערוץ הספורט הצליח לאבד את הליגה הזאת דווקא כשהיא מתחילה לעלות במידת העניין שהיא מקבלת בקהל הישראלי? ומה עמיחי שפיגלר הולך לעשות עכשיו?
אם הוא היה עושה את זה ברחבה בניסיון מספרת או משהו, סביר להניח שאפילו במשחק הספציפי הזה, נאני יכול היה גם להוריד לשחקן היריב את הראש וזה עדיין היה נגמר בצהוב ולא יותר. המחשבה הזו שפשוט אסור להרים רגל בגובה הזה בגלל שעשוי להיות שם שחקן נוגדת את מה שקורה בפועל במשחק הכדורגל. אם אתה רואה את השחקן ועדיין לא שם על זה, זה בהחלט יכול להיות אדום. לומר שמה שקרה מול ריאל היה 100% אדום זה הזוי ומתעלם ממה שקורה במשחקי כדורגל שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע.
שמעתי שהוט ניסתה להכניס ערוץ צרפתית שבא משודרת הליגה הצרפתית אבל המועצה לכבלים והלווין לא נתנה את אישורה. בגלל הזה אף אחד עד עכשיו לא יכל לקנות את הזכויות כי כביכול הם כבר נקנו על ידי "הוט"
אנישומע אתמול את זלצר והשדר מדברים על חשיבות המשחק לצלסי, פיגור ה2-0 כנראה גרם להם לדבר שטיות על חשיבות המשחק, שיקולים כמו מקום בליגה חשוב על פני משחק הגביע הזה, על הדשא מתפתח קרב אדיר השחקנים נותנים הכל, אוירה שאין בליגה והם ממשיכים לקשקש גם על נושא הופעה באירופה דרך הגביע, בקיצור דבר אחד הם לא מזכירים, זה התואר השני בחשיבותו, צלסי המחזיקה בתואר עם הצאנס היחיד לזכות במשהו העונה ( זה הרי משפט חובה לגבי המשחק ) רבע גמר 2 משחקים מגביע, אחד מוומבלי והם מדברים כאילו זה גביע הטוטו בהרצליה, לא קיים בעולם עוד שידור כזה על גביע אנגלי