יש באג בכל הקונספט של התשלום עבור כתבות בהארץ ONLINE. אם אתה מחפש שורה מהכתבה בגוגל ולוחץ על 'Cached' אתה יכול לקרוא את הכתבה המלאה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
שוב פעם, בפעם האלף זאב זלצר עושה מעצמו צחוק, הוא קרא לוולפרד זאהה, לואיס זאהה (לואיס סאהה החלוץ הצרפתי)
ברצינות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx כנראה שהגיל עושה את שלו, הוא לגמרי מאבד את זה.
אם כבר זלצר, אז הקטע שלו זה לא הטעויות, זה החוכמה בדיעבד הזאת, שלא לומר גאונות בדיעבד אחרי כל מהלך פחות טוב של שחקן... "במקום לבעוט, X היה צריך לתת פס ימינה ולחכות ברחבה למספרת נוחה".. הוא לא יכול בלי הביקורת הזאת. זה משגע תשכל אי אפשר לשמוע אותו. אין מצב שאני היחיד ששם לב לזה.
אתה לא היחיד. גם אותי זה מטריף. לגבי זאהה הצעיר הוא קרא לו לואיס זאהה לאורך כל המשחק לא פעם אית...ושכנר לא פחות טמבל שלא תיקן אותו.
בערוץ הספורט אונסים את הדברים הלגיטימיים והשגרתיים של ג'רארד כדי ליצור כותרת. המלה "בצדק" לא נאמרה בדבריו, והיא משמעותית ביותר. http://www.sport5.co.il/HTML/article...73.139816.html אגב זלצר, יצא לי לשמוע את סוף המשחק ביום שישי דווקא ברדיו, והוא היה פרשן. קישקש לקראת המשחק בצפון אירלנד משהו על זה שאמנם שתי הנבחרות סיימו בתיקו נגד פורטוגל, אבל אנחנו עשינו את זה בצורה מכובדת יותר, 3-3, והם עשו את זה עם 0-0. הכתב תיקן אותו שזה היה 1-1, אבל גם אם זה היה מינוס 3 - מינוס 3, מה העניין? זה תיקו וזה תיקו, והם עשו את זה בפורטוגל, לא בבית. מביך לפעמים מה אומרים כדי להחמיא לנבחרת ישראל.
לפעמים מדהים אותי איך אנשי כדורגל לא מכירים את חוקת המשחק. דקה שלישית בין לסטר למילוול, שחקן של מילוול משתחרר בכדור ארוך, שחקן של לסטר מפיל אותו בדרך לשער וסופג כרטיס אדום. זלצר יוצא נגד ההחלטה בטענה שהעבירה "לא מנעה שער בטוח". נכון, היא לא מנעה שער בטוח. היא לא צריכה למנוע שער בטוח (מה זה בכלל שער בטוח?) כדי להיות עבירה של אדום, כי צריך למנוע מצב הבקעה. ומה לעשות, כששחקן פורץ עם הכדור ובינו לבין השוער אין איש, זה מצב הבקעה ודאי. ייכבש או לא, זה לא משנה. אדום מוצדק.
יש יותר גרוע, אם יוצא מקרה כזה לדני נוימן אז הוא מבקש לראות את מצלמת הנבדל כדי לדעת אם המגן היה הכי קרוב לשער.
צ'רלטון שברו לדעתי את השיא של עצמם. מסתבר שהמשחק שלנו משודר במשולב עם יובנטוס-אינטר, משחק שמשודר בשלמותו בערוץ הספורט. למה לעזאזל? מי שרוצה לראות יובה-אינטר יראה בערוץ הספורט ולא יחכה לרגעים מהמשחק בשידור המשולב, ומי שרוצה לראות את יונייטד בטח שלא שמח מהשידור המשולב. זאת החלטה שלפי כל היגיון תגרום להם לאבד צופים, לא להפך.
המשחק של אינטר-יובנטוס מתחיל בדקה ה-60 של המשחק של יונייטד, ככה שיש מצב שהם פשוט יעברו לאיטליה רק בסיום המשחק באצטדיון האור.
כן, אבל אם יהיה גול בזמן החפיפה בין המשחקים מן הסתם יעברו לראות אותו. אני לא מבין את ההיגיון פה. ההחלטה לשדר את יובה-אינטר גם "חוסמת" את השעות שש עד שמונה בספורט 1, ודוחסת לספורט 2 שלושה משחקים מהפרמיירליג לעוד שידור משולב, וכל זה בשביל משחק שניתן לראות בשלמותו בערוץ אחר.
זה ממש כדי להראות למי יש "יותר גדול". בסופו של דבר לא נגרם נזק גדול מדי - המשחק של יונייטד בסנדרלנד הופסק כשהשידור עבר לאיטליה, ואפילו תפסו גול - אבל זה היה פשוט מטופש. המשחק בערוץ 55, לא חושב שיש אפשרות טכנית שלמישהו יהיה את את הערוצים של צ'רלטון ולא את ערוץ 55. אז למה לשדר את זה, לעזאזל? כדי להראות שיש לנו גם את זה.
או להעניק למנויי צ'רלטון שידור של המשחק ב-HD (במקרה שלי זה באמת ככה, כי לי יש ספורט 1 HD ואין לי ספורט 5 HD).
אני חושב שאתמול האולפן של ליגת האלופות שבר שיאי זלזול ובורות, אני באמת לא מבין איך הם מגישים מוצר כזה. זה כבר האמת לפני האולפן, כשהמשחק המרכזי הוא בין קבוצה לא מוכחת אם כי עשירה ונוצצת כמו פסז' לברצלונה שרוב הסיכויים היו שתגמור את המפגש הכפול עוד אתמול, ולא משחק בין שתי אימפריות אירופאיות שגם ללא ספק שתיהן בטופ 5 העולמי כיום. זה המשיך כשהמגיש ההוא הצעיר דניאל צייץ "ונעבור למפגש הסקסי יותר.." וברור כבר לאיזה משחק הוא התכוון. אחר כך גם מודי הצטרף בסיום הלילה כשדיבר על המשחקים שנראה מחר: "והמשחק המרתק של מחר- מלאגה מול... סתםםם". מעבר לזלזול במשחק רבע גמר ליגת האלופות, כמה כדורגל אתה צריך לא לראות וכמה שטוף מוח כדי לחשוב שריאל-גלאטסריי זה מפגש מעניין יותר ממלאגה-דורטמונד (לצופה הנייטרלי) ועוד בכזו נחרצות? האמת שהרעיון שבשביל ספורט 5 המשחקים של ריאל וברצלונה מעניינים יותר מאשר כל משחק אחר הוא ברור, ראינו את זה כבר כמה עונות, אבל לקחת את זה עוד יותר רחוק עם הזלזול הזה, ובכלל אפילו לדבר בקול רם על זה שפסז'-ברצלונה יותר מעניין מיובנטוס-באיירן.. מזעזע, אם החלטתם להיות טיפשים אז אל תדברו על זה. עוד דבר שמציק לי כל פעם מחדש, הם בכל תכנית עוברים לראות ראיונות בסיום המשחקים ובכל פעם במקום לתרגם כמו שהם כנראה אמורים לעשות, הם חוזרים לשידור עם אותן הבעות פנים ותגובות מזלזלות ושכונתיות: "אהה, אותן קלישאות.. שום דבר חדש ומעניין". אין להם בושה אני שואל?
אני לא טורח לראות את זה כבר, בזבוז זמן טוטאלי. הסיכויים שבחצי שעה לפני המשחק ובחצי שעה אחרי המשחק הם יגידו משהו אחד ששווה לשמוע הם בקאנטים. יש שם כמה טאלנטים כמו זוהר ואוחנה שהעובדה שהראש שלהם בתחת לא מפתיעה אותי, אבל כאלה כמו מודי, מלר, נדב שהיו בימים היותר יפים של הערוץ, כשברצלונה וריאל היו בסה"כ קבוצות כדורגל טובות (יותר או פחות) ולא במעמד של "הקבוצה של המדינה" - הם באמת לא מבינים עד כמה רע זה נשמע? עד כמה זה רחוק מהמציאות?