דיון התשקורת 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. skyday20 Member

האם יצא לשדרים האנגליים עד עכשיו לומר את השורה המתבקשת Cleverly done by cleverly.

או שהם הצליחו להימנע מזה.? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    :aaa12:

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, אני מכריז על סיום הסקר. כמו בפעם הקודמת, גם הפעם הזוכה הגדול הוא מרטין טיילר עם כ-70 אחוז מהקולות! אלן פארי השנון במקום השני, ג'ון מוטסון הותיק במקום השלישי, והשאר נוחלים כישלון חרוץ.

3. AronB Member

הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות, ג'ורג' וואה, כ"אגדת כדורגל", מוזמן לפתוח את כדורי ההגרלה. עד כאן הכל בסדר, ואז נדב יעקבי מתחיל לדבר על הקבוצות בהן עבר וואה את החלקים הטובים בקריירה המופלאה שלו, מונאקו, פריס סאן ז'רמן, מילאן ו... ארסנל. כן, נדב יעקבי אמר שג'ורג' וואה שיחק בארסנל. מעניין.

חוץ מהעניין הזה, התגובה לכך שסלטיק נפלה בבית עם ברצלונה, הייתה ש"בטוח האוהדים של סלטיק נרגשים לשמוע שברצלונה תשחק בבית שלהם, ליאו מסי והכל". אני בטוח שיש כמה חבר'ה בסלטיק פארק שמאוד נרגשים לשמוע שברצלונה באה לשחק אצלם. אבל לא כל מדינה בעולם היא בארסה-מאניה אחת גדולה (מה שמזכיר לי דודה שקנתה לאחיין שלה, ליומולדת 6, סט ב-400 ש"ח של ברצלונה, בלי שהוא בכלל אוהב כדורגל, כי "כולם אוהבים את ברצלונה". היום בכפר השעשועים) ולא את כל החבר'ה בגלאזגו מעניין שליאו מסי בא העירה. שיעברו הלאה בערוץ הספורט.

4. golding מנהלים

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי יעקובי התבלבל בין וואה ל-רה? שם דומה מבחינת הכתיב, חתיכת בלבול מבחינת יכולות.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי את זה, כנראה שהוא התבלבל כי שנייה קודם וואה הודה לארסן ונגר (שאימן אותו במונאקו).

7. JohnTerry26 Member

בשביל מה אני משלם להם בשביל מה?!
    אם לא שמתם לב, העונה צ'רלטון החליטה לשדר את הליגת חרא שלהם בHD על פני הפרמיירליג, וגם השבת זה ככה: הפועל למי אכפת-מכבי לא מעניין בHD ובמקביל ה'חגיגה אנגלית' שלהם בספורט 2. זה פשוט מרתיח אותי... ואת הסטרימים אני עוד יותר שונא. אני מת לקנות לווין...

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש להם גם את ליגת העל, סביר להניח שזה מוצר לא פחות מושך (ומן הסתם יותר) עבור הקהל המקומי... אני באמת לא מבין על מה יש להתלונן. הבעיה היא שבמקום לשדר משחק אחד, ומצדי שלא יהיה יונייטד-וויגן - סטוק נגד סיטי יותר מעניין - הם מנסים לטעום מהכל. אז ישדרו אחד וכל הזמן יקפצו למגרשים אחרים. לא עובד, פשוט לא עובד.

9. Muurad Member

לא תהיה לי בעיה אם הם היו משדרים משחק מרכזי, וקופצים בשערים למשחק Y כשהם משאירים את המשחק המרכזי בחלון קטן בזמן שמראים את הגול ל20-30 שניות האלה.

אבל כמו שאמרת הם מנסים להראות חלקים מהמשחקים ולתת 10-15 דקות פה ושם כל מחצית מכל משחק בלי שום היגיון. זה בלתי נסבל.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/12
  10. JohnTerry26 Member

על מה יש להתלונן? שזה היה בHD ועכשיו לא. מעצבן, זה לא אמור לעבוד ככה. 2012 ffs. אם כי אני לא יודע אם יש איזשהו מענה ריאלי לתלונות האלו, כי אני מניח שאם הם היו יכולים הם היו כבר פותחים מזמן עוד ערוץ HD. התוצאה מתסכלת, ליגת העל מכוערת לא משנה כמה חד ישדרו אותה.

11. חוצפן חיובי Member

אני זוכר שצ'רלטון הגישו בקשה לפתיחה של ערוץ HD נוסף ועוד ערוץ רגיל. לא יודע מה קורה עם זה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פתרון אפשרי לבעיית השילובים, כל עוד לא נותנים לצ'רלטון עוד ערוץ, הוא שבעזרת השלט האינטראקטיבי הצופה יוכל לבחור מבין כמה משחקים במה הוא רוצה לצפות. ככה סקיי משדרים את הצ'מפיונס באנגליה, ככה שהטכנולוגיה הזאת בטוח קיימת.

13. A. Arshavin Member

השאלה אם בארץ יש את הכלים בשביל זה.
    אני גם מניח שזה לא עסק זול במיוחד.

14. skyday20 Member

הם יצטרכו אישור לזה, אם מסיבה מסוימת מגבילים אותם עכשיו,
    אז גם דבר כזה אולי לא יאושר.

15. AronB Member

המגמתיות של MOTD זה משהו מפחיד ולא מוסבר. יום אחד הם מהללים קבוצה ו/או שחקן ויום לאחר מכן תולים את הכל ביריבה 'חלשה'. לדוגמה: הסיקור של הניצחון של ארסנל על ליברפול, שהסתכם בהאדרה של כל אחד ואחד משחקני ארסנל, אל מול הסיקור של הניצחון של ארסנל מול סאות'המפטון, שהסתכם בלהתרכז בכמה ההגנה של סאות'הפטון חלשה.