דיון התשקורת 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏18/7/12.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגמתיות? להיפך, אם הם היו כל הזמן חוזרים על אותו דבר (למשל, כמה ארסנל גדולה), זו היתה מגמתיות. אני לא רואה את הבעיה במה שאמרת. לא בכל פעם שארסנל משחקת היטב ומנצחת, הסיפור הוא כמה ארסנל טובה. כשקבוצה סופגת שישייה, אחרי שספגה שלישייה נגד סיטי, שלישייה נגד יונייטד וצמד נגד וויגן, בהחלט לגיטימי להתרכז בפן הזה.

2. ARSI Member

ואם כבר מגמתיות מצחיק היה לקרוא במוסף הספורט של ידיעות אחרונות הכרזות על ארסנל כמועמדת לאליפות אחרי שני ניצחונות.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תקן אותי אם אני טועה אבל זה ארסן ונגר אמר לאחר המשחק האחרון שאפשר לראות שהאיכויות של השחקנים יכולים להספיק למאבק על האליפות לא? או שאני ממש מתבלבל.

4. skyday20 Member

הוא תמיד אומר שאנחנו מועמדים/יכולים לקחת טרבל,
    אין להתרגש יתר על המידה.

Top 4 יהיה הישג כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/12
  5. AronB Member

ארסנל היא רק דוגמה, אם אתה רוצה אחרת, אז למשל שלל עבירות ברחבה במהלך השנים שלא נראות בתקציר או לו מוזכרות ב-Analysis. חוץ מזה, בעניין ארסנל, אחרי שניצחנו את ליברפול אותם פרשנים נשמעו אחרת לחלוטין. אני לא היחיד ששם לב לעניין הזה ב-MOTD, לא מעט בריטים שאני עוקב אחריהם בטוויטר מוציאים עצבים על התוכנית הזו כל שבוע מחדש.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש מבין את הביקורת, ויכולים להיות מיליון בריטים שיתלוננו, זה לא ממש אומר לי יותר מדי.
    סוטון עשו טעויות אינדיבידואליות חמורות אז הם מקבלים ביקורת על כך, נגדנו הייתם צריכים לשחק טוב יותר כדי לשלוט בצורה ששלטתם אז קיבלתם את המחמאות.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

עוד כתבה מופלצת של וואלה.
    איך בדיוק זידאן ראשון? הם אומרים פה שהוא הוביל יובה חלשה לשני גמרים בסוף שנות התשעים אבל אם הולכים לפי ההגיון הזה שבצ'נקו צריך להיות ראשון כי מילאן שהוא הוביל (זידאן לא באמת הוביל) הייתה פחות טובה. חוץ מזה, זידאן היה בינוני מינוס ביובה והסיבה שהוא נשאר אחרי השנים הכושלות שלו היא הזכייה במונידאל (וגם אחריו הוא הסריח).
    בכלל, איך שבצ'נקו תשיעי ומסי שלישי? אפשר בכלל להשוות בין רמת הקבוצות בהם שחקו ואת רמת היריבות שלהם?

יש שם עוד כמה הזויים כמו ג'רארד לפני אינזאגי וסיידורף וצ'אבי לפני דל פיירו.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מי היה הפרשן לצדו של שכנר במשחק אמש? מי לעזאזל סוגר את המשחק (ועוד בפרמייר ליג) בדקה ה-88?
    למעט האמירה המטומטמת הזו, שכששמעתי אותה היתה לי הרגשה שלא ננצח, הפרשנות שלו היתה יחסית טובה. עדיף על זיבולי זלצר, ניר לא מבין ושאר הליצנים.

9. oranfu Member

נשמע לי כמו אורי אוזן..

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://www.youtube.com/user/medvedav10000/...low=grid&view=1

וואו! משתמש ביוטיוב עם מגוון של משחקי עבר מלאים, תקצירים נרחבים, סיכומי עונות של קבוצות אנגליות ושאר תופינים. אמנם חלק נכבד מהם זה עם שידור פולני, אבל עדיף מכלום, ויש כמה באנגלית, תנצלו את זה כל עוד בעלי הזכויות לא מוחקים (יש את ה3-0 שלנו בדלה אלפי...תענוג).

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/12
  11. AronB Member

הביקורת שלי נובעת מכך שיש תחושה של מגמתיות מצד פרשנים בריטים, ולא רק ב-MOTD. לראייה, באולפן של Sky היום ידעו להלל ולשבח את מנצ'סטר סיטי המסכנה, שלא הגיע לה להפסיד, ומנגד לבקר בחריפות את ארסנל ואת ההגנה שלה. שום מילה רעה על ג'ו הארט (על האשמה המסוימת שלו בשער של רונאלדו) או וינסנט קומפאני ובכלל שום מילה רעה על סיטי, שראתה לא פחות מ-35 בעיטות מתעופפות לעבר השער שלה. זו תכונה רעה של הבריטים, קצת לראות דברים "כפי שהם תמיד" ולא לפי הסיטואציה הקיימת באותו רגע.

בנושא אחר, הנה בדיוק דוגמא למה שאני מתלונן עליו כל כך הרבה פעמים; מאתר ערוץ הספורט:
    זה לא כל כך נורא, אבל אני מניח שאם היו בודקים קצת יותר נתונים של קבוצות שהן לא ברצלונה וריאל מדריד, או חלילה, עוקבים אחריהן לצורך מילוי התפקיד, היו יודעים שארסן ונגר 'בחר להמשיך עם שלישיה קדמית' מאז אוגוסט 2009. זה פחות מקומם משגיא כהן טוען שלאהרון ראמזי יש עונה נהדרת (בעונה שעברה במשחק נגד מילאן), אבל זה עדיין מוכיח כמה דברים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/12
  12. סדרו קייטע Member

הרשימה של וואלה היא באמת בדיחה.

- זידאן לא הוביל "יובה חלשה" לשני גמרים. למעשה, היא הייתה אלופת אירופה המכהנת כאשר הוא הגיע אליה.

התפיסה לגבי בגדולה ההיסטורית של זידאן נובעת מהיכולת שלו בנבחרת. כשחקן קבוצות היו גדולים ממנו בהרבה (רק שלוש אליפויות מקומיות וגביע אלופות אחד בעשר שנים ביובנטוס וריאל). מקום ראשון במקרה שלו זו הגזמה למעלה ממטורפת.

- רונאלדו הברזילאי היה שחקן נפלא, אבל בליגת האלופות ספציפית הוא לא עשה הרבה חוץ ממשחק אחד גדול מול יונייטד. לרונאלדניו או רדונדו מגיע להיות שם הרבה לפניו.

- איך גיגס חמישי וסקולס בכלל לא ברשימה?

אי אפשר שלא לכבד את גיגס על היכולת להחזיק מעמד ברמות הגבוהות 20 שנה, אבל אם נהיה כנים, כשחקן כדורגל, סקולס היה טוב וחשוב ממנו להצלחות של יונייטד. תקנו אותי אם אני טועה, אבל בגמר של 2008, הוא אפילו לא שיחק בהרכב.

- איך אינייסטה, שחקן זכה שלוש פעמים בליגת האלופות, שתיים כשחקן מפתח (ב2009 הוא היה השחקן הכי חשוב של ברצלונה), נמצא רק במקום ה18?

אז נכון שהוא שחקן צעיר יחסית לשחקנים אחרים ברשימה, אבל גם אם הוא פורש מחר, רק על סמך מה שהוא כבר עשה בקריירה שלו, מגיע לו להיות בטופ 10.

13. WellNeverDie Member

יורם ארבל אמר היום שאוזיל קשר אחורי. מה אתה צריך יותר מזה כדי להביא איפה השדרן "המוביל" שלך נמצא מבחינת איכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

14. AronB Member

וזה עוד כלום לעומת מה שהלך אתמול בשלב התקצירים באולפן ליגה האלופות; טעויות בשמות (ויטורה מאנונה, גאנדאגון במקום גונדוגאן), כניסה לתוך דברים אחד של השני (ובמילה אחת: התלהמות), גמגומים ונהימות מצד מודי בר-און (האמת? לא חדש) ונדב יעקבי אחד, ש"התבלבל בין משחקים" והיה בטוח שיונס בלהאנדה של מונטפלייה החמיץ את הפנדל, כשעל המסך רואים אותו רץ לחגוג את השער שכבש... 2 דקות לקח לו להתאושש, ליעקבי, בינתיים פודולסקי וג'רביניו כבר הספיקו להפוך את התוצאה.

15. Gunner_ForeveR Member

אם אני לא טועה זה היה מלר בקטע של הפנדל, ולא יעקובי. אבל זה באמת היה מביך...