ריאן ססניון "המגן השמאלי" של פולהאם, שכל העונה משחק כווינגר שמאל הגיע היום לדאבל פיגרס בצ'מפיונשיפ כשעשה את ההבדל במשחק מול בארנסלי עם צמד בניצחון 3-1 ועומד על 11 שערים בליגה (וגם כמה בישולים).
קאמבק מרגש - המשחק האחרון שלו במועדון היה גמר הגביע מול יונייטד ב - 2004. https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/27356413_10214965910362574_7040401110896603887_o.Xxx?oh=6398dd606860c4f8d6124a84f1642bd4&oe=5AEC188C
גיליתי לאחרונה שלריו, אנטון ולס פרדיננד יש בן דוד נוסף שמשחק כדורגל, קיין פרדיננד שכיום נמצא בווקינג. החודש הבן דוד כבש שער גדול, ככה קפץ לי לרדאר, במשחק מרתק במסגרת הליגה החמישית. התקציר ארוך מאוד אבל מומלץ (התחלתי את הלינק מהגול).
בריסטול ממשיכה בנסיגה הגדולה שלה שבאה דווקא אחרי הניצחון הגדול על יונייטד בגביע הליגה, אתמול הם הפסידו בחוץ לבולטון החלשה מהתחתית והיום הפער בו הם נמצאים מהמקום השני יוכל לגדול כבר לשש נקודות, חבל. ללידס יונייטד תהיה מחר הזדמנות אולי אחרונה לשמור על קשר עין עם הצמרת כשתארח את קרדיף מהצמרת הגבוהה, אם הלבנים לא ינצחו אפשר יהיה כבר להתכונן לעונה 14 ברציפות בצ'מפיונשיפ(!).
אפשר להתכונן! BYE BYE TC! אני ותיק הפורום מאז , אגב הכוונה ל-14 שנה מחוץ לפרמיירליג , כי מתוך השנים הללו היינו 3 שנים בליג וואן
מינוי לא הכי מלהיב אך לפחות מכיר את הליה הזאת ויודע מה צריך לעשות, 16 משחקים נשארו להציל את העונה , לא יהיה פשוט, הייתי אומר כמעט אבוד מראש
במסגרת צ'קטרייד טרופי (גביע לקבוצות מליגות ואן וטוו + קבוצות מילואים של קבוצות פרמייר ליג) לינקולן סיטי ניצחה את האקדמיה של צ'לסי בפנדלים ובכך תשחק לראשונה בהסטוריה שלה בוומבלי. הקבוצה נוסדה ב - 1884.
בריסטול סיטי שנמצאת באיזו הפליי אוף אירחה את סנדרלנד הלפני אחרונה ובדקה 70 הובילה 3:0 בבטחה, המשחק נגמר 3:3 כולל שני עצמיים של בריסטול.
אני מקווה לטעות כי אני רוצה בהצלחתה של לידס, אבל לדעתי בדיוק ההפך מקיבלו שכל. בתנאים שהיו העונה לא רואה שום מאמן מצליח יותר ממה ש TC עשה ולדעתי רק הצטרפות מקרים נוראית ונדירה של פציעות ואדומים עם השעייות ארוכות הרחיקו מהפלייאוף. מכיר את הליגה, אבל יודע איך להשתמש בסוג שחקנים שיש היום בקבוצה? קבוצה שנבנתה לכדורגל מסוים ועשתה אותו טוב מאוד כשרוב השחקני מפתח היו במגרש.