הרבה פעמים הקבוצה במקום השלישי יכולה לראות את עצמך כמאוכזבת הגדולה, יחד עם זאת לפי הסטטיסטיקה, הקבוצה מהמקום הזו היא זו שעלתה לפרמייר ליג הכי הרבה פעמים מההצלבה.
זו היא העונה השנייה ברציפות ששוער בוגר האקדמיה של יונייטד עולה לפרמייר ליג כשוער ראשון. אחרי דין הנדרסון בעונה שעברה, הפעם תורו של סם ג'ונסטון לחגוג עליה. שוערה של ווסט ברומויץ' אלביון לא פספס דקה אחת, ושמר על רשת נקיה ב - 14 משחקים וספג 45 שערים ב - 46 משחקים.
כמה לוזרים יכולים להיות נוטינגהאם פורסט פשוט לא ייאמן!!! אני חושב שזו הפעם הראשונה אי פעם שלא באמת יזיז לי מי הקבוצה שתעלה מהפלייאוף. תמיד לאורך השנים הייתה לי העדפה לקבוצה כלשהי ואשתקד בפלייאוף אפילו הייתי שמח ועצוב בו זמנית מעלייה ואי עלייה של שלוש קבוצות(וילה,דרבי ולידס).
הם גרועים מאוד מאז הקורונה, לא מגיע להם פלייאוף וממילא היו מקבלים שם בראש לפי התוצאות שלהם. מעדיף ברנטפורד, גם לא הייתה בליגה 60 שנה וגם הייתה באמת קרובה לעליה אוטומטית. לפולהאם נראה שיש את הסגל שיצטרך הכי פחות שדרוגים מבין ה4.
איזו דרמה אתמול! לא זוכר מחזור אחרון עם כ"כ הרבה מקומות עלייה וירידה עוד פתוחים. הלוזרים הגדולים מלבד ברנטפורד כמובן פורסט איך 3 נקודות יתרון והפרש שערים של 5 התמוססו להם אתמול! לידס שיחקה כמו אלופה ושלחה את צרלטון לליג וואן. כעת בלי כל המתח של התקופה האחרונה , הפגינו יכולת מצויינת לקראת הפרמיירליג
היה כאן לפני 11 שנה שפורסט עלתה מליג וואן אחד שחגג בטירוף וציפה לעלייה מהירה לפרמיירליג , כנראה התייאש מזמן...
Birmingham City will retire the number 22 shirt following Jude Bellingham's transfer to Borussia Dortmund. מה זה הבדיחה הזאת? הוא ילד... מתיחה?
מגוחך. מצד שני, ראיתי מישהו שאמר שאפשר גם לראות את זה בזוית אחרת: הוא חתם על חוזה לא מזמן בשביל להבטיח שהמועדון יקבל הרבה כסף מהמכירה שלו וזה תרומה אדירה למועדון.
שוקינג. האסטרופיזיקאי הישראלי מספר אחד יגאל פת-אל אוהד לידס הכר את הגולש מספר 83. והפעם - מי אתה יגאל פת-אל? - חדשות רוטר Sent from my SM-G973F using Tapatalk