ברנטפורד הקבוצה הכי לא אנגלית שהליגה הזאת ראתה EVER, 22 שחקנים זרים בסגל. בנראחמה הגיע אליהם באיזה מיליון אירו מצרפת. מעניין מאוד מה הולך להיות הערך שלו בשוק אחרי העונה הזאת. בקיץ של קורונה , יכול להיות אחת מההחתמות הכי מעניינות לקבוצות חלק עליון.
ריאד בנראחמה מאחרז. צחוקים אם וילה שודדת מישהי באיזה 70 מליון פאונד על גריליש ומביאה שחקן פי מליון יותר טוב ממנו ברבע מחיר.
אם ברנטפורד אכן תעלה ליגה זה כנראה יהיה זמן החזרה הארוך בכל הזמנים לליגה העליונה שישבור את השיא של ברדפורד סיטי(76 שנים בין 1923 ל-1999). אני לא יודע אם דנו על כך בעמודים קודמים פה(אין לי כוח לבדוק) אבל מגיעות הרבה ברכות לקובנטרי סיטי שחזרה לצ'מפיונשיפ אחרי 9 שנים שבמהלכן היא התדרדרה עד לליגה הרביעית. בשנות ה-90 זו הייתה אחת הקבוצות הסימפתיות ביותר בפרמיירליג(עם דיון דאבלין הגדול) ואני יותר מאשמח אם נראה אותם בעתיד שוב בפרמיירליג, הכל תלוי כמובן במצבם הכלכלי.
ברדפורד סיטי בפרמייר ליג איזו נוסטלגיה - הם לקחו שמות יחסית גדולים מהעבר ושיחקו 2 עונות 1999/00, 2000/01, כאשר בראשונה ניצלו ברגע אחרון. שיחקו שם לי שארפ, גונאר האלה, דיוויד וזרול, גארי וולש, סטיאורט מקול, אנדי מאיירס, ז'ורז'י קדטה, דין סונדרס ואפילו נוויל סאותהול קשישא שיחק משחק אחד. הם גם ייצגו את אנגליה באינטרטוטו בקיץ 2000.