דיון שאר הקבוצות בפרמיירליג 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏11/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראבו.

golding אוהב/ת את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אני רוצה לשאול על סון מטוטנהאם.

הרבה פעמים קראתי שהוא החתמה טובה של פוצ׳טינו ושהוא שחקן מצוין. אני כבר כמה משחקים רואה שהוא מקבל קרדיט ועוד לא ראיתי ממנו שום אלמנט חיובי במשחק שלו. אז או שנתפסתי על תקופה פחות טובה שלו (בכלל טוטנהאם דיי נחלשה בשבועות האחרונים), או שהוא לא כזה טוב.

דעתכם.

אגב, טוטנהאם חייבים חלוץ מלבד קיין. אם זה היה רלבנטי בקיץ שעבר, אז בקיץ הזה זה יהיה רלבנטי פי כמה.

3. k_700 Member

יש לו קצת חושים טובים ברחבה והוא לוחץ טוב מאוד שזה מתאים למשחק הלחץ שלהם.
    להגיד שהוא איזה גיים צ'יינג'ר במחיר הגבוה שהגיע? ובכן את זה אי אפשר להגיד.

ראיתי עכשיו את התקציר בBT של המשחק של טוטנהאם, רוצה לומר 6 או 7-0 הייתה התוצאה המדוייקת שהייתה צריכה להראות בסוף המשחק הזה.
    פערי רמות מאוד מאוד גדולים ששוב מדגישים שגם הטופ בכאילו של הליגה הזאת לא באמת מדגדג מקור של איכות באירופה.

Die Werkself ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק. ראינו עכשיו גם את יונייטד, קבוצה מהמקום השישי באנגליה, מפסידה לקבוצה מהמקום השביעי בליגה מסדר גודל דומה במשחק חד צדדי לחלוטין. זה מביך.

אלעד ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  5. JohnTerry26 Member

קודם כל ברור אתה מדבר פה על טוטנהאם. עם כל הכבוד לשיפור שלה ולזה שהיא סוף סוף קבוצה מסודרת וכו', כדי שהיא תגיע לטופ של הליגה שאר קבוצות הצמרת הלכו אחורה, שלא לומר יתבזו, יותר מאשר שהיא התקדמה. זו קבוצה שצריכה לסיים מקום 4 מקסימום בליגה אנגלית "נורמלית" (במרכאות כי כבר שנים לא היתה כזאת), אין שם סגל מספיק טוב בשביל יותר מזה.

אבל, צריך להגיד שהם עלו אתמול בהרכב משני. רק אריקסן, אלדרווירלד ולוריס לעומת הרכב כמעט מלא של דורטמונד, כולם בעצם חוץ מגונדוגאן.

6. Magpie27 Member

אתה מתכוון טוטנהאם "דלי אלי"
    כשהוא לא במגרש הם נראים כמו קבוצת אמצע טבלה. הוא מניע את כל הקבוצה ושולט במגרש בצורה פנומנאלית.
    אתמול כשהוא לא שיחק ראו את ההבדלים.

7. k_700 Member

JohnTerry26,
    אין לך מה לנסות לשכנע את המשוכנעים. אני כל השנה אומר את זה.
    לדעתי במצב "נורמאלי" הם אפילו לא ברמה לטופ 4 ועם כל הכבוד למשחק הלחץ שלהם, ההתלהבות והמשחק המהיר.
    אין שם הרבה איכות ובאמת כששחקן כל כך מרכזי וחשוב לשיטה שלהם כמו אלי לא משחק זה מתפרק ממש בקלות כשמגיעה קבוצה עם איכות מולם.
    אבל הם יכולים לשאוב אופטימיות הספרס, הדרישות לא יהיו גדולות לכניסה לטופ 4 גם בעונה הבאה, לוקח זמן למגמות כאלה להשתנות והם כבר ישארו עם סגל מגובש, מאוזן ומנוסה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שאלה לחבריי האנגלים כאן - ללסטר יש תכניות רכש לקיץ הקרוב? הרי את המקום שלהם באלופות הם כבר כמעט הבטיחו, רק נפילה אמיתית שלהם תמנע מהם העפלה אוטומטית לבתים ששווה לא מעט כסף. השאלה אם יש תכנון למנף את העונה הזו וליצור סגל יותר חזק בעונה הבאה בכדי לסיים כמה שיותר גבוה ואולי אף לשחזר את ההישג המדהים מהעונה, או שמה עונה במקומות 6-10 לדוגמה לא תהווה כישלון.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שחלקנו כולל אנוכי לא מרוצים מהמצב של הקבוצות הגדולות, אבל כמות הדמויות החיוביות שפרצו ו/או הצטרפו לפרמיירליג היא מדהימה.

ואם כבר על הדרך רשמתי כאן משהו, אז ווסטהאם. מאחל להם שיהיו בטופ 4 על חשבון ארסנל או סיטי.

כרגע קשה לדעת מה התוכניות שם. אני מניח שהמטרה תיהיה קודם כל להשאיר את השלד המרכזי וזה לא יהיה כזה קל. זה גם תלוי מאוד איזה הצעות הלייט בלומרים שלהם יקבלו הקיץ. ובכנות, אני בהתחלה חשבתי שברגע שהם יקבלו איזה חוזה משוגע הם בטח ירצו לעזוב, אבל זה לא כזה פשוט; ללסטר יש איזה בעלים תאילנדי שלא ממש חסר לו כסף, כך שיהיה אפשרי לשדרג להם את החוזה בצורה משמעותית. הם ימשיכו להיות הכוכבים של הקבוצה ויש להם גם אפשרות לעשות אחלה של קמפיין בליגת האלופות - שזה לא מובן מאליו. בקיצור, זה באמת תלוי איזה הצעות הם יקבלו.

וסתם הערה כללית: במידה והכוכבים הגדולים נשארים, אני לא בטוח שהיא וטוטנהאם הולכות לאנשהו. הציפייה הטבעית היא שכל הגדולות יחזרו בעונה הבאה להוביל את הצמרת, ואני ממש לא בטוח שזה יהיה כזה קל ומהיר. גם ווסטהאם לא במקרה מציקה לכולן. כל הקבוצות הקטנות-גדולות האלה עושות עבודה לא רעה בכלל. כמובן, יש הרבה מקום לשיפור, אבל מבחינת התלכיד שנבנה שם הם במצב בריא יותר מכל ה״גדולות״.

אה, ואם לאברטון היה את הביצים להעיף את מרטינז קיבינמט גם הם היו קבוצה ששווה לספור אותה כמישהי שתעשה קולות בצמרת. הבעיה הנוספת היא שיהיה להם קשה להחזיק את היהלומים שעומדים לרשותם, פחות לגבי שני האנגלים ויותר לגבי הבלגי שאנס לאחרונה קבוצת תחתית מלונדון.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/16
    EO11 אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

אברטון העונה זו קבוצה שבכיף הייתה צריכה היום להאבק על מקום בטופ 4.
    כמות הנקודות שהיא זרקה לפח זה פשוט אי אפשר לתאר, אני כל שבוע כמעט מסקר לכם בלייב איך עולים ליתרון בדקה 75 ומפסידים את המשחק ונראה שהעולם ממשיך בשלו בלי שאיזה סקאוזר מתוק יקפוץ מהגג או ישרוף את עצמו לאות מחאה.
    ממש האנשים השקופים פה.

הבעלים של לסטר עשיר וגם קשה לקרוא אותו.
    זה שהוא עשיר לא אומר שהוא בהחלט לא יעדיף לעשות כסף.
    וזה אומר שאם תגיע איזה הצעת 40 מיליון פאונד על קאנטה או מאחרז, לא נראה לי שהוא ידחה אותן ויגיש לשניהם במקום חוזה משודרג של 185 אלף פאונד לשבוע.
    אני מאמין שגם על וארדי לא יתאבדו אם תגיע הצעה של 27 מיליון פאונד.
    הסוד שלהם יהיה בניצול של הכסף הזה.
    כמו שהם קנו את מאחרז, קאנטה ואוקאזקי בלירות ככה הם יצטרכו להביא מחליפים טובים שגם יתאימו לסגנון שהם משחקים כבר שנתיים.
    כרגע אין ממש ידיעות על מי מסומן בראדאר שלהם, מן הסתם מדברים יותר על מי מסומן לעזוב שם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

אני לא חושב שלסטר יסיימו בטופ4 בעונה הבאה. כן, קובע את זה כבר עכשיו.
    לא רואה את וארדי עוזב. ספק רב אם יש עוד מועדון שישלם את מה שיידרש עליו כשהוא כבר בגיל כזה (מחזיק אצבעות שליברפול סיימו עם הרכישות המטומטמות של בריטים).
    מאחרז וקאנטה זה סימני השאלה הגדולים. שניהם מצוינים העונה ובניגוד לוארדי (לדעתי) שייכים למועדונים גדולים יותר (לדעתי וארדי נותן עונה לחלוטין יוצאת דופן שלא תחזור על עצמה ואני לא רואה אצלו יותר מדי איכויות) ומהווים ממש שחקני מפתח. אבל אולי המחירים הגבוהים שלהם והעובדה שהם אחרי עונה גדולה אחת בסה"כ תשאיר אותם שם עוד עונה.
    אם ימשיכו עם רכש חכם כמו עד עכשיו (ועושה רושם שהם ממשיכים כך) אז ימשיכו להיות מועדון שמתקדם בשרשרת המזון אבל אני לא רואה אותם מתבססים בצמרת.

טוטנהאם? אולי, זה מועדון בריא מאוד סה"כ אבל מי יודע מה יקרה בארסנל, צ'לסי, ליברפול ויונייטד.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, מי יודע מה יקרה בארסנל.

שלשול, זה מה שיקרה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

טופ4 אתם תהיו גם אם יתהפך העולם הרי.

14. alexshw Member

מעניין איך טוטנהאם תמנף את ההצלחה שלה העונה עם הכסף של אלופות וגם תוספת בהכנסות מחוזה השידורים החדש.
    יש אפשרות לא רעה לדעתי שיקבעו את מעמדם כחברה קבועה בצמרת.

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

על טוטנהאם, לסטר ומשחק ללא כדור.

Leicester City and Tottenham thrive without the ball - ESPN FC

לגבי הדיון שהתפתח מעליי. כן, טוטנהאם נמצאת במקום טוב מאוד ביחד עם פוצ׳טינו לקראת העתיד. אני חושב שיש להם קבוצה יותר איכותית ויותר בריאה משל לסטר גם אם זה לא ייגמר באליפות עבורם. הם כן צריכים חיזוקים נקודתיים, אבל לא הייתי משתגע יותר מדי בקיץ. שימשיכו לעבוד כרגיל. התלכיד שם באמת טוב ובריא, וכאן היתרון הגדול שלהם על שאר הקבוצות הגדולות שצפויות לעשות ריבילדינג עם מאמן ושחקנים חדשים.

אגב, לא לשכוח שהמועדון יתחיל לשחק באיצטדיון חדש ב-2018 = עוד (הרבה) כסף. לשם שינוי, יופי של פרויקט מתפתח שם.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.