דיון שאר הקבוצות בפרמיירליג 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אלעד, ‏11/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

טוטנהאם הציבה ברשימת העברות את סון, מייסון ובנטאלב

2. k_700 Member

כמה בלבלו את המוח על בנטאלב הזה כאילו גדל שם מינימום דונגה משודרג.
    הדיווח הוא של מאט לואו מהטלגראף ככה שסביר להניח שזו הדלפה מכוונת מצד לוי לקראת הכשרת הקרקע בקיץ.

סון עלה להם 22 מיליון פאונד ואני ממש לא אהיה מופתע אם לוי יארגן עליו עסקה שתזחיר כמעט את כל ההשקעה(אם על הגופה של פאוליניו בקיץ שעבר הוא גירד 11 מיליון...).

מייסון-מן רפליקה לקלברלי, תסמכו על לוי שיצליח לארגן אותו לסלטיק באיזה סכום שיא להעברה בסקוטלנד.

בכל מיני עיתונים כבר כותבים שלוי מעריך את שלושתם ב42 מיליון פאונד שזה כמובן מחיר הגזל ההתחלתי ממנו אפשר רק לעלות כשעושים עסקים עם השטן.

לחשוב שבנוסף אליהם הוא גם אולי יגזור קופון של 70 מיליון על קיין בקיץ.
    אין היהודים האלה...

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין אם להשתגע מזה שליון דחו את ההצעה או מזה שווסטהאם מכוונת ממש גבוה. טירוף.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Mellow29 Kopite

נדחו עם 30 מ' פאונד על לקאזט ובטצ'ואי. אני מחבב אותם ומבטיח לחבב אותם עוד יותר כשיבואו עם 25 מ' פאונד על בנטקה.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר בסגנון בין השניים הראשונים לבנטקה, ולדעתי הם חייבים לכוון לאחד מהשניים הראשונים כדי להתקדם.

טנק בתוך הרחבה יש להם כבר בדמותו של בנטקה. חוץ מזה, ביליץ׳ מאמן אותם - לא אלרדייס.

6. Mellow29 Kopite

אני מניח שצ"ל "בדמותו של של קארול".

אני לא אמרתי שיש קשר, למרות שהבנתי שמיצ'י הוא גם סוג של טנק (לא ראיתי אותו לא יודע), ציינתי את זה כי העיתונאים שמקושרים לליברפול אמרו שווסטהאם גם הביעו עניין בבנטקה במחיר הזה. הוא מן הסתם לא אופציה ראשונה שלהם אבל כן fall-back option טוב. גם בקבוצה שמאוד לא מתאימה לו ולמנג'ר שמחק אותו בחודש נובמבר בערך הוא גירד את הדאבל פיגרס. שווה לא מעט שערים בקבוצה כמו ווסטהאם.

יש יותר ממתכון אחד כדי להצליח בליגה הזו. וארדי מצא חן בעייני אחרי שטחן את המאנקס ב-5-3 ההזוי שלהם לפני שנה וחצי, אבל לרגע לא האמנתי שזה מה שיצא ממנו ומלסטר. אז לך תדע, אולי כדורגל ישיר וקילו מזל זה המתכון של ווסטהאם.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן ש״יש יותר ממתכון אחד כדי להצליח בליגה הזו״. אני פשוט סולד מטנקים כדוגמת קארול, בנטקה ושות׳.

אני נהנה יותר משמעותית מחלוצים מהירים שעושים תנועה ויכולים לעשות משהו חוץ מלנגוח ולדחוק בתוך הרחבה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Mellow29 Kopite

זה תלוי. אם מדובר במשחק נייטרלי שאין לקבוצה שלי קשר אליו, נניח חצי גמר צ'מפיונס, תן לי חלוצים כמו דיבאלה ואגוארו. מצד שני, אם זה משחק פרמיירליג שבו אני מת שהקבוצה הקטנה יותר תנצח את אחת הגדולות, נניח ווסטהאם-ארסנל כזה, אני נהנה בטירוף כשאיזה bastard כמו קארול מ****ן אתכם באוויר.

.. עד שאני מסתכל בטבלה ורואה שגם הקבוצה הקטנה כבר עקפה את ליברפול. ואז אני בכלל שונא חלוצים. וקשרים. ובלמים.

golding ו-אלעד אוהבים את זה.
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מעדיף את דה בור, אמרי או קומאן, למרות שאין סיבה שהשניים האחרונים יעזבו את קבוצותיהם ויוותרו על המפעלים האירופיים בעונה הבאה.

10. alexshw Member

11. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

האנובר אישרה שהשוער רון רוברט צילר עובר ללסטר. המחיר הוא 3.5 מיליון יורו (סעיף שחרור שהיה לו).

12. k_700 Member

מוזר לאללה,
    צילר שוער שאני מאוד מחזיק ממנו(החזקתי ממנו מאוד גם כשהיה באקדמיה שלנו) והוא גם די בכיר, אבל ללסטר יש בכלל את שמייכל אחרי עונה מציונת.
    אולי שמייכל עובר?

13. alexshw Member

יתאחד עם הבחור מימינו

14. k_700 Member

אני חושב שגם עם סימפסון הוא הספיק לשחק קצת(לפני שסימפסון יצא להשאלה באנטוורפן).

אגב, במחיר המגוחך הזה שהם קנו אותו אני חושב שזה די פספוס גדול של המון קבוצות בליגה שהיו צריכות שוערים, נניח אברטון, ווסטהאם(לא מחזיק מהספרדי שלהם) ואולי אפילו ליברפול(לא מכיר את בקטוס שלהם).

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

או שאולי הקונספט של שוער לאלופות ושוער לליגה הולך להיטמע גם בליסטר. :sm_spanka:

Mellow29 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.