דיון שאר הקבוצות בפרמיירליג 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

3 חלוצים זה מפוצץ אבל כפי שלינקר רמז, הגעת יאנסן שמה באור אחר את רכישת סולדדו [emoji1]

2. Andrei Kanchelskis Member

עד עכשיו קלינסמן נכשל רק במועדון אחד(באיירן מינכן) ולהכשל במועדון כמו באיירן זו לא בושה כי גם מאמנים גדולים ומנוסים בהרבה מקלינסמן נכשלו שם(היינקס בעונת 92,טראפטוני,רהאגל,מגאת׳ ואפילו היצפלד ביותר מעונה אחת) חוץ מיזה הכדורגל שהנהיג קלינסמן בבאיירן היה מאוד התקפי(כמו בנבחרת גרמניה)והסיבה העיקרית לכשלון שלו שם הייתה הגנה גרועה מאוד ובראשה שוער גרוע(מיכאל רנסינג) שלא הצליח להכנס לנעליו הגדולות של אוליבר קאן והיה אשם עיקרי בהמון שערים שספגה הקבוצה. לדעתי הגעה של קלינסמן לטוטנהאם הוא הימור שיכול להצליח בענק באותה מידה כפי שהוא יכול להכשל בענק, אבל קודם צריך לתת לעונה הזו לעבור ולראות כיצד היא תתפתח ותקבע את גורלו של פוטצ׳ינו ב-וייט הארט ליין.

3. Scouser Member

בכל מקרה קלינסמן זה הימור גדול מדי בשביל הספרס הנוכחיים. הם בעמדת זינוק למועדון של קונטנדריות והם לא יכולים להרשות לעצמם הימורים פרועים שיכולים לרסק אותם. הם צריכים לחפש מאמן בקו עלייה ולא מאמן שפוטר אחרי שקיבל רביעייה מקוסטה ריקה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

4. alexshw Member

אדי האו המועמד הטבעי לרשת את פוצ'טינו אבל הכדורגל דינמי. תלוי מתי הם יצטרכו לשנות בעמדה בזו.

5. k_700 Member

מה קלינסמן? מה הקשר שלו עכשיו?

6. Sturridge Member

ועדיין מי חשב במעמד ההגרלה שלסטר תעלה מהמקום הראשון ועוד אחרי חמישה משחקים בלבד? מי חשב שהיא תהיה הקבוצה הראשונה לשמור על רשת נקייה בארבעת משחקי הבכורה שלה במפעל?
    זה בית קל במימדים של ארסנל או דורטמונד, לא ללסטר. פורטו תמיד הייתה הקבוצה הפייבוריטית בבית הזה. בטח כשבמקביל רואים איך לסטר מתרסקת בליגה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  7. golding מנהלים

בדיון של אינטר הוא הוצע על ידי אחד המשתמשים כאן כמאמן פוטנציאלי, אז התבדחתי כאן. אין לו שום קשר לרמות האלה ואני בכלל לא מאמין שפוץ׳ יוחלף.

8. owen11111 Member

לא כל כך הצלחתי להבין מאיפה הגיע דיון היורש של פוצ׳טינו? קשה לי לראות אותו עוזב את הפרוייקט המרשים שלו בטוטהנאם.

תרסיס אני לא מצליח להבין את הדעה שלך על הבינונית של טוטהנאם. אני לא חושב שאף אחד כאן חושב שטוטהנאם היא קבוצת על, אבל היא גם ממש לא בינונית כמו שאתה עושה ממנה. היא נפלה לבית שאולי לא כולל שמות גדולים, אבל בהחלט לא בית קל.

הפציעות של קיין ובעיקר זו של אלדרווירלד פגעו בה קשות. לקיין אולי היה תחליף כשסון הפך פתאום למר ״כל בעיטה זה שער״ במהלך אוקטובר. אבל לאלדרווירלד פשוט אין להם תחליף. ועצם זה שדייר נאלץ לרדת לעמדת הבלם בחלק גדול מהמשחקים פגעה מאד בעמידה שלהם. לא וויניאמה ולא סיסוקו מביאים לקישור את מה שדייר נותן להם, ורואים שמשחק הלחץ פחות יעיל עם שניהם.

טוטהנאם לא קבוצת על, לא חושב שיש מישהו שחושב את זה. אבל היא בהחלט קבוצה איכותית. והיה לנו דיון דומה בערך בשלב הזה בעונה שעברה. טוטהנאם הם הקבוצה היחידה שטרם הפסידה העונה, כולל ניצחון מרשים מאד על סיטי והם בסך הכל 3 נקודות מהמקום הראשון.
    אני דיי משוכנע שהם יהיו במאבק על המקומות 1-4 לחלק ניכר של העונה, אם לא עד סופה.

אה ופוצ׳טינו ליונייטד? זה לא משהו שהייתי רוצה לראות. מרגיש כמו חיבור טוב לשני הצדדים. אבל אני לא מאמין שפוצ׳טינו יעזוב את הפרוייקט בטוטהנאם, לא בקיץ הקרוב. (אגב, פור דה רקורד, מוריניו לדעתי ימשיך עוד עונה כמעט בכל סנריו).
    אם כבר, יהיה מעניין לראות מה יקרה בגזרת ברצלונה. לא הייתי שולל שהם ילכו עליו במידה והרומן עם לואיס אנריקה אכן יגמר בקיץ הזה. רק צריך לוודא שהוא בצד הנכון של מחנה מסי ואני בהחלט רואה אותם הולכים עליו.

oranfu, Die Werkself, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

במידה ויהיה רלוונטי פוצ'טינו גם ילך ברגל מלונדון למנצ'סטר אם צריך.

10. owen11111 Member

רגע אנחנו עוד פעם נכנסים לדיון של ״אף אחד בעולם לא יוותר על מנצ'סטר יונייטד״?
    כי אם כן אני אשמח לפרוש ממנו כבר עכשיו.

oranfu, אלעד ו-golding אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

לא אטען שאף אחד בעולם - 100%, אבל מנג'ר טוטנהאם לא אמור לחשוב פעמיים.
    כן יש כל מיני טיפוסים מיוחדים סטייל קלופ, אבל פוצ'טינו לא מיוחד לדעתי בעניינים האלה.

12. Andrei Kanchelskis Member

אז הגעה של קלינסמן לטוטנהאם היא סתם קונספירציה לא ראלית שנזרקה פה באוויר והצליחה באופן מפתיע לגרור לא מעט הודעות פה אבל אם יש קבוצה שאולי קלינסמן כן יכול להגיע אליה היא ווסטהאם שלאור התחלת העונה האיומה שלה אולי היא זקוקה לזעזוע בעמדת המאמן.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על 2 קבוצות שאני שמח שנראות כמו שהן נראות:

1. @גירוד ביצים , דיברנו כשאברטון הייתה על 13 מ15, אמרתי לך שזאת אותה האברטון כשהיית משוכנע שהיא משודרגת בגלל קומאן.
    יש גבול לאן מאמן יכול לקחת אותך כשאתה תלוי בשחקני מצב רוח כמו בארקלי מיירלאש וכו' ובמקביל תלוי בשחקנים מזדקנים ששיאם כבר לא רלוונטי כמו ביינס (כשהוא כשיר בכלל) ובארי. אברטון נשארת אברטון, ביום מסויים היא יכולה לנצח כל אחת וביום אחר להפסיד לכל אחת ותסיים במקומות אליהם היא רגילה בטבלה.

2. הראיון של הררה אחרי התיקו מול ווסטהאם מסריח ממוריניו. שוב היינו יותר טובים, השוער שלהם שוב איש המשחק, כמו פה גם נגד סטוק ברנלי ארסנל ועוד זה היה ככה. זה רוח הדברים. כשאתה מתבכיין כל הזמן על המזל הרע שלך מה שנשאר בראש של השחקנים זה שהם חסרי מזל ולא שהם צריכים לשחק טוב יותר מאיך שהם משחקים.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי לשפוט כי לא ראיתי את המשחקים האחרונים.

נפתח את הדיון במאי, דברים משתנים מהר בפרמיירליג.

15. alexshw Member

חתם עד 2022

https://fb-s-b-a.akamaihd.net/h-ak-xap1/v/t1.0-9/15202670_1374456402566032_2611223448559927385_n.Xxx?oh=87fc71f9146c9ba4b363bd541b392944&oe=58FD2CCC&__gda__=1492506594_39458d19b14d0ed7fae564dbde3f077b

מצב נושא:
הנושא נעול.