דיון שאר הקבוצות בפרמיירליג 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שהוא מאוד מוכשר. גם ראיתי שהוא מאוד מוכשר. השאלה היא בשביל מה 100 מיליון פאונד בשנתיים על אותו השחקן, באותו הגיל, פחות או יותר באותו שלב בקריירה.

ולגבי האל, המכנסיים של ברוס גדולות עלי.
    Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקטע של סיטי עם כל הרכש המוגזם של ילדי ההייפ האלה? עם כל הכבוד לסאנה, הקבוצה הזו עדיין תקועה עם הגנה רעועה וקישור בינוני + גונדוגאן פצוע. בבאיירן פפ דווקא הצליח לרענן יפה עמדות בעייתיות (שהיו גם הן במצב טוב יותר מזה של סיטי), עם רכישות חכמות ולא טריוויאליות: קוסטה, וידאל, אפילו בנעטיה שלא הצליח היה ניסיון מעניין. מוזר שדווקא עכשיו הוא לא מסתער על היצע הבלמים או הקשרים בשוק. שחקנים כמו קוליבאלי, מוסטאפי או מאטווידי היו יכולים להתאים הרבה יותר מעוד ווינגר בוסרי שצריך להתפתח.

AS R ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

הם רוצים לרדת?

4. k_700 Member

סטרלינג אפילו היה בשל יותר(ועם יותר הופעות ועונות טובות) מסאנה ברגע המעבר.

לא שמדובר בשחקן בלי אפסייד, אבל באמת מרגיש כמו עוד ווינגר שיהיה לא אפוי בכלל, יספוג המון ביקורת על קבלת ההחלטות וכמובן בעקבות המחיר וכו וכו…

אני די רגוע עם איך שהקיץ שלהם נראה, כאילו מישהו לא ממש התעורר שם.
    הכל צפוי, הבא בתור---> סטונס ב50 מיליון פאונד, לבריאות.

5. alexshw Member

סותון רכשה את השוער האנגלי אלכס מקארתי מקריסטל פאלאס תמורת 4 מיליון יורו לא כולל בונוסים.

6. Raulito Madridista

רכש מעניין עם לא מעט סימני שאלה וכזה שלדעתי מזיז הצידה בצורה דרמטית עוד יותר את סמיר נאסארי, רכש כושל של סיטי(בארסנל הוא כבש שער אחד יותר ב-45 משחקים פחות), מעט מאוד רגעי נחת, גישה לא מספיק טובה, מחורבנת אפילו, ועוד ועוד. זאת בניגוד לחסוס נאבאס למשל שהוא סוס עבודה ולא יעורר בעיות גם אם ימעט לשחק. כמובן שנאבאס גם רב-גוני פחות אבל הוא תורם להגנה. גם אני לא שבע רצון מההתנהלות של פפ ברכש עד עכשיו ויש כאן הימורים גדולים. מצד שני אני חושב שהשוק פחות טוב ממה שהיה בעבר וסיטי עדיין מתקשה למשוך אליה שחקנים לעומת באיירן מינכן, גם אם הגעתו של פפ שיפרה את המצב כמובן. ההגנה של סיטי בהחלט עלולה לסבך אותה. ולנסיה לא תמכור לה שנה שנייה ברציפות את הבלם הבכיר שלה! סתם, אולי כן. בכל-מקרה, אני ממש לא חושב שיש קבוצה אנגלית שהיא פייבוריטית לאליפות ויונייטד גם כן בונה מחדש, נק' הפתיחה שלה ממש לא יותר טובה.

7. alexshw Member

קפוסטקה בלסטר

8. k_700 Member

אני מרגיש שכל פעם שמדברים על סאמיר נאסרי ומנצ'סטר סיטי אנשים כאילו מזכירים שהיו איזה ציפיות בשמיים שהתנפצו לרסיסים ומחפשים את הסיבות לזה(גישה, לא מתאמן כמו שצריך, בעייתי וכו) במקום להודות שכמו במקרה נבאס מדובר פשוט בשחקן כדורגל בינוני קודם כל.

הוא לא הצליח להיות מעבר למה שהוא לא בגלל הגישה אלא קודם כל משום שהוא פשוט שחקן כדורגל בינוני, כזה שבנה את הקריירה שלו באנגליה באמת על 3 חודשים טובים רצופים בארסנל ולא מעבר לזה.
    שחקן של הבלחות פעם ב…, היילייטס וטכניקה טובה עם הכדור ולא מעבר.
    זה מרשים אם אתה רואה את זה בסטוק סיטי כששם אין ציפיות ממך להביא קבלות כל שבוע או להרים את עצמך ליד אגוורו, יאיא טורה, דה בריינה וסילבה.
    כשאתה נותן 3 משחקים טובים בעונה ברמות הגבוהות זה כנראה מה שאתה באמת שווה ברמות האלה והוא פשוט שחקן כדורגל בינוני לגמרי.
    אני חשבתי ככה גם ביום שעזב את ארסנל בתריקת דלת וחלק מהאוהדים שלהם חשבו שהינה עוד איזה בוגד הלך לעשות קופה על חשבונם ולזכות באליפות(אומנם עשה את שתי אלה, אבל מה החלק שלו בכלל באליפות של סיטי? כמה באמת זה טלטל את ארסנל??).
    לא חששתי לרגע מההגעה שלו לשם בדיוק כמו שלא חששתי מהגעה של נבאס אליהם(שהוא עובד קשה, רץ, מתאמן רציני, בלי אגו ובלה בלה בלה), כי מדובר בשחקני כדורגל בינוניים.
    השני חד מימדי על המגרש, והראשון לא הרבה רחוק מזה ובסה"כ הכללי אתה יודע מה התוצרת שאפשר להפיק מהם בעונה שלמה.

להזיז את נאסרי עוד יותר הצידה זה לא מה שצריך לגרום לאוהדי סיטי להרגיש נוח עם הרכישה של סאנה.
    כל שחקן בערך שהיה מגיע לעמדה הזאת בקיץ היה עושה את זה ממילא, כי מדובר בשחקן שכבר מזמן איבד שם את המעמד.
    הרכישה של סאנה צריכה להזיז להם כי קודם כל מדובר בפרוספקט גדול אבל מאוד לא מוכן ולכו תדעו איך אפשר בכלל להתבשל בסיטי, בלחץ, בציפיות מגווארדיולה, זה לא מריח כבר שנים כמו החממה הכי טובה לצעירים כאלה(להבדיל מהשכנה, שהיא מקום עוד יותר לחוץ אבל ראינו שצעירים בהחלט מתגלחים וגם בתקופות המאוד יפות של המועדון, את השקט והסבלנות כלפיהם במידה מסוימת סביר להניח שיהיה כמו שהיה עד עכשיו).
    ואז פה כמובן נשאלת השאלה אם תכלס כשכבר יש לך סטרלינג אחד שעלה לך סכום דומה, האם לא היה מקום לרכש אחר לעמדה הזאת ובסכום הזה?

אני לא מסכים עם הקביעה שהשוק ריק או שסיטי פתאום כל כך איבדה מיכולת המשיכה שלה ובקיץ שהיא עוד מתקשטת בפפ גווארדיולה והצהרת כוונות.

אתם רוצים להגיד לי שהיא לא הייתה יכולה להתחרות על מחטיריאן(שבנינו רצה כסף והרבה ומגיע בחצי מסכום העברה של סאנה)?? וכמוהו היו עוד אופציות מעניינות גם בשבילה.

שי ו-Gianzola אוהבים את זה.
  9. Raulito Madridista

מניח שכיוונת את ההודעה אליי אבל זה לא בידיוק מה שאמרתי.
    - סיטי כן מושכת שחקנים, אין ספק, אבל גם עם גוארדיולה על הקווים במקום פלגריני - יש מקרים שקשים לה. היא לא באיירן מינכן עדיין לצורך העניין. וידאל לא היה עוזב את יובה לפני שנה כדי לשחק במנצ'סטר סיטי, זו דעתי, אלא אם כן הייתה משלשת לו את השכר אולי.
    - אני לא יודע עד כמה מקטיריאן הוא השחקן שסיטי צריכה ואני מניח שמאמינים שם בדויד סילבה. לא שסנה הוא מה שהיא צריכה..
    - ציינתי שסמיר נאסרי היה רכש כושל. היו לו שערים עוצרי נשימה בארסנל, באמת, רגעים בודדים בהם היה נראה שרק מסי יכול לעשות את מה שהוא עשה. לא אמרתי שציפו ממנו לסחוב את סיטי לליגת האלופות. נאסרי לא איזה שחקן מדהים אבל גם בתור אחד שלא היו לו ציפיות מדהימות מנאסרי - הוא הצליח עוד פחות משחשבתי. אגב בהשוואה לחסוס נאבאס לא אמרתי שהספרדי הוא גם מציאה גדולה אבל הוא שחקן בינוני ביחס לרמות הגבוהות וזהו, אין לו אופי מחורבן כמו סמיר נאסרי והוא לא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת.

מה שאתה כותב זה כבר דיון אחר ולא הזכרת את זה בהודעה האחרונה אבל לפניכן בפוסטים קודמים אפשר היה לראות שזוהי דעתך - אני ממש לא חושב שיונייטד באיזו נק' פתיחה טובה יותר מיתר הקבוצות לזכייה באליפות. כשאתה אומר שאתה רגוע שסטונס בדרך לשם ונכון שזה סכום מופרז - גם להם לא בידיוק רועדות הביצים ממנצ'סטר יונייטד עם כל הכבוד לזלאטן.

10. k_700 Member

כיוונתי אליך בהתייחסות לנאסרי ואחרי שקראתי כבר יותר מדי הודעות על כמה הוא מאכזב ועל הגישה שלו וכו וכו וכו כשאף אחד לא עצר לרגע ואמר שהלו מדובר בשחקן כדורגל בינוני שאת השם שלו באנגליה ובכדורגל העולמי בכלל עשה על 3 חודשים טובים בארסנל לפני איזה 5 עונות, מזה הטראראם הגדול.
    אני חושב שאפילו לנבאס היו תקופות ארוכות וטובות יותר בסביליה לפני שעבר לסיטי ובגדול שניהם בינוניים להחריד.
    זה שלאחד מהם גם יש גישה מחורבנת לא צריך ליצור איזושהי תדהמה לגבי גודל הכשלון בטח כשממילא לא היו צריכות להיוצ ציפיות שנאסרי באמת יצליח שם.
    להצליח ברמות הגבוהות כשחקן התקפה זה קודם כל אומר להיות יציב ואתה יציב אם אתה מספיק טוב כדי להוביל בהתקפה.
    אתה לא יכול להיות היום שחקן התקפה ברמות הגבוהות ולהיות עלה נידף ברוח על המגרש, אתה צריך לספק סחורה, להיות עקבי ויציב.
    ואת זה נאסרי לא באמת הראה באף שלב בקריירה ולכן אני לא מבין ממילא איך היו ציפיות אחרות פרט לזה שיהיה עוד איזה רכש שסיטי בזמנו שילמה עליו יותר מדי והיה צפוי שלא יוביל אותה לכלום, כלומר יכשל.
    האופי לא מענין כשגם ככה נקודת המוצא היא שמדובר בשני שחקנים בינוניים, במקרה הזה אתה יודע למי אומרים שיש אופי(למכוערות).

אתה לא יודע עד כמה מיקיטריאן הוא השחקן שסיטי הייתה צריכה, ואני בטוח שהוא היה יכול בקלות להיות באנקר בהרכב שלהם בצד ימין(כן , גם על חשבון סילבה של השנה וחצי האחרונות) ולשדרג אותם בעשרות מונים, בטח בהשוואה לרכש צעיר שמגיע ב25 מיליון פאונד יותר.
    אני בכלל מפחד לחשוב איך הייתה נראית חוליית התקפה שלהם גם עם הארמני בימין, פחד אימים.

אני מת שסטונס יגיע לשם.
    לא רק שאני לא מחזיק ממנו בלם של 25 מיליון פאונד, אני לא בטוח שהוא בכלל טוב מפיל ג'ונס. אז לשלם עליו 50 מיליון פאונד?? עסקה שעוד שנים קדימה נחזור אחורה כדי להזכר בה ולהתגלגל מצחוק.
    לא רועדות להם הביצים ממנ'סטר יונייטד ומה שנבנה שם? יכול להיות, לא טענתי שצריך לרעוד להם הביצים וגם לי יש המון ספקות לגבי החיבור שלנו עם מוריניו(ולא הסתרתי את זה מינואר בערך שאני נגד המינוי שלו ומפחד מאוד מבניית ציפיות בהתקפה על זלאטאן ) אבל בקשר להתחזקות בחלון הזה אני חושב שעשינו עבודה הרבה יותר מרשימה מהם עד עכשיו, עם הצהרת כוונות ברורה, יחסית במהירות וכשיש לנו גם לא מעט צעירים שבאמת מחוברים למועדון ושאפשר לבנות עליהם לפחות כשחקני סגל לעונה הבאה(אני לא בטוח אם ראשפורד לא ימצא את עצמו תוך כדי העונה כבר שחקן הרכב במקום רוני..).
    וכל זה נאמר לפני עסקת פוגבה, שאפשר לצחוק ולבקר אותה כמה שרוצים.
    אבל אז אני חוזר שוב לשאלה החשובה באמת- האם פוגבה זה לא השחקן הכי טוב לעמדה שלו בליגה כבר היום? גם אם יש ספקות, כמה באמת טובים ממנו יש?ובראייה לחמש שנים קדימה, מה הסיכוי שבאמת ינחת פה שחקן עם אפסייד גדול משלו למרכז קישור בליגה האנגלית??? אז עכשיו אתה מאשר לי ללכת לישון בשקט בידיעה שג'ון סטונס יגיע לשם ב50 מיליון פאונד?(אצלי כבר 11 וחצי בלילה).

11. alexshw Member

מסתמן שאשלי ויליאמס יעבור לאברטון תמורת 10 מיליון פאונד. אם גיגס היה מתמנה למנג'ר יונייטד, אז כנראה גם את הרכש הזה הטופיז לא היו רואים.
    עוד רכש לסותון קשר ניס ז'רמי פייה

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בא לשכונה בחור חדש.

13. Christian Dailly Member

שחקן שונה לגמרי מהשחקן הקודם שסיטי הביאו בקיץ שעבר,דה בריינה.

יותר דריבליסט עם טכניקה אדירה,יהיה מעניין לראות את השילוב ביניהם ועם סילבה.

14. Mellow29 Kopite

הגיע רחוק לירוי.

oranfu, אלעד ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. Magpie27 Member

לירוי סאנה לדעתי שחקן בדרג עליון. הוא כוכב על מבחינה טכנית ויש לו כישרון לא נורמלי.
    הבעיה היא מנצסטר סיטי. לדעתי השחקן הזה הולך להרוס לעצמו את הקריירה בעקבות המהלך הזה. אין סיכוי שהוא יפתח בכל משחק כשיש לסיטי את סטרלינג-סילבה-דה ברויין-נאבאס-וכל הפרננדויים למיניהם.
    מהלך רע של הילד ובכלל גווארדיולה לא פועל כמו גווארדיולה המוכר והטוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.