דיון שאר הקבוצות - עונת 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏1/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, הוא יודע לנצל היטב את הגב הכלכלי האינסופי שלו. אין ספק פה, לא כל מאמן שהיה בא לסיטי היה מצליח ככה.

אבל להגיד שאין לך כסף להביא שחקן כשידוע לכל שהמועדון שלך משלם למאמנים מהצד, מזייף חסויות בשביל לעקוף חוקי FFP, ובאופן כללי המועדון עם ההון הכי גבוה בכדורגל העולמי - זה פאתטי. מאוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Cup of Tea Liverpool, UK

@Scouser Tommy
    כן משהו כזה, קאנסלו עוד שנה שנתיים WC אז לעבור ב30 מיליון יורו + שחקן שמעולם לא פרץ מקצועית ולכל היותר היה שחקן משלים בינוני בקבוצות גדולות וסיטי ניסו גם ככה להיפטר ממנו מה שמוריד את ערכו אפילו עוד יותר.? פחחחח בסדר...
    כמו שהם מכרו איזה שחקן אלמוני ששיחק שנה שעברה בקבוצה שירדה ליגה בספרד באיזה 15 מיליון פאונד לאסטון וילה, לואיז או משהו כזה.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר לפוליטיקה כמו שיש להן יכולת כלכלית דומה לעמוד בעלויות של שחקנים מוכחים בדרג א'. אם ליברפול תמשיך באותה הדרך של השנים האחרונות היא תצטרף למועדונים שהזכרת, ובסיטואציה הנכונה מבחינתה היא גם תביא שחקנים אם תרצה (דמבלה).

קאנסלו לא היה "פנטסטי" בעונה שעברה (ואומר את זה אחד שחושב שהוא טוב הוא = פורנו). ממה שעקבתי העונה שלו דיי הזכירה את זו של טוריירה בארסנל. לשניהם היו חודשיים ראשונים רצחניים ומשם ירידה חדה עד סוף העונה. במקרה של טוריירה אני נותן לו להנות מהספק של חוסר מוכנות לאינטנסיביות של הפרמיירליג. במקרה של קאנסלו אני לא יודע מה קרה שם אחרי שכבר שיחק עונה אחת באינטר, אבל מכל-מיני ציוצים של עיתונאים איטלקיים בטוויטר יש שני דברים שחזרו על עצמם: 1. לא מספיק רציני באימונים. 2. לא הסתדר עם שאר החבר'ה.

אני מעריך שיובנטוס לא מתלהבת מדנילו, אבל כנראה שהסיטואציה עם קאנסלו הייתה אל-חזור ולא היה לה leverage עם ביקוש מצד קבוצות אחרות, בזמן שסיטי לא הייתה מוכנה לשלם 60-70 מיליון אירו על קאנסלו מבלי להיפטר מהברזילאי על הדרך, אחרת העסקה הזו הייתה נסגרת הרבה קודם לכן הקיץ.

anyway, אם התלהבנו מברנרדו בעונה שעברה, יש לו האפשרות לבצע one more step עם קאנסלו (טוב) מאחוריו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/19
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. סמואל אטו Member

אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב שאנחנו בשנת 2011 ואתם מדברים על דני אלבס.

5. Footballover Member

לא מספיק מדברים על זה, אבל ההגמוניה של סיטי לא עומדת להגמר גם העונה, כנראה רק תתרחב. אני לא רואה איך ליברפול מתמודדת איתם כשהם מביאים ילדים ושוער מחליף, בעוד אלה מחתימים את רודרי וקאנסלו. לא מזמן זה היה מופרך לחשוב שיכולה לקום באנגליה קבוצה כמו סיטי, שתהפוך את הליגה לליגה של קבוצה אחת, אבל חמישה תארים מקומיים רצופים מתחילים לגרום לי להאמין שאחנו בדרך לזה, או יותר נכון - כבר שם.

סיטי זו הקבוצה היחידה שלא שוקעת בבינוניות או מסתפקת בקיים. צ'לסי חטאה בזה ב-2017, ליברפול לטעמי חוטאת בזה העונה, יונייטד יורה לעצמה ברגל פעם אחר פעם עם החתמות הזויות ולא מתאימות או מינויי מאמנים כושלים, ארסנל וטוטנהאם לא באזור החיוג הזה בכלל. סיטי לעומת כל אלה, מביאה את השחקנים הכי טובים, יש לה את אחד המאמנים הכי טובים, המתקנים הכי טובים ושלד צעיר שכבר התרגל לזכות בתארים. אני אישית לא רואה איך המכונה הזאת הולכת להיעצר בזמן הקרוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

LOL

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם זכו באליפות בהפרש של נקודה במחזור האחרון אז אני לא יודע אם כבר אפשר לקרוא לזה הגמוניה, לפחות לא נטו לפי השורה התחתונה. הרבה יותר מדאיגה מארון התארים של סיטי היא הצורה שבה קבוצות מתבטלות נגדה מהדקה הראשונה ואני דיברתי על זה המון במהלך העונה החולפת.

אני חושב שלהשוות החתמות זה לא העניין פה, עם כמה שאני לא מרוצה מהעמידה שלנו במקום הקיץ. סיטי עשתה עונה של 98 נקודות. ריאלית, כמה כבר אפשר לעלות מפה? זה הדבר הכי קרוב לקבוצה מושלמת שהיה בפרמיירליג אי פעם - אז ריאלית, כמה נקודות יותר שווים רודרי וקאנסלו בעונה על פני השחקנים שהיו שם בעונה שעברה?

אם ימשיך לשחק לנו המזל עם הכשירות של שחקני המפתח שלנו (השלישייה הקדמית, ולא פחות מכך ואן דייק ורוברטסון שבקושי החמיצו דקה ואין לנו מושג עדיין איך העסק נראה בלעדיהם לאורך זמן), תיאורטית לדעתי אנחנו יכולים להמשיך לרוץ כתף אל כתף עם סיטי. העמידה שלנו במקום היא בעיקר בעובדה שלא דאגנו לתכניות מגירה שוב פעם, ושוב פעם מהמרים על כשירות של שחקנים. כשאתה מגיע לכמות כזאת של נקודות, והאיכות ש2 הקבוצות הציגו, כבר קשה מאוד לראות לאן עולים - זה הופך להיות מאבק של איזה קבוצה תמצמץ ראשונה ותחווה ירידה, כלומר תתן עונה יותר אנושית של 85-90 נק', ואיזה קבוצה תמשיך בקצב צבירת הנקודות המטורף הזה. כמובן שההימור הבטוח הוא סיטי כי היא עשתה את זה שנתיים ברצף ואנחנו רק אחת. חובת ההוכחה כולה עלינו - אם ליברפול מראה שהעונה שעברה הייתה חד פעמית, אז באמת אין שום כוח שימנע מסיטי להפוך את הליגה הזאת לליגה של קבוצה אחת כל עוד פפ נמצא שם.

Cup of Tea אוהב/ת את זה.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב שגם הגיע הזמן להתייחס לחלק משחקני המפתח של ליברפול כשחקנים סופר חסינים מבחינה פיזית (VVD, רוברטסון, מאנה, סלאח).

היעדרות של שחקן ברמה של VVD תורגש עבור כל קבוצה. במקרה של שחקני ההתקפה זה יותר קשור למצב שבו:

1. אתה רוצה לאפשר להם מנוחה כדי שלא יהיו עם הלשון בחוץ במהלך-סוף עונה שאתה *באמת* תצטרך אותם טובים.
    2. אתה רוצה לדעת שיש לך את האופציה לשחק עם מישהו אחר גם שהם מסריחים את המגרש.
    3. אתה רוצה אופציה נוספת לצידם במגרש במידה והתוכנית הנוכחית לא מסתדרת (פחות קריטי על-סמך העונה שעברה).

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

הזוי בעיניי מה שיובנטוס עושה.

אני לא רואה אותם כל שבוע, אבל מה עובר להם בראש כשמוכרים ככה את קין, קאנסלו ועוד אשכרה מוכנים לתת את דיבאלה?

במקרה של קין אני חושב שההייפ סביבו גדול מהיכולת האמיתית אבל זה עדיין תמוהה למכור אותו כשהחלוצים האחרים זה רונאלדו, היגוואין ומנדזוקיץ'.
    ממי שאני הבנתי וראיתי, קאנסלו היה שם מצוין. היה לו שיתוף פעולה מעולה עם רונאלדו והתקפית הוא ברמה גבוהה מאוד.

הקטע עם דיבאלה זה כבר ממש הזייה. הנכס הכי גדול שלהם וככה הם מתנהלים איתו. פשוט הזוי.

10. alexshw Member

גארי קאהיל חתם בקריסטל פאלאס.
    ברייטון החתימה את החלוץ הצרפתי של ברנטפורד ניל מופאי שהרשית בשנתיים האחרונות 37 שערים בצ'מפיונשיפ, 25 מהם בעונה שעברה.

11. Rushie Member

הדעה שלי על סיטי פחות פופולארית. אני חושב שהם יראו את 90 הנקודות מלמטה. אפשר להסכים שהם התחזקו הקיץ אבל יש להם גם כמה בעיות שלא נותנים עליהן את הדעת. עם כל השערים של סטרלינג, סאנה, והגיבוי של ז'סוס הם עדיין היו תלויים באגוארו לא מעט בעונה שעברה שיתקע את השערים החשובים. לנו אין מחליף לסאלח מאנה ופירמינו אבל אני לא בטוח עד כמה אגוארו ניתן להחלפה עבורם, גם עם מי שכן יש.
    דבר נוסף זו ההגנה, חוץ מלאפורט אין שם שחקנים ממש טובים. לא התרשמתי ממנדי ומזינצ'נקו. אולי קאנסלו יהיה כזה. הם היו צריכים את קומפאני שיעשה שם סדר לקראת סוף העונה ולא הביאו מישהו במקומו. יש להם משחק פוזשן על סף המושלם שידע לטשטש את הבעיה הזאת בשנתיים האחרונות אבל אני גם צופה שקבוצות כבר לומדות את העניין הזה ויבואו עם יותר יוזמה ללחוץ במשחקים מולן העונה ולא רק להעביר את הזמן, בהתחברות למה שנכתב כאן למעלה. באירופה בעונה שעברה קבוצות כמו ליון ושחטאר באו לשחק בלי "דעה קדומה" והביכו את ההגנה שלהם לא מעט.

12. Clichy COYG

13. oranfu Member

יפה.

אלעד ו-DaveTheSave אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקסים.

15. k_700 Member

לא יודע מי באמת אחראי על קבלת ההחלטות הזוועתית הזאת ביובה הקיץ הזה.
    העיקר אלכס כל היום מפמפם לי על הבורד שלהם והדיריקטור שמבין בכדורגל ולא רק במספרים.

פרט לדה ליכט כל הרכישות שלהן הזויות עם דגש על קמצנות יתרה.

כמה אוברייטדס יש שם עכשיו בקבוצה אחת.

העיקר התחושה הטובה שסיטי חתמה איתם חוזה לעתיד על שחקנים עאלק שהיא תשלח לה.

מי שמנהל את הענינים בסיטי יודע מה הוא עושה, גם מבחינת קנייה וגם בדרך שהם מנהלים משא ומתן על מכירה של שחקנים.

את הקיץ הרי התחלנו כשסאנה היה רגל וחצי בבאיירן מינכן לא?

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/19
מצב נושא:
הנושא נעול.