דיון שאר הקבוצות - עונת 2019/20

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏1/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

הנשרים פתחו בקמפיין שיחשיבו אותם למועדון המקצועני העתיק בעולם.
    Crystal Palace: The world's oldest professional association football club - News - Crystal Palace FC

קריסטל פאלאס אף סי המקורית היו מועדון חובבים שנוסד ב - 1861 והשתתף בעונה הראשונה של הגביע האנגלי 1871/72, לפני שחדל מלהתקיים ב - 1876. במגרשה שוחק גמר הגביע בין 1895 ל - 1914.
    עד היום מקובל היה לחשוב שקריסטל פאלאס הנוכחית, שנוסדה ב - 1905, חסרת כל קשר לקריסטל פאלאס ההיא.
    כעת בעזרת מחקר הסטורי הנשרים רוצים להוכיח קשר שכזה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/20
  2. Clichy COYG

המועדון העתיק בעולם מאומן ע"י המאמן העתיק בעולם, מצא מין את מינו.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתבקש פה פאנץ' על המקצוע העתיק בעולם.

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  4. cheddar Member

5. alexshw Member

גם אברמוביץ' עשה את הונו תוך הפרת זכויות אדם. ואיזה זכויות אדם יש באמירויות או בקטאר?
    שוב צביעות.

Roma אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

7. Roma מנהלים

צביעות בדיוק כמו חוקי ה-FFP שנועדו לשמור על המועדונים הגדולים כיום.

8. Footballover Member

מאוד מפתיע שקטאר נגד ההשתלטות של הסעודים.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמות הסירחון בכדורגל העולמי עולה על כל גבול למען האמת. משתמשים במועדוני כדורגל למשחקי כוח פוליטיים, לא פחות. ותוך כדי כמובן דוחפים מעטפות לכיסים של כל החליפות. גועל נפש.

10. alexshw Member

השתמשו במועדוני כדורגל למשחקי כוח פוליטיים עוד בימי מוסוליני אם לא מוקדם יותר.
    ריאל מדריד עצמה אחראית במידה לא מועטה על יציאתה של ספרד מבידוד עולמי בשנות החמישים.

11. Raulito Madridista

סרחיו אגוארו התראיין באנגליה ולאחר מכן ענה על כמה שאלות גם בתוכנית 'אל צ'ינרגיטו', הוא שלח אולי רמז לכך שיישאר במנצ'סטר סיטי מעבר לחוזהו כשאמר: "אני רוצה להמשיך להתקדם ולהצליח וזו ההזדמנות שלי", ודיבר גם על הרצון שלו לזכות בליגת האלופות ועל האכזבה המסוימת שלו לגבי כדור הזהב: כל שחקן רוצה לזכות בפרס הזה של כדור הזהב, וליגת האלופות היא הטורניר הגדול ביותר, עדיין לא היינו דומיננטים מספיק. ברמה האישית, בשנה שעברה זו הייתה העונה הכי טבוה שלי, זכינו בארבעה תארים ועדיין לא הייתי בין עשרת המועמדים הסופיים. אבל אני חושב שאני שם, אלא בגלל ההישגים והתארים שלי בקבוצה". כמו כן הוא גם הגן על ליאו מסי, דיבר על החזרה הצפויה לאימונים וגם על הגומלין נגד ריאל מדריד.

חסר לי איזה שער גדול שלו בליגת האלופות אבל הוא טחן את הפרמיירליג שוב ושוב ושוב. כדור הזהב היה קצת כמו מעגל סגור, ניימאר וריברי שהציגו עונות גדולות לא זכו בו. כמובן שהוא ראוי ליותר ריספקט. סיטי חייבת לעשות הכל כדי להשאירו מעבר לחוזה הנוכחי שלו, הוא יוכל לחזור לארגנטינה בשלב יותר מאוחר. כבר עכשיו הרי הוא לא משחק את כל המשחקים...

12. yakov_y YNWA

בקשר לאלופות, שכחת את השלושער נגד באיירן.
    14/15, סיטי עם שלב בתים נוראי הגיעה למשחק מכריע נגד באיירן, שלושער של קון כולל מהפך בדקות הסיום.
    אני זוכר עוד כמה משחקים גדולים כמו נגד מונאקו ואיזה שער ניצחון בדקה האחרונה לפני כמה שנים.

הלכתי לבדוק,
    באלופות הוא כובש כל 128 דק׳, סטט׳ מעולה, בנוגע להישגים הקבוצתיים סיטי כושלת באלופות, רק פעם אחת הגיעה לחצי הגמר וגם שם הביכה.

המשחק האחרון שלו באתלטיקו היה השלושער נגד דודו אוואט.
    באתלטיקו בישל צמד בגמר אירופאית, כבש ובישל בגמר סופר קאפ אירופאי נגד אינטר.
    שמתי לב שהוא כובש ומבשל הרבה נגד ברצלונה.

הרבה מחמאות אפשר לרשום את אגוארו והקריירה שעשה, בכל קבוצה ששיחק כולל הנבחרת.
    לא אשמתו שסיטי נכשלת באירופה ולארגנטינה יש הגנה רעה לאורך שנים רבות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/20
    oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאקינג שיט, נובמבר 14. הייתי במשחק הזה! כמה שאני שונא את סיטי ופשוט נכנסתי לאווירה והיה טירוף. החופשית מתחת לחומה של אלונסו, השלושער של קון, ומי שהיה לו לא מעט קרדיט על המהפך, יובטיץ שנכנס מחליף. משחק אדיר.

14. Raulito Madridista

לא הביא ערך מוסף בנבחרת אבל עזוב את זה - היגואין תמיד היה מחמיץ ואי אפשר היה לסמוך עליו במשחקים הגדולים האלה אבל אגוארו עם כל הכבוד לרקורד שלו כמעט תמיד היה פצוע וזה אפילו יותר גרוע ככה הוא לא היה יכול אפילו להיכשל, כאילו הוא לא ניסה. הרקורד שלו נגד ברצלונה וריאל מדריד היה אחלה ואני בטח לא הפלתי עליו את האשמה לא על הנבחרת ולא על סיטי.
    תסמן לעצמך V על השלושער נגד באיירן, אכן משחק מפלצתי, אבל זה לא באותו הלבל, זה לא נוק-אאוט. גם פ.ס.ז' תמיד הייתה גדולה בבתים ונראה מה יהיה הפעם. גם לבנדובסקי ספג לא מעט ביקורות שהוא בבתים כובש בלי הכרה ואז בנוקאאוט זה רק פנדלים, זוכר אותו מאכזב נגד ריאל הרבה פעמים אבל...יש לו את הרביעייה הפסיכית בחצי הגמר. אני לא משווה לרונאלדו ומסי שהם רף לא הגיוני. אפילו למוראטה ולוקאס מורה יש יותר גולים קריטיים ממנו לדעתי. גם לדיבאלה יש ניצחון ענק על ברצלונה שהוא חתום עליו.

15. yakov_y YNWA

1. אז אומרים על לבנובסקי שהוא כובש רק בבתים, יש עובדות, אז אומרים, זה שחקן שכובש כבר כמה שנים ברציפות מעל 40 שערים בעונה, פסיכי.
    התיאור שכתבת על לבה מושלם לטיעון שלך ושל הרוב על היגוואין, פשוט לא יכול להסכים עם זה אבל זה לא הדיון אז נפסיק כאן על תרמותו של היגוואין.

2. אתה מחשיב רק שערי נוק אאוט ?
    קודם כל צריך לבדוק הופעות/שערים, דבר שני, יש את השער נגד טוטנהאם אשתקד והצמד נגד מונאקו.
    ורגע... שאני אבין, לפי הספירה שלך רונאלדו ומסי לא שווים כלום כי לא הבקיעו אף פעם בנו אאוט של המונדיאל ?

מצב נושא:
הנושא נעול.