רונאלדו לא הולך לסיטי. איזה דרמה ב24 שעות האחרונות ואנחנו עוד כמה ימים לפני הדדליין. ברוך שובך למנצ'סטר יונייטד. אלכס יתלהב, אני בטוח.
מקצועית סביב מעבר שלו ליונייטד יש הרבה פחות סימני שאלה בעיניי פשוט כי לסולשאר אין שיטה להרוס. ישחק במקום קבאני וייתן יותר גולים. אחלה בעולם.
בושה וחרפה. כבר כמה שנים טובות שאני רואה את משחקי המועדון המחליא הזה רק מכוח אינרציה. יש מצב שזה המהלך שיוציא אותי החוצה סופית.
אז מי תיקח אליפות? זאת בלי החלוץ? זאת בלי הקשר האחורי? זאת בלי הכסף? צ'לסי מנצחת מחר באנפילד והופכת לפייבוריטית אה? חבל שאנחנו לא יכולים לקבל את השאריות...קבאני או ברנארדו, היה נחמד.
צריך להביא מי שנחוץ. יונייטד שוב מוכיחה שכדורגל טהור לא מעניין במועדון אלא רק חולצות ולייקים. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
טעות של כל הצדדים אם זה יוצא לפועל. רונאלדו יבזבז את השנים האחרונות שלו בקבוצה שיהיה קשה להביא איתה הישגים משמעותיים בטווח הקרוב, סיטי מאבדת קילר שחסר לה מאוד ויונייטד בלי פתרון אמיתי לבעיות המקצועיות המרכזיות שלה.
סופרליג, רד ארמי גרופ, הרכבת של הגלייזרים יצאה. רק מזכיר למי ששכח את מחאת תחריר, אפריל 21. הרד ארמי גרופ יהיו הראשונים לברך.
מצד שני גרינווד-רונלדו-סאנצו הם באמת שלישייה חזקה כשקאבני מחליף ראשון.......ראשפורד ובעיקר מרסיאל ידחקו סוף סוף למקום המקצועי שמתאים להם בקבוצת צמרת............וכן כמו שכולם מסכימים חסר את הקשר אמצע וכו' וכו' הכל נכון באמת, אבל עם הרכב כזה אנחנו באמת שווים כל משחק 3 גולים.
יונייטד תשלם יותר מסיטי? ברור שיש כאן וטו ברור מפפ ולדעתי הם הולכים לשלם על זה. פראן טורס חלוץ זה יותר טוב, נו שווין. לרונאלדו אין יותר מדי ברירות, לדעתי חזרה ליונייטד כנראה 'נכפתה' עליו, להישאר ביובה הוא לא ישאר, פסז לא רוצה, ריאל לא. מה נשאר? מאחל לו שיצליח.