חד משמעית, רואים את זה כבר במחזור ה1. ארסנל ניראת חדה ורעבה, מזכירה לי אותנו לפני 5 שנים. סיטי מנומנמת, היא צריכה מגה סטאר נוסף לדעתי, מישהו שירים את כל העסק. מוסיאלה כזה. לראשונה מזה שנים אני מרגיש שלסיטי אין יותר מ50-55 אחוז לאליפות בתחילתה של עונה. אם ארסנל הייתה מנחיתה את טוני אפילו, שלא נדבר על שם ענק לחוד, הייתי הופך אותה לפייבוריטית.
ההודעה הכי מדוייקת שהייתה לך מזה שנים. היתרון של סיטי כרגע שהיא תמיד יכולה לגנוב לך את זה אם תמצמץ. ברגע שיש לך שחקנים שכבר לא מכירים מציאות אחרת חוץ מהעמיס תארים זה מגיע על אוטומט. אבל התחושה גם שלי שעם הבשלות והרעב זו צריכה להיות השנה של ארסנל. עם חלוץ רציני זה אפילו היה בגדר פייבוריטית גדולה.
מנפלאות הניהול הטכני באנגליה. אין שום מצב שהם מאכזבים ברמה שצריך להפתר מהם בלי לקבל דקת משחק זולת זה שהונחתו למאמן על הראש. שכונה. אני לא עפתי מההופעה הראשונה של אוננה.
למה אין מצב? כבר היו מקרים כאלה. למשל קונטה בצ'לסי שלא התרשם מקוואדרדו בטרום עונה ובעט אותו חזרה ליובה. שתי הקבוצות הרוויחו מזה. במקרה של אילינג, ואני אומר את דעתי האישית, לא התרשמתי שיש שם איזה כשרון יוצא דופן. את השני אני לא מכיר. למה אסטון וילה הביאה אותם? כמו שאמרת, ניהול מקצועי רקוב. נראה כמו שני שחקנים שהונחתו על אמרי מבלי לשאול אותו.
גם אני לא עף מאילינג גוניור, יש שם מהירות, כוח מתפרץ על האגף ומעט מוח. אבל בארנצ׳יאה הוא כשרון לא קטן, בטח לא קטן ממקגין או טיםמאנס שמשחקים הרבה. לא קונה את זה שלא הרשימו אותו בחודש שהם שם. מראש הוא לא רצה אותם והחליט לייבש אותם כדי לדחוף אותם למקום אחר. מאמין שהיחסי גומלין עם אמרי היו נביא לך את אוננה באותו סכום שקנו את לואיז ולזה הוא הסכים.
אז נראה שברייטון מקדימה את אטלנטה וגונבת את אוריילי מסלטיק. עוד שנתיים בטח יכפיל את הערך שלו, לפחות. גם את פרדי קאדיוגלו הם סגרו. בינתיים הוציאו שם 240 מליון אירו. מכרו- 34. אפשר להניח גם בנישה של הדברים המוזרים.
ברייטון הבינו שהם יכולים ללכת צעד קדימה. כל הכבוד להם. העניין הוא שיש שם יותר מדיי כישרון ועומק והשאלה איך יצליחו לתמרן עם כולם. זה קיץ מאוד מאוד חריג למועדון כזה.
פרדי קדיוגלו סגר בברייטון. התוודעתי לאינוורטד ווינג בק הזה אשתקד, כשעלו דיווחים שאנחנו רוצים אותו. ביורו האחרון המנייה שלו עלתה עוד. נראה כמו שחקן סופר מוכשר וחכם מאוד, יהיה מסקרן לראות אותו משתלב באנגליה. מרגיש לי כמו שיחוק.
אנקטייה לפורסט קרס ועכשיו הם מנסים לסגור את החלוץ שארסנל הייתה צריכה לסגור- סנטי חימנז ב33 מליון אירו כולל בונוסים ואחוזים ממכירה הבאה. בינתיים אנקטייה כבר מקושר לפאלאס.