כן גם לי עלה בראש הקטע עם ההיפסטריות, אגב היפסטריות אני זוכר איך היללו שם את דה זרבי כאילו הוא מרצ’לו ליפי. בסוף התגלגל למארסיי.
לא ייאמן כמה עלובה ממלכת דגלוני הפלסטיק. למכור מגן שמאלי שזו העמדה הכי מתה וחסרת כשרון בכדורגל האירופי,במחיר מביך,ליריבה ישירה בצמרת שהמגנים שלה ברמת קונפרנס ליג במקרה הטוב. קאש ודין זה מגנים לסעודי פרו ליג רק באל-שבאב או אל-אטיפאק ולא ל4 הגדולות שם.
מינוי תמוה מאוד לקבוצה ששואפת לחזור לצמרת הפרמיירליג. הבנתי שהמו''מ שהם ניהלו עם גרהאם פוטר התפוצץ אבל מה היה כ''כ קשה להם לפנות לדיויד מויס למשל? בכל אופן אני מהמר שקופר יהיה המאמן המפוטר הראשון בעונה הקרובה.
מבחינתי אנחנו היינו צריכים להיות אול אובר דיס. זה בול מה שאנחנו צריכים ברוטציה עם אנדי לדעתי. גם המיטלמן הזה של גרמניה ושטוטגארט נראה כמו פרוספקט מעניין לעמדה הזאת.
לכן כתבתי מבחינתי... מעבר לזה שאני רואה צורך בשחקן שיכול באמת להתחרות איתו ולשחק בהרכב. זה לא איזה מחליף לשחקן שמסוגל לשחק 60 משחקים בעונה, אנדי כבר לא יכול לעשות את זה וסימני העייפות ניכרים. כמובן שברור לי שלא נוציא סכום קרוב לזה על מגן שמאלי כרגע.
הוא עסקה יקרה מאוד. זה 60 מליון כמעט דמי העברה(סעיף שחרור) וכותבים שהחוזה יהיה 220 אלף פאונד לשבוע. ישאיר להם מעט מאוד כסף להביא גם קשר אחורי. סיכון שהם יכולים לקחת כנראה כשסאנה עוד שם וקומאן בדרך החוצה+ המצב המתנדנד גם עם גנאברי. הוא כשרון גדול ואני רואה אותו מצליח שם אבל עם רמת הכשירות שלו זה סיכון יקר מאוד לכל מועדון אנגלי. מעניין אם להארי קיין ישארו תירוצים אבל אחרי הקיץ הזה. מאמין שעכשיו באקיוקו וניקו וויליאמס יהיו שמות חמים יותר. מי שמשיגה את השני משיגה לדעתי עסקה משתלמת יותר. נ.ב. ג׳יימס שילדס הוריד לו כבר את כל הלייקים באינסטגרם+ אנפולו?
קצת מתחת לראדר- וילה גם סוגרת עסקה מצוינת על דגלאס לואיס. 28 מליון פאונד ומקבלת את אנזו בארנצ׳אה(תענוג של שחקן, יובה פספסו שם) ואילינג ג׳וניור. אם איכשהו הם מסיימים את החלון הזה עם הדיל הזה+מאטסן+ טודיבו לבלם הימני זה חלום של חלון מבחינתם.