ניקו ויליאמס זה מעין סוג של אגבונלהור. אלוהים יודע מה אתה רואה בנגר הזה -רק שלא יגמור אצלנו. וילה עם מאטסן מגן שמאלי+פאו טורס בלם שמאלי. כמעט הכי טוב בליגה
מוותרים על העוגן והשחקן הכי חשוב בקישור שנתן להם מספרים מפלצתיים מעמדה אחורית לטובת שני צעירים חסרי ניסיון כקישוט לסגל, ללא ספק עיסקה מצוינת. למכור את דוראן באיזה 50 מיליון ועם זה להביא שמות עם ניסיון לאלופות, כבר נשמע יותר טוב חסר להם, מאוד, שחקן יצירתי מתחת לווטקינס
הם לא מכרו את דוראן ולואיז לדעתי ממש לא השחקן הכי חשוב בקישור שלהם. מגין נתן עונה גדולה, לדעתי הוא היה העוגן. עם קצת יותר מזל עם פציעות קאמרה יכנס בכיף לנעליים של לואיז וגם יוכל להתעלות עליו. כ8 אני מחזיק מבארנצ׳אה הרבה יותר מלואיז. אין לי מושג איך יובה לא ראתה שם משהו נהדר. בכל פעם שתפסתי משחק שלו השנה התרשמתי(בעצם טוב עשה לו שברח מאלגרי). פאו טורס שיחק 29 משחקים בליגה, קרלוס -27. קונסה מעמדת המגן הימני נתן עונת שיא אצליהם(כן אפשר להשתדרג שם). מאטסן יסגור להם פינה יפה בשמאל לשנים קדימה. כמו שכתבתי, אם יסגרו את טודיבו מתחת לאף שלנו זה חלון חלומי מבחינתם.
Report: Mason Greenwood's £40 Million Move to Lazio? אנחנו חייבים להחתים אותו לפני שיובנטוס יחתימו אותו. הם הציעו את קייזה הפח עבור גרינווד - ושנינו יודעים שיונייטד אוהבת לאסוף אשפה. מקווה שהשמן יציע להם כסף. אני רוצה את גרינווד אצלנו.
ה - FFP בצורה הנוכחית פשט את הרגל. כולם רק מחפשים איך לעבוד על החוקים האלה. https://x.com/AliceTalksFooty/status/1804527771281948847
מביך. הפרמיירליג עם כל הפארסות הכלכליות האלה + השיפוט הכל כך ירוד שמקבל עכשיו ספוטלייט ביורו, יהפוך במהרה למוצר גרוע. זה עניין של זמן אם הם לא יתאפסו על עצמם שם.
רק לא הבנתי מכל המעגל הזה מה צ׳לסי מרוויחה. מאטסן שווה את המחיר הזה ויותר, אז מה יצא להם מלשלם להם בחזרה 19 מיליון על אוויר? לא יודע, דיי בטוח שהסקאוזר הממוצע מוציא יותר ממה שהוא מכניס.
פרגנתם להם על זה שסגרו לכם את העברה של מאטסן מוקדם לפני ה30 ביוני כשהיו דיווחים שאתם על הכוונת של הpsr. נכון אין פה מחיר יוצא דופן על מאטסן, זה מה שהוא צריך לעלות אבל יש ערך לעיתוי וזה שווה לכם הרבה כסף ושקט כשזה קורה עכשיו. יד רוחצת יד. סיטי החלה את המנהג הזה באנגליה, בוהלי ואיגבלי ראו מהצד ואימצו. מדהים שכל הקבוצות שנמצאות על הכוונת של ה30 ביוני מארגנות אחת את השנייה. אברטון עדיין בברוך הכי גדול. מעניין אם בלחץ של סוף החודש הם ידחפו את אוננה בפחות מ40 לאנשהו.