כמה שחקנים סיטי השאילה לאורך השנים לקבוצות השונות בתאגיד? כמה מהם הפכו לשחקני סגל או הניבו רווח משמעותי? אגב, צ'לסי עשתה את זה עם ויטסה שנים לפני שמודל הבעלות המרובה הפך לטרנד.
אנחנו השתמשנו פעם באנטוורפן כמעין קבוצת בת שלנו. הייתה עונה שהשאלנו לשם את פונגזו(לפני שקיבל ויזה), אוואנס, דני סימפסון, גיבסון ופראייזר קמפבל. בערך עשור לפני זה היה בהסכם רשמי של מועדון אם-מועדון בת. השנה הראשונה של ההסכם הזה הייתה ב98 כאופציה שהייתה לנו לשלוח לשם שחקנים נון אירופאים או צעירים מהמילואים/אקדמיה. אם אני לא טועה הראשון שדחפנו לשם היה דני הגינבותהם.
התחלתי את הספירה- קייקי, קצת אחרי שהשאלה אחרת שלו נכשלה. זו בטח לא היה התכנון המקורי שלהם לשים אותו בקבוצות בית, הרעיון המקורי היה שיצליח באירופה ויכנס בהמשך לסגל. כל מיני כשרונות בינוניים בלי עתיד מהאקדמיה שלה- יאן קוטו, בוסטוס ומי שהיום כבר השוער המחליף בברנלי- לג׳ירונה. את דיגו רוסה, שגם ככה לא היה מקבל ויזת עבודה, הם מכרו בסוף לבאיה(קבוצת הבית בברזיל). השחקן היחיד שאני מסוגל לחשוב מהאקדמיה שלהם שהיה מסומן מגיל צעיר ובאמת השתלב דרך כמה מערכות בסיטי גרופ עד שנמכר באיזה עסקה עם בונוסים וסעיף קנייה בחזרה לג׳ירונה זה יאנחל הררה. הגיעה לאקדמיה שלהם עם הרבה הייפ, הם בהתחלה זרקו אותו בניו יורק, זרקו אותו למאתיים השאלות מגיל 18 ובקיץ האחרון מכרו סופית לג׳ירונה. לא חושב שגם עליו באמת בנו. פפ לא מתפשר על קשרים אחוריים, הוא קונה כאלה בשיא שלהם.
הדיון הוא על כך שסיטי היא קבוצה עם כיסים עמוקים שיכולה להביא כמה שחקנים שהיא רוצה וזה לא יזיז לה כלכלית. הדיון הוא על כך שסיטי היא לא קבוצה "גאונה", היא סה"כ קבוצה שיש לה כיסים בלתי נגמרים והיא יכולה לשפוך כספים על ימין ועל שמאל בלי שזה יזיז לה בכלל. אם אתה מסרב להבין את זה, אז על מה הדיון פה בכלל? *כל הטענות למעלה תקופות גם לתקופת פפ בסיטי, הוא לא גאון אלא מאמן בקבוצה עם כיסים בלתי נגמרים.
גם אם במקרה סיטי לא תהיה השנה אלופה הכיסים הבלתי נגמרים שלה יעשו את העבודה בעונות הבאות. לפי דעתי הפרמיירליג נמצאת במסלול הבטוח בדרך להפוך לאחות תאומה של הבונדסליגה.
עוד פספוס פואנטה. כל שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצות האלה, הוא בעצם שחקן ששייך לסיטי. סאביו הברזילאי בכלל חתום על חוזה אצל קבוצה בליגה השנייה בצרפת. ויטסה הייתה בבעלות של צ'לסי?
חחחחחחחחחח. מה שקורה פה באופן קבוע, זה שאני אומר משהו, ובגלל שזה נוגע לאנשים פה הבלוטות הסיטי שלהם, וגם נקודת הבסיס פה היא לדבר בצורה רעילה אחד כלפי השני, אז מתנפחים ומתקיפים, ואז עוד מכניסים לי פה מילים לפה. אני טענתי ש-"ה" יתרון של סיטי זה במודל הבעלות המרובה? איפה? אני טענתי שהיתרון שלהם זה לא הכסף? איפה? בסה'''כ כתבתי הודעה על אחד הכישרונות היותר בולטים בעולם שחותם אצל סיטי. בנוסף, כתבתי שלדעתי הם פותחים יתרון גדול יותר מול כל קבוצה ברמה שלה בגלל המודל קבוצות מרובה, וכל קבוצה בינונית-קטנה בליגות האלה שלא עושה שת''פ עם קבוצה גדולה. אין לזה קשר כסף, אבל גם אם כן לא חסר קבוצות עם כסף ועובדה שצ'לסי קנתה לעצמה גם קבוצה בצרפת. מפה ולאן שאתה אחרים לקחו את זה הפער גדול.
אה, האלופה ב5 מתוך 6 העונות האחרונות "פותחת יתרון" על הקבוצות האחרות. אוי לא. תעירו אותי כשיש החלטה לגבי הרמאויות שלה והיא נבעטת לליגה 4. עד אז אני לא מבין מה יש למישהו להתעניין במה שהמועדון הזה עושה מחוץ למגרש כדורגל. הכל נגוע, כולם יודעים את זה ושום דבר מזה לא משנה. לדבר איתנו על האסטרטגיות של צ'יקי לסגור צעירים מוכשרים וה"יתרון" שזה יוצר זה להלבין את ההצלחה של המועדון הזה. גם אם זה נכון (לא יודע, לא מתעניין מספיק כדי להתעמק). הסיבה שאתה מקבל תגובות אוטומטיות כאלה היא כי אתה עוסק בזה כבר שנים פה בפורום.
אגב, מעניין אותי לראות האם גווארדיולה ייאמן במקום אחר באירופה או שיערוק לסעודיה בשנים הקרובות. כי כשאתה רגיל לעבוד עם רמאים וגנבים, למה שתרצה עכשיו ללכת לאתגר חדש?
חחחחח אתה מתרגש מהבנאדם? זה אוהד כדורגל שהוא פאנבוי של פפ,סוריאנו ,ציקי ושאר חבורת הזבל שהם זונות של ערבים. כל חמור יודע שסיטי צריכה לרדת 5 ליגות. אלא אם כן אותו חמור אוהד צלסי שמתכחש למציאות. *איפה אתה gianzola התגעגענו מותק.
הכי הצחיק אותי שהיו קיצים שאמרו "הוא בדרך ליובנטוס" כאילו הוא ילך למועדון שלא מסוגל לתת לו צ'ק פתוח על ההזיות שלו.
עוסק בזה שנים? אתה יכול להוכיח שאני עוסק בזה שנים? ונניח שזה נכון, אי אפשר לנהל דיון מתורבת? צריך שכל הודעה תהפוך לקרב עקיצות? לא מעניין אותך, אל תגיב. אתה חושב שזה לא רלוונטי כי סיטי רמאים? אפשר גם לכתוב את זה. בפשטות. אני אוהב כדורגל, אני כותב על דברים שמעניינים אותי בכדורגל. סיטי, ארסנל, צ'לסי, ריאל, טוטנהאם, פסז'. יש לי הודעות על כל מיני קבוצות וכל מיני דברים שונים(פרסמתי פה פעם לינק לסרטון על השוער המחליף שטן האח החתים ועזב אחרי חצי שנה, וואו איזו אובססיה!). יש סיבה למה אנשים קופצים כל פעם שזה קשור לסיטי, לא צריך לקשר את זה אליי, אני לא חוקר של אינטרפול.
נכון, יש סיבה למה אנשים קופצים כל פעם שמדובר בסיטי. יותר נכון, 115 סיבות. זה כמו לדון ביכולות הסייקלינג של לאנס ארמסטרונג. פשוט לא כזה מעניין בהינתן הקונטקסט.
להוכיח? אנחנו בבית משפט? אנחנו בפורום כדורגל. אתה מספר שנים כותב פה על סיטי ועל הניהול שלה ועל היכולות של פפ ומשתתף בדיונים בנושא שבהם אתה בדרך כלל מלבין או מתעלם מהרמאויות של סיטי ומתפעל מההתנהלות החכמה\נכונה\וואטאבר שלה. זו לא האשמה אלא הבחנה. ואני לא מצדיק תגובות אוטומטיות או עוקצניות שאתה מקבל אלא מסביר למה הן קורות. זה פשוט קצת מה שנקרא tone deaf לדבר עם אוהדי פרמיירליג על היתרונות שסיטי יוצרת לעצמה מחוץ למגרש ולצפות שאנשים לא יתייחסו ל115 הפילים שבחדר. לדבר על מה סיטי עושה נכון שקבוצות אחרות לא עושות ולצפות שאנשים לא יתייחסו להבדל הכי גדול בינה לבין הקבוצות האלה. אפשר להבין קצת עוקצנות.