⁶ עבר שדרוג אדיר תחת אצל המאמן האגדי. אודוגי גם תותח. קבל את ההגנה הטובה באירופה : ויקאריו;פורו,אודוגי,ואן דר ואן,טודיבו. והמאמן השלישי הטיבו ביבשת: אנגה.
יש אלוהים והוא אוהב אותי היום. ורנר בטוטנהאם, השאלה עד לסוף העונה+אופציית רכישה ב15-20 מליון אירו בסוף העונה. תודה אבא, מבטיח לא לאכזב.
דווקא עסקה חמודה עם אפס סיכון. אולי יפתיע ויצליח שם, אבל זה רק בהסתמך על השחקן שהיה לפני שהגיע לצ׳לסי. כזה זבל שלייפציג רק חיפשו להיפטר?
כן, זבל גדול. 2 שערים העונה, אחד מהם בפנדל. לא מצליח לראות הרכב גם לפני חלוץ בן 19. כן אין סיכון גדול כשיש לטוטנהאם מספיק שחקני אגף וחלוצים בכושר, ביונייטד הוא היה צריך לשחק כל שבוע בהרכב אז טוב מאוד שנחסך מאתנו.
דרגושין סגר בטוטנהאם. בחירה חכמה שלו לדעתי. יהיה מעניין לראות אותו בקבוצה בסגנון אחר לגמרי מג'נואה, אבל הוא היה מעולה עד כה העונה, אולי הבלם הכי מרשים בסרייה א ביחד עם ברמר.
הוא נראה מצוין בגנואה אבל, הןא לא קצת איטי? הם משחקים לפעמים בקן הגנה גבוה בקטע לא נורמלי, יהיה מעניין לראות את זה.
אולי מול שחקנים שיקבלו שטח הוא יהיה בחסרון, אבל לא יצא לי לראות מקרה כזה כי ג'נואה משחקת בקו נמוך יחסית. מה שכן, אם ניקח כדוגמה את תוראם כשחקן מהיר, אז דרגושין התמודד איתו מצוין. מאוד קשה להתמודד איתו באחד על אחד. אגב, ביחד עם רומרו זה כבר שני אקסים של ג'נואה בהגנה של טוטנהאם.
אני בעיקר רגוע שהם לא לקחו את טודיבו. זה היה בעיה גדולה בצמרת. אני רואה שגם באוויר הוא לא בדיוק מבריק. אולי מחפה על כל מיני חוסרים פיזיים בחוכמה, יעילות באחד על אחד. אבל המחיר שלו טוב בסך הכל.
אתה יודע שטודיבו נזרק כמו כלב מברצלונה? הפכת לי את השמעאק הזה למאלדיני. אהה... בינתיים קבוצת הבת שלנו צנחה בטבלה.. כבר לא הולך עם הניצחונות 1-0 האפורים... באסה... אם תעפיל לצאמפיונס מעניין אם היא תשחזר את הקמפיין 0 נקודות 0 שערים של מכבי חיפה... ורנר צודק ב100% ,אנגה בהחלט יכול להוביל את טוטנהאם לתארים. כשיש לך מאמן כל כך איכותי הכל אפשרי.
אתה יודע שדניס ברקאמפ נזרק כמו כלב מאינטר? ותיירי הנרי מיובנטוס? אחד כמוך בהחלט היה גומר להם את הקריירה המוקדמת שלהם אז. הוא לא אותו שחקן בן 19 שהיה בברצלונה. אני שמח שנוכל להתחיל לספור את העבודה של אנגה לפי מאבק וזכיה על תארים. מעניין אם משה והחברים ייעדו לו מאבק אליפות בעונה הבאה. לפחות לפי ההשקעה הוא צריך להיות שם.