כנראה החלטה משותפת שתמזער פיצויים ותאפשר לסוכן שלו לארגן לו מקפצה לאחת הקבוצות שהתפנו, כולל כנראה יובנטוס. מהבלופים הגדולים שנופחו למימדים חסרי תקדים. בלום יכול לצאת ענק אם הוא גונב את אמורים. מתקשה לחשוב על קבוצה שיהיה לו טוב יותר לנחות בה מברייטון.
תגידו איך היתה העונה של סאר מטוטנהאם? ראיתי רק את המשחקים הראשונים ומאד התלהבתי ממנו אבל חתכתי מוקדם(לדעתי עוד לפני מנור סולומון)
https://x.com/FabrizioRomano/status...eets-england-scotland-2023-24.477665/page-105 איזה הזיה המועדון הזה הפך להיות.
דווקא אם היה תופר מעבר לברייטון זה היה יכול לשחק לו טוב מאוד. מועדון בלי לחץ ועם סקאוטינג מצוין, דרך טובה להעלות את המניה. בצ'לסי הוא היה נקבר אחרי חצי עונה ומסיים כמו פוטר (כמה זמן הוא כבר מובטל?).
ברור שההחלטה הכי חכמה מבחינתו הייתה להגיע לברייטון. עונה רעה עם איפסויץ ואף אחד לא יזכור שהוא היה שם חם קיץ לפני.
יש לו הצעה מברייטון? ממי יש לו הצעות? ההחלטה להמשיך באיפסוויץ מוזרה אם אין לו הצעות, כי איפסוויץ בטח תקבל בראש עונה הבאה אחרי 2 עליות והמניה שלו תחטוף מכה. אולי אבל אין לו הצעות, לא יודע איפה הוא עומד. קשה לי להאמין שדחה ברייטון.
לא בהכרח. נראה מה יעשו בקיץ. סותון עלו 2 ליגות ולא קיבלו בראש. ועוד היו שם לא מעט שחקנים שהיו איתם בליג ואן. העונה אמרו לוטון תהיה דרבי. בסוף לדעתי רק בגלל ריבוי פציעות ירדו. היו קבוצה מרעננת בתחתית.
אני יודע שיש פה אנטי מסויים למאמנים במועדונים קטנים - בינוניים באנגליה, ומבלי להציע אותו לאף אחת, אני מאוד אוהב את תומאס פרנק.