מלר אומר שלפי הפוטבול ליקס יש חקירה לגבי חוזה כפול לכאורה של מנצ'יני במנצ'סטר סיטי עריכה:עכשיו אני רואה שגם עוזי דן כתב על זה
כל יום יש משהו אחר עליהם. Korean tyre firm Nexen received major investment from Abu Dhabi sovereign wealth fund, four months after becoming £10m Manchester City sleeve sponsor. לא נגמר.
זה בסך הכול היה די ברור אצלם ואצל פריז. יש הגבלה על השקעה של הבעלים ישירות אז הם דוחפים כסף דרך ספונסרים. בין אם זה ספונסר שברור לכולם שהוא קשור ישירות לבעלים כמו חברת התעופה של אבו דאבי או ספונסרים שמזרימים כסף תמורת כסף מהצד. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
זה גם לא מעניין אף אחד ולא יעשו להם כלום. הפייר פליי מלכתחילה היה בדיחה והם לא רוצים וגם מפחדים לאכוף אותו.
אני גם חושב שלא יעשו כלום אבל אני חושב שאם כבר לא עושים כלום וזה "לא מעניין אף אחד" אז בואו נבטל את החוקים האלה ושכל אחד יעשה מה שבא לו.
זה כבר ברור לא מעט שנים שFFP קיים בעיקר בשביל למנוע מקרי לידס, פורטסמות' וכו' במועדונים קטנים יותר ולא בשביל להפוך את הצמרת האירופית לתחרותית יותר, כי בכל מה שקשור לזה האפקט של הרגולציות הוא בדיוק ההפך וFFP בעיקר שומר על ההגמוניה של האליטה האירופית ופוגע דווקא במועדונים מדרג ב' כמו רומא ואינטר ומגביל את היכולת שלהם לפרוץ את האליטה. אז כנראה שיש לFFP זכות קיום גם אם כצפוי מנצ'סטר סיטי ופסז' לא ייענשו. זה שיש שינויים שצריך וכדאי לעשות זה ברור, אבל בהצלחה עם זה כשמיום ליום זה מתברר עד כמה אופ"א זה ארגון מושחת מהיסוד, בכל רמה.
ברוסיה התפרקו 2 קבוצות מהליגה העליונה בתום העונה הקודמת(עוד אחד על סף קריסה עכשיו). החוקים חלים בכלל על מי שרוצה לקבל אישור לשחק בגביעי אירופה. מועדונים שמשחקים בגביעי אירופה זה עדיין מיעוט של המועדונים.
מדברים על איחוד מחדש של נאסרי עם פלגריני בווסט האם. הוא יוכל לחזור לשחק בחודש ינואר אחרי השעיה בת שנה וחצי בגלל חומרים אסורים.