ראניירי פוטר מפולהאם, סקוט פארקר כרגע יאמן. גם בעונת הירידה הקודמת הם פיטרו 2 מאמנים. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
In other news אוהדי אברטון לא מרוצים מת'יאו וולקוט Everton fans fed up with Theo Walcott despite Cardiff win
אנחנו עוד שניה במח' 30 ולקד"ב לא הייתה טיפת אימפקט על העונה של סיטי. מתקשה לזכור סיטואציה דומה לזו. בעיקר אומר הכול על המצב בקישור ההתקפי של סיטי. קחו לליברפול את מאנה או סלאח ולקחת לקבוצה הזו במקרה הטוב 1/3 מההתקפה, בפועל זה כנראה יהיה הרבה יותר קשה מזה כי נתקעת עם שחקנים כמו לאלנה בשליש הקדמי במגרש. אולי מסכם את התחרות בין השתיים בצורה יותר טובה מכל דבר אחר.
ומישהו אי פעם יגיד בהקשר שלו שגם שהוא טוב הוא נתמך על ידי שאר חברי הקישור וההתקפה שלידו כמו שאמרו על סטרלינג? בסיטי של העונה, סטרלינג, אגוורו ופרננדיניו השחקנים הכי משמעותיים.
ובסופו של דבר קשה לי, כמו עונה שעברה, להגיד שמישהו מסיטי הוא שחקן העונה. מניח שיריצו את סטרלינג, לדעתי הלא אובייקטיבית זה צריך להיות ואן דייק. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
ברור, למה שתחשוב בכלל על סטרלינג(זה השחקן שכבש הכי הרבה שערים מכריעים באנגליה העונה?), בטח כששנה שעברה אתה זה שהריץ פה את התזה שמדובר בדוחק מקצועי מהקו וזה שצריך להחזיק את הכיסים של דה בריינה, הסילבות ושאר החברים כשהוא יוצא מהמנהרה. זו הצביעות פה. אם סטרלינג ממש טוב עד לרמה שהוא סחב את ההתקפה שלהם בחלקים גדולים מהעונה הזאת מי בכלל יציין את זה. כשגה בריינה היה טוב שם הוא אוטומטית שחקן העונה או קונטנדר בכיר לזה.
לא כיף שהפלסטיק האלה כל כך טובים, למרות שהם טובים אתה לא נהנה לראות משחק של סיטי, אז אני אשמח שהוא ילך תאמת אולי לא הייתה בפריימירליג קבוצה כ"כ איכותית כמו זו של סיטי, אבל היו קבוצות שמשחקות יותר יפה ומרגש ומעניין מזאת https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190309/d44f14ba79194c0dccc36adefa5b380d.Xxx Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55523421_10214381849324773_726998578639142912_n.Xxx?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=40b2d14b635f34f4252fea1c85074522&oe=5D114804 בשעה טובה וייט הארט ליין המחודש נחנך במשחק נוער בין טוטנהאם לסותון. זה עדיין בגדר TESTING EVENT, אבל אני מאמין שהבוגרים יארחו כבר שם מיד אחרי הפגרה.