אפשר כבר להגיד: איזו טעות עשה אדמולה לוקמן כשהסכים לחזור לאברטון מלייפציג. 537 דקות העונה בליגה, רק פעמיים 90 דקות, 2 בישולים ועוד שער בגביע האנגלי. שנה שעברה בלייפציג בחצי עונה - 5 שערים ו-4 בישולים ב-11 הופעות. ברור שהוא לא האנגלי הכי מוכשר בדור הזה, אבל עדיין היה יכול לעשות הרבה יותר בשביל עצמו העונה.
הו, בדיוק מה שהיה חסר להם כדי לעשות את הקפיצת מדרגה בעונה הבאה מאליפות עם 100 נקודות לאליפות עם 100 נקודות.
צחוק בצד זה די גניבה. אחד מהשחקנים הכי לוהטים בפורטוגל כבר תקופה , היה מקושר חזק מאוד להרבה מאוד מועדונים גדולים רוב העונה הזאת כולל אותנו. די מוזר שהם סגרו את זה מתחת לראדאר בכזה שקט ובסכום כזה וכשספורטינג כאילו נתנו תחושות שנדבר כולם בקיץ כדי להקפיץ עוד את המחיר. זה אפילו מחיר מציאה לשחקן בתפקיד שלו, ברגע הפריצה. על הנייר בדיוק מה שאנחנו חייבים לקישור שלנו לדעתי כתחליף הרבה יותר מבטיח מהררה.
Manchester City poised to strengthen squad with midfielders Bruno Fernandes and Rodri הקיץ הקרוב צפוי להיות אקטיבי מהקודם (יש חשש לעונש של באן העברות מפיפא). ברונו פרננדס יקח דק' מגונדואן שצפוי לעזוב (לא מסכים לחתום על חוזה חדש) ומדויד סילבה ששוקל הצעה מיפן. מלבד גונודאן, אוטאמנדי ודלף צפויים לעזוב גם כן. רודרי בן ה-22 (אתלטיקו), "בוסקטס הבא", על הכוונת. יש לו סעיף שחרור של 60 מיליון פאונד. פליקס בן ה-19 (בנפיקה) מועמד גם הוא, אם כי סיטי לא מעוניינת לשלם את סעיף השחרור (102.5 מיליון פאונד). העתיד של קומפאני לא ברור. מסיים חוזה בקיץ. הוא ופפ אמורים לשוחח על כך בסיום העונה. על הפרק גם: בלם, מגן שמאלי וחלוץ. תוספת שלי: לא אופתע אם לפחות אחד מסאנה, מאהרז וסטונס יימכרו.
זה יהיה הזוי אם סאנה יפצע. עם כמה שאני יורד 24/7 על ההטרלות שפפ עושה איתו אני חושב שלמכור את סאנה בקיץ הזה זה טו מאץ'. הבן אדם בכלל נתן עונה גדולה במשחקים ששיחק. הם רוצים את פליקס אבל זה נראה כמו שחקן שצריך להיות מחליף עתידי לדוד סילבה בהרכב. ברונו זו גניבה, הוא שחקן שהרבה קבוצות בליגה היו צריכות והמחיר שלו הוא נהדר. מפתיע מאוד שהם סגרו את זה בשקט ולא בקיץ.
עונה הבאה. אדרסון; ווקר, בלם, לאפורט, מנדי; רודרי, קד"ב, פרננדס; ברנרדו, סטרלינג, אגוארו. ספסל: בראבו, קומפאני, דנילו, פרננדיניו, סילבה, סאנה/מאהרז, ישו. נשמע הגיוני לעונה רביעית במנג׳ר עם תקציב בלתי מוגבל.