דיון שופטים - עונת 2021/22: ליבוביץ' במוקד אחרי משחק מטורף בסמי עופר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏17/8/21.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@G.B7
    האדום של אטיאס פשוט לגמרי מוצדק. הכוונה מאד ברורה ולא מעניין אותי שסבוריט שני מטרים ממנו. שחקנה של האדומים כבר חיפש בעיות ליד שער מכבי בפתיחת המשחק. מבחינתי שמואלביץ היה צריך שם מיד לתת צהוב כי אז אליאס אולי היה נרגע.

מבחינתי אתה גם מציין דבר מאד חשוב. ההתנהגות של השחקנים כבר עברה הרבה זמן את הטעם הטוב. קשה לי להגיד שגלזר היום ניסה בכל מחיר שלא לדרוך על אייבינדר. זה שקשרה של מכבי לא קיבל שם מינימום צהוב זו בעיה בפני עצמה.

לדעתי כולם צריכים להסתכל במראה. שחקנים, שופטים שעסוקים בפנקסאות ונותנים לשחקנים להשתולל (איך בן ביטון לא קיבל צהוב על ההתנהגות שלו אחרי ההרחקה?) ואנשי ספסל כמו יואב זיו, קרסטאיץ וקובי רפואה שמתנהגים כמו חוליגנים.

זה שאין כדורגל ברמה גבוהה לא אומר שאנחנו עדים כבר עונה שלמה בקרקס נודד מלא אלימות שמדי מחזור נוחת במגרש אחר. כל הקבוצות, השופטים וכמובן האוהדים צריכים טיפה להרגע.

2. Telkiyski Member

זה אותו שמולביץ שבדרבי אשתקד התעלם מ-3 פנדלים ברורים לזכות הפועל (שניים במצב של 0-0 ועוד אחד במצב של 1-0 לנו + אדום לשוער שלהם על אלטמן) ואז אישר להם את שער השוויון של דוראדו פרז כשהפוך ברור שהוא פוסל.

הכל פה בכיס שלהם.
    דני G הפיטבול היה חייב לקבל אדום עוד לפני אליאס. אבל זו מכביל'ה, וזה דני G, איזה אדום.

3. DRORIKO Member

לא ראיתי את המשחק ההוא אבל גם אם היה לו משחק גרוע, איך בדיוק זה קשור למשחק של הערב?

4. הרצליה Member

מה עם הפנדל שהגיע למכבי היום במצב של 0-0? (יד של הבלם, 2 דקות לפני הגול הראשון)
    הכל בכיס שלהם

5. Telkiyski Member

מה לדעתך יותר קריטי. שלא נתנו להם פנדל מול 10 כשיש עוד מחצי תשלמה לשחק או שלא שלפו אדום ברור לשחקן שלהם במצב של 0-0 ולפני האדום של אליאס?

תאמין לי שגם אם היה מגיע להם רבע פנדל ב0-0 דקה 78 שמולביץ היה שורק מיד והואר היה מסתכל על 9 זוויות שונות כדי למצוא איך מגיע להם פנדל.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחכה בקוצר רוח לפעם הזאת שיהיה דרבי עם שיפוט לטובתנו.

לא מספיק שאנחנו נאבקים פה בפערי תקציב משמעותיים, אנחנו גם מגיעים לכל דרבי כשנגדנו קל מאוד לשופטים לתת פנדלים ואדומים ונגדם לא.

מה שגלזר עשה לאייבינדר, אין לי אפילו 1% של ספק שבמקרה הפוך זה אדום ישיר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

פנדל זה תמיד יותר קריטי מאדום

8. DRORIKO Member

אתה מתחיל להישמע כמו אוהד רומא אחר…

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחחחחח מה?
    בהתחלה ביציע לא הבנו על מה שמואלביץ' הולך לVAR, בהתחלה חשבתי שזה על פנדל והתבאסתי, ואז הבנתי שאליאס הולך לקבל אדום והתבאסתי פי 5 כי ידעתי שהמשחק נגמר ברגע הזה.

10. DRORIKO Member

אני כבר כמה שנים לא הולך לכדורגל, אבל בימים שלי ביציע ג' גם אני חשבתי שאני רואה יותר טוב מהשופט. אז גם עוד לא היה VAR.

11. הרצליה Member

שאלה פשוטה
    אם הכל בכיס שלהם למה הם לא קיבלו את הפנדל הזה? למה לחכות לדקה 78 כשאפשר לסגור עניין בדקה 60?

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאוהדי הפועל מתלוננים על 'אם זה היה הפוך' או 'אם לא היו נותנים חמישיה אז השופט כבר היה ממציא פנדל' אני יודע שהכל בסדר.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

למיטב ידיעתי, הסעיף בגינו מענישים על דריכה על יריבה הוא אחד משניים: משחק מסוכן או התנהגות בלתי ספורטיבית (היי, כמו יריקה על שחקן יריב!).
    מבט על המהלך קצת מעבר לפריים הבודד, למשל שניים-שלושה פריימים אחורה, מגלה שגלזר דרך על איינבינדר כי הם נכנסו למאבק רגיל לגמרי על כדור, שניהם שלחו את הרגל בצורה חוקית, איינבינדר הגיע קודם והרגל של גלזר זזה הצידה במאבק, כשהכדור חצץ ביניהם. איך זה קרה? איינבינדר שיחק מסוכן יותר (מהלך לגיטימי לגמרי) וגלש עם רגל אחת באוויר כדי לכפר על מרחק גדול יותר מזה של גלזר לכדור, מה שהעניק לו יציבות על הקרקע, בניגוד לגלזר שניתר כדי להגיע לכדור והתנועה שלו הפכה לפחות נשלטת, הוא לא יכל לשלוט בכיוון הנחיתה שלו.
    לא היה שם משחק מסוכן של גלזר וגם לא התנהגות בלתי ספורטיבית, אין שם אפילו עבירה.

תיאורטית, שחקן יכול גם לבצע עבירה חריפה של אדום ולקבל דריכה עם הפקקים על הברך באותו המהלך, פריים בודד זה שקר עצום.

14. yedidel Member

מסכים לגמרי
    אנא שלח את זה לאיגוד השופטים על ה700 שחקנים שהרחיקו לנו בשנתיים אחרונות על השטות הזאת

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@orimor2212

תגובה מרשימה, רק היה חסר שתכתוב שלאייבינדר הגיע אדום.

בינתיים באיגוד השופטים ובצוות הVAR לא שמעו על כל השטויות שכתבת, ותגובתם היא "לא אדום כי גלזר נגע כדור לפני, והשתלט על הכדור". כשהשתלט על הכדור זה שקר גדול, ויש שלל דוגמאות מהשנים האחרונות לאדום ששחקן קיבל למרות שנגע בכדור.

תגובה ליצנית שלהם, היה עדיף שישתקו.

oranfu אוהב/ת את זה.