דיון שמועות וחדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏1/1/03.

1. Fernando Cavenaghi Member

ובמסגרת הכי חשובה של ניקאסל ,ליגת האלופות, ששם ראיתי את רוב משחקיו,הוא לא שיחק כל כך טוב, באמת יש יותר טובים.

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

המממ...
    אני ראיתי כל משחק של ניוקאסל ששודר העונה....

בוא אני אעשה פרויקט קטן, ואגיד לך איזה משחקים ראיתי, והכוונה לשמקחים שראיתי במלואם, לא משנה אם בשידור ישיר או לא...
    ווסט האם
    מנצ'סטר סיטי
    ליברפול
    צ'לסי
    סנדרלנד
    יובנטוס
    ווסט ברום
    יובנטוס
    ארסנל
    פיינורד
    מנצ'סטר יונייטד
    אינטר
    ברצלונה
    טוטנהאם
    ליברפול
    מנצ'סטר סיטי
    לוורקוזן
    לוורקוזן
    צ'לסי
    אינטר
    ברצלונה
    אברטון
    מנצ'סטר יונייטד

נכון, הוא לא שיחק בחלקם, אבל ברוב אלה שהוא שיחק הוא הפגין את אותה יכולת פנומנלית שגרמה לי להתלהב ממנו כל כך, אותה יכולת שמשאירה אותו בסגל נבחרת אנגליה (ושגם גרמה לו לפתוח שמה מדיי פעם), אותה יכולת שגורמת לשמועות על מעברים שלו למנצ'סטר או לקבוצות גדולות אחרות באירופה, אותה יכולת שנתנה לו את הכרטיס להרכב העונה.

3. Fernando Cavenaghi Member

אף אחד לא מתווכח איתך שיש לו מלא כישרון אלא רק שהוא לא האנגלי עם הכושר הכי טוב בעמדה שלו.

4. KirkH Member

א) ניוקאסל אולי היו רוצים שהצ'מפיונס תהיה המסגרת החשובה שלהם. כרגע היא לא.

ב) אני ראיתי גם כן את רוב המשחקים של ניוקאסל (בפרמיירליג) אני חייב לומר שלפי דעתי דייר זוכה להרבה מדי קרדיט מהתקשורת ממה שמגיע לו. הוא מתקשה לתת תקופות רצופות של משחקים איכותיים. פה ושם יש לו משחק טוב, אבל זה לא משהו שאפשר להגיד שהנה הבחור בדרך לשיא כושרו (ואם זה השיא שלו כמו שמישהו אמר, אז בכלל חבל לו ולך על הזמן). הוא לא מביא את הקבוצה שלו להישגים, להיפך ניוקאסל נופלת פעם אחר פעם בדיוק ברגעי האמת, בדיוק מתי שהצורך בשחקן סופר איכותי במרכז השדה בא לידי ביטוי.
    ודרך אגב, גם אוון הארגריבס שומר על מקומו בסגל של הנבחרת של אריקסון, הוא אפילו פותח באופן פחות או יותר קבוע, גם במקרה הזה אתה מייחס לזה חשיבות כמו במקרה של דייר או שכאן אתה עושה הבחנה כי רואים בברור שמדובר באפס הגנתי שנמצא בנבחרת כי הוא משחק בבירן?

5. Fernando Cavenaghi Member

קירק, כל קבוצה שיש לה סיכוי להתקדם בליגת האלופות אז ליגת האלופות היא המסגרת הכי חשובה שלה.

לניוקאסל היה סיכוי, לא גדול אבל היה להגיע לרבע גמר, בעוד שאת האליפות היא לא הייתה לוקחת בכל מקרה, והגביעים הם לא ממש מסגרת עד שלב הרבע גמר.

6. AFC Member

אי אפשר להחליט על יכולתו של שחקן בגלל זימונו לנבחרת.

יכול להיות שאריקסון מטומטם, יכול להיות שהוא גאון, אבל תמיד צריך לזכור שהזימון הוא דיעה שלו בלבד!

דייר שחקן מצוין, אבל אפשר למנות עוד 5 שחקנים שהיו ראויים למקום בנבחרת העונה של השחקנים.

7. KirkH Member

אמממ... סיכוי לאליפות לא היה לה אבל לעבור את השלב השני שלא לומר ללכת עד הסוף כן היה??? נו טוב, אם אתה אומר :shock:

8. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה אני מסכים עם בנצור. לניוקאסל היה סיכוי להגיע לרבע הגמר. אולי לא גדול, אבל גדול בהרבה מהסיכוי לאליפות. צריך להודות בזה: צמד המשחקים מול אינטר גמר אותנו. בלאמי גמר אותנו גם הוא... מזל שיש את שולה אחרת המצב היה מביך אף יותר...

קירק,

יכול להיות שאתה צודק. אם אתה צודק, אז מי לדעתך היה צריך לתפוס את המקום של דייר בנבחרים (לא של הנבחרת)? עם כל הכבוד, לא היו הרבה שעלו עליו בקישור. הטענה שז'רארד צריך להיות שמה היא מגוחכת, כי זה יהיה כמו להגיד שלליברפול מגיע מקום בצ'מפיונס ולמנצ'סטר מגיעה האליפות. זה נמדד על כל העונה, ולא רק על סיומה...

9. Fernando Cavenaghi Member

להגיע לרבע גמר זה לא משהו כל קשה, ולניוקאסל היה סיכוי לזה.

לאליפות לא היה להם כי כשיש כל כך הרבה משחקים ויש לך את ארסנל ומנצסטר נושפות בעורף הרבה יותר קשה לעשות דברים.

10. KirkH Member

11. KirkH Member

מי צריך להיות שם... או, זה כבר גישה יותר טובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    היות ובבחירות ההתייחסות לתפקידים ספציפיים הייתה משנית, הייתי אומר שאפילו ללורן רובר מגיע יותר כבוד מלדייר על העונה הזו ובעיקר על ההישג של ניוקאסל. ושלא יהיה ספק, דייר שם כי ניוקאסל שם...
    ג'רמי נתן עונה מעולה והוא האיש שבזכותו בורו הגיעו מעבר למאבק על הירידה. עם כל השינאה והתיעוב, בפרמייר ליג (וזה המדד, לא הצ'מפיונס) דיוויד בקהאם נתן עוד עונה טובה, אומנם ראינו ממנו יותר אבל שוכחים שבשורה התחתונה יחסית לשאר הקשרים בליגה זו הייתה עונה טובה מאוד שלו שבה הוא גם הכריע ישירות או בעקיפין (חצי מהשערים של מאן יו מתחילים בהגבהות שלו מהאגף) לא פעם משחקים של היונייטד.
    גם פראנק לאמפארד נתן עונה מעולה. אחראי בגדול על הפתיחה הטובה של הליגה בגשר. הכריע 4-5 משחקים עם שערים והפך לפקטור במשחק ההתקפי יותר משהיה איי פעם.

כמו שאמרתי, אין לי שום דבר נגד דייר, אני פשוט חושב שכל אחד מאלה, ואני משוכנע שיש עוד ששכחתי היה ראוי בדיוק כמוהו. העניין הוא שבניגוד לסקולס נניח הבחירה היא לא מובנת מאליו ולדעתי טבעי שיהיו לה מתנגדים, זה הכל...

בנושא ניוקאסל והצ'מפיונס, כנראה הספקת לשכוח שהם לא היו פקטור בכל בשלב השני. הסיכוי שלהם להעפיל מכל אחד מהבתים היה תלוי יותר במזל מאשר ביכולת, פשוט כי בכל בית היו שתי קבוצות יותר טובות ממנה. ובליגה? היא הייתה בהחלט מסוגלת לעשות את זה. יותר מאי פעם, בטח שיותר מאשר להגיע לרבע גמר הצ'מפיונס.

12. Fernando Cavenaghi Member

היא נחתה על שני בתים די קשים. (אני לא מאמין שאני מגן על ניוקאסל) מהבית של בארסה היא הייתה עולה ולא לוקומוטיב, מהבית של חיפה היא הייתה עולה, מהבית של ריאל היא הייתה עולה בהתחשב בכושר של רומא אז וגם מהבית של ולנסיה היא הייתה עולה כי גם בךליגה היא הייתה אז בכושר יותר טוב מליברפול ואני מניח שגם מבאזל.

השלב השני היה מאוד קשה השנה אבל אני חושב שמבית אחר היה לה סיכוי לעלות, וגם מהבית הזה אם לא היו את ההרחקות של בלאמי ושירר.

עם כל שאר מה שאמרת אני מסכים, והייתי מוסיף אפילו את דני מרפי בגלל תחילת העונה והכושר בזמן האחרון.

13. KirkH Member

הנקודה הייתה שמהשלב השני בכל בית שהייתה שם אותה היא לא הייתה עולה. הרחקות של בלאמי היו קורות נגד כל קבוצה, זה לא שהבחור סלקטיבי במיוחד... להגיע לשלב השני בצ'מפיונס זה לא הישג בטח שלא כזה שהופך את העניין למפעל מספיק חשוב עבור קבוצה... עדיף כבר להתרכז בליגה.

14. KirkH Member

תגידו, זה רק כי אני אוהד צ'לסי - או שבאמת המשחק בין ליברפול למנצ'סטר שיטי לא מעניין אף אחד??? נגדיר את זה אחרת, אם לא משדרים משחקים של מאן יו / ארסנל (שהעניין בהם בתקופה הזו ברור) לא עדיף לשדר משחק עם קצת יותר השפעה על הליגה? נניח, ווסטהאם - צ'לסי?!?!?!
    הרי זה משחק שיש בו הכל!!! שתי קבוצות עם הגב לקיר שני משחקים לסוף כשהן יודעות שהפסד במשחק הזה מסמן פחות או יותר את האכזבה הגדולה ביותר שקיימת (ירידת ליגה / מקום חמישי מאחורי ליברפול,בהתאמה).
    מצד שני, היות וצ'לסי תמיד תמיד משחקת פחות טוב בשידור בטלוויזיה עדיף שלא ישדרו :wink:

15. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק אל תשכח שניוקאסל הגיעה כדרג רביעי גם לשלב הבתים הראשון...
    המשחק הראשון מול אינטר בשלב השני חרץ את גורלה. תחשוב על זה: ניצחון, נניח תיקו בשבילך, ובלאמי לא מורחק, והיה לניוקאסל סיכוי יותר מסביר לעלות...

אבל כמו שאמרת זה הכל דיבורים באוויר...