המדים של מכבי פ"ת זה אחד הדברים הכי מזעזעים שראיתי עד היום כואב בעיינים ומה עבר עליהם שבחרו את הטורקיז הזה התחברות לפייסבוק | פייסבוק
זאת חולצת אימון, לדעתי החולצת משחק היא החולצה מפוסטים קודמים של העמוד הזה אנו... - Maccabi Petah Tikva FC - מועדון הכדורגל מכבי פתח תקווה | פייסבוק
https://scontent.ftlv23-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/353220374_926316948600191_5486147105066954490_n.Xxx?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=tmpSqI4kPFoAX9Kas6R&_nc_ht=scontent.ftlv23-1.fna&oh=03_AdQ8mncKHbN1yVzmmgVvgJ4dMXsP6uukcqCydY1_Fm3uig&oe=64B941DA
מזעזע בעיניי. בכלל מתסכל ומעצבן כמה הכל פה שבלוני וגנרי. אשכרה עיר שנקראת על שם צבע, הולכת על אדום כי הם ״הפועל״. נראה כמו חיקוי גרוע לתלבושות של הפועל באר שבע.
אני והראל כמובן בעד בגלל האדום והמשבצות שזה תמיד יפה בעיני. רק לא הבנתי את הכתם באמצע, כאילו משהו נמרח על החולצה, עשיתם משבצות תלכו עד הסוף...
תלבושת סתמית. חצי ליגה כבר שיחקה בשנים האחרונות עם משבצות וזה נהיה כבר נדוש. כבר עדיף היה להם לבחור משהו פשוט יותר.
אין פה שום דבר יצירתי, כנסו לאתר sportball שמשווק אותם ותראו בדיוק איזה חולצה תהיה להם אין באמת בחירה או אמירה בעניין לדוגמה, החוץ כנראה יהיה אותו דבר בלבן ואפור
תהיה בטוח שגם אם חדרה הייתה משחקת בירוק לפי שם העיר (כפי שהיא נהגה בעבר), היינו מקבלים את אותה הגנריות ואותו השעמום, רק בצבע אחר, כנהוג בארץ.
אני לא חושב. ספורטבול זה הספונסר גם של חדרה שהבעלים שלו זה אחד החברים של הבעלים שעזב , והכל שם מסחרה זה כולם חברים של כולם. לא נראה לי שבבש יקחו משם תלבושת .