לא קשה לי לשמוע, לדעתך הם אמרו את האמת, לא לדעתי. הם היו אובססיבים כלפיו וניסו כל הזמן לרדת עליו, הזויים. https://i.ibb.co/GnVYvqZ/1.Xxx כמובן שזה משיטוט של דקה. לא זכור לי אובססיה כזאת מניר לוין. ועדיף לא להתחיל לדבר על מוטי איווניר.
ומאיפה התגובות בפאנס אופ רונאלדו? רונאלדו היה במשחק חלש. אפשר להיות פרשן גרוע כמו ניר לוין ועדיין מדי פעם לפלוט דברים נכונים שכולם רואים. לא זכור לי אובססיה מיוחדת נגדו אתמול, אם כבר התעסקו בלוקאקו והמשחק האנוכי שלו אתמול הרבה יותר.
דווקא נהנתי לשמוע פעם ראשונה משחק של פורטוגל שלא כל מילה שנייה של השדרנים היא רונאלדו (אגב אני זוכר אותם גם מפרגנים לו מידי פעם "אם זה היה רונאלדו זה היה שני גולים").
גם משם וגם מ 'שקר הסוכן, הבל הפרשן' וגם ממקומות אחרים, לא מפתיע אותי שאחרי המשחק אני נכנס לקרוא תגובות וכמעט כולן עוסקות בניר לוין הגרוע.
בדרך כלל אני מחבב את לוין, בחור אינטליגנט ומתורבת, אבל ביורו הזה הוא קטסטרופה. זה כאילו הבן אדם לא עשה שום הכנה לפני הטורניר. כשאתה אומר שקולוסבסקי הוא שנתון 2003 ועוד מוסיף שהוא ״השחקן הכי צעיר בטורניר״, כשבמשחק של פולין אתה מדבר רק על לבנדובסקי כי הוא השחקן היחיד שאתה מכיר שם אתה עושה צחוק מכל העסק. זה הבעיה בפרשנים שמרגישים שהכסא שלהם בטוח, הם מתחילים לזרוק זין.
יש דבר יותר צפוי בעולם הזה מכתבת שער של יוכין על "הכוכב החדש לבית משפחת האזרד" אחרי השער של תורגאן? יורו 2020: תורגן הזאר מככב על חשבון אדן הזאר במדי בלגיה - וואלה! יורו 2020 כזה פתטי.
אם המשחק של ספרד וקרואטיה מגיע לפנדלים, סביר להניח שזה יגלוש למשחק המאוחר. ישאירו אותו באותו ערוץ או יעבירו לאחד אחר?
זיפזתי בהארכה ובפנדלים לשנייה לערוץ רז זהבי 5, ובזמן שבצ'רלטון משדרים משחק גדול ודרמטי נוסף, בערוץ הדיבורים שפכצקי מדווח בחדשות הספורט על אריאל הרוש ומירי מדווחת על איזו מתעמלת רוסייה לקראת האולימפיאדה . על המשחק האדיר שמתנהל בו זמנית כמובן מתעלמים במכוון . שיא השפל שלהם .
זה קצת מביך לשמוע את לירן שכנר הוגה את השמות של האנגלים במבטא בריטי. האווי קיין, גארף סאופגייט... לפחות שיגיד גם את השמות של הגרמנים במבטא.