מאז ומתמיד כתבתי פה שלירן שכנר הוא בוק חסר מושג. אני מקווה שהיורו יגרום לכולם להבין את זה. יותר אוברייטד מדור מיכה.
יש דבר עלוב ופתאטי יותר מערוץ "הספורט" שבמקום להראות תקצירים מהמשחקים, מראים תמונות סטילס של אוהדים??? גוטמן, לחמן ויעקבי חופרים שעה על המשחקים, וברקע רצות תמונות סטילס לא קשורות . איזו תחתית אלוהים. באולפן של רשת 13 מנגד מראים כמובן תקצירים, הבעיה שפתאום התחילו להשחיל לפאנל כל מיני אנשים לא קשורים כמו טל פרידמן והיום גליקמן . התחילו את היורו עם פאנל של 4 אנשי כדורגל, לאט לאט מכניסים כל מיני בדרנים ואנשי תקשורת לא קשורים. בקצב הזה בגמר יהיה פאנל של אבישי בן חיים, גליקמן, קרא, דרוקר ומנסור עבאס בתור המנחה .
בנימה הזאת נזכיר שזאת הפקה של צ'רלטון (רשת 13 משתפים פעולה או סתם משדרים, לא יודע), שהרבה שנים בשיווק שלה "מסתלבטת" על ערוץ הספורט שהספורט הפך למשני לגמרי בו. אני אוהב את קליקת שרון דוידוביץ'-אסף כהן-אורי אוזן וגם דור הופמן בסדר גמור, אז מבאס לי שדוחפים לשם דמויות לא קשורות כדי לייצר איזה באז במקום לתת לאנשים האלה לדבר על כדורגל. מקווה שזה לא יעלה הילוך בנוק אאוט ויתחילו להביא גם להקות.
רק אני חושב שממש עפו מהמשחק של סאקה? הוא כן כשרון מצוין שנמצא בהתקדמות. כן נתן לחץ גבוה טוב ויעיל אבל בשום סרט לא ראיתי שם "שחקן המשחק", "הכוכב של המשחק" או וואטבר. בשום סרט אצלי הוא לא פותח לפני סאנצ'ו או ראשפורד.
לא זוכר שהוא אמר דברים חריגים עליו במשחק או שלגמרי הייתי אמביוולנטי לשידור הישראלי. החמיאו לו דווקא לא מעט פעמים. ההפרזות של אוהדי ארסנל בטוויטר מוגזמות, לא ראיתי שם הופעה של "שחקן המשחק". היה יותר טוב מקיין(ממש קשה), חוץ מזה לא חושב שאפשר להגיד שהוא היה יותר טוב משחקן התקפה/קישור אחר במשחק הזה. עשה עבודה טקטית טובה, לחץ גבוה טוב, שמר לא רע על הכדור וזהו בערך.
מה חושבים האנשים שמביאים את כל הבדרנים האלה לאולפן? שמישהו שהיורו לא מעניין אותו יעשה מינוי לצ'רלטון כי טל פרידמן שם? שצופי רשת 13 שכדורגל לא מעניין אותם יראו את המשחקים רק כדי לתפוס כמה דקות עם פרידמן במחצית? או שהם לא יראו את המשחק אבל ידאגו לחזור לרשת בהפסקה? כנראה שכאשר עבורך צופי הכדורגל הם ניאנדרטלים, יש היגיון במהלכים האלה.
תסלחו לי אבל לנטוש את בוני, רז זהבי ושגיא כהן בשביל שרון דוידוביץ', טל פרידמן ורן בן שמעון זה כמו נרקומן שנגמל מסמים על ידי זה שהוא עבר לאלכוהול.
תגידו מה שתגידו אבל האולפן של צ׳רלטון עדיף על זה של ערוץ הספורט: אין תאוריות הזויות של שגיא, יש אנשים רציניים כמו אסף כהן ודור הופמן והכי חשוב זה שלא מערבבים פוליטיקה