הנה שבוע הבא, ערוץ הספורט השרמוטות בני שרמוטות משדרים את זלצבורג ולא את ליברפול באלופות. כושלאמא שלהם השרמוטה הזאת. אשכרה מעדיפים שם את צלזבורג -דינאמו זגרב על פני לייפציג-ליברפול. בני זונות מסריחים!
אין שום בעיה שמשדרים את זלצבורג זאגרב בהנחה והשחקן הישראלי בזלצבורג זה וורלד קלאס ישראלי שרק מחכה למעבר לריאל או לפריימר ליג. אבל שמדובר בשחקן שלא יכול לשחק במילואים של לגאנס או בu21 לסטר יש בעיה. איזה אוברייטד השחקן הזה. אני מניאק אם הוא היה נשאר במדינת האם שלו מישהו היה מדבר עליו. מקסימום היה עובר ממולדבה לחמם את הספסל ברוסטוב או קרסנודר.
חחחח אתה חושב שאתה יכול להנדס אותנו? מכיר את ארסן זקריאן שהוא ארמני-רוסי? אין פרמטר שהוא לא משאיר בו לגלוך אבק. גלוך דור ראשון פה בארץ כל השושלת פרוסקי בדיוק כמו זקריאן. למה אין לרוסי יח"צ כמו למולדובני-ישראלי? התשובה בגוף השאלה. אתה אורימור או יותר גרוע צלסי פנסיונר? אל תהיה כמו אוהדי מקקי שאין להם הכנה למוח. גלוך כשרון מגה בינוני ברמות האלו. סבבה זורם איתך - אחלה שחקן לאוסטריה (לא מחזיק ממנו אפילו שם) אבל נניח יעשה שם קריירה. אין מצב שיצליח ב5 הליגות הבכירות. איטי,חלש פיזית,מוסר בינוני,פינישר בינוני,חלש על שטח קטן,לא ורסטילי מספיק לשחק פליימקר בכנף. יש לשמעאק הזה קבלת החלטות נכונה בשליש האחרון אבל לא מעבר לכך. זה לא שחקן שאני מכניס בעמדת ה10 ב5 הליגות הבכירות. עוד מעט תגיד לי מספסל את אודגארד בארסנל. אתה עד כדאי כך הזוי.
למה זה שמעדיפים על יובנטוס את פסז׳ שחוץ ממיכאל וינסנדט לא מעניינים אף אחד זה יותר טוב? פעם הייתי מתעצבן מזה, עכשיו על הזין שלי
אז ליאני אומר שבאיגוד הדבר הכי חשוב זה שקט תקשורתי. ואני חשבתי שהדבר הכי חשוב זה לשפוט לפי החוק. אז אם שקט תקשורתי זה הכי חשוב, למה ששופט יעדיף בהחלטה של תחום אפור ללכת עם הקבוצה הקטנה ולא עם זו שתתן לו שקט תקשורתי? מה הוא צריך את ה'צפו והצביעו' בספורט 5 על הראש שלו? וברור לכולם למי יש את הלובי התקשורתי הכי חזק..
הכי עצוב שזה פשוט מובן מאליו ולאף אחד זה לא נשמע מוזר. אומר את זה בפאנל של הפודיום ו0 תהיות על האמירה הזו. עצוב מאוד. מוצר מהונדס בשביל שהמכבי התורנית תזכה. גועל נפש.