באסה למשלחת שלנו לאולימפיאדה. זה כבר שתי אולימפיאדות שהם מרותקים לחדרים. בטוקיו זה היה בגלל הקורונה, עכשיו זה בגלל החשש מטרור.
״המטרה של הנבחרת האולימפית זה לעשות את מה שלינוי אשרם עשתה. להביא מדליה? לא, להשחיל תאומות רוסיות״ בובה של לילה חזרה
אפשר להסתלבט על רז זהבי עד מחר, גם אני חושב שהוא אדם בזוי, פחדן, רמאי, הבנה בכדורגל אפסית אבל דבר אחד יש לו... יודע לנצל את כדורגלני ישראלי וכדורגלני העבר והטיפשות שלהם כדי להוציא בלייב (!) סיפורים וסיכסוכים. אני חולה על זה שהוא מעלים מישהו שאמר רבע משפט על מישהו, רבע משפט, ואז מעלים בלייב את הבחור השני למרות שדבריו לא הובנו נכון, ומזה יוצא סיפור ענק. כמות הפעמיים שהתלהבתי בחמש באוויר לא הגיונית. לצערי גם אייל סגל נדפק לפחות פעמיים בתוכנית עם דברים שלא אמרו ועשו לו עוול אבל... האחריות של סגל שהיה חולה תקשורת בעבר ואהב לדבר, הבין בדרך הקשה אתה מה שהיה ברור לי ב-2015.
זה ערוץ שבו ניסן קניאס נחשב לפרשן בכיר. לא פלא שבערוץ כזה אחד כמו רז הפך לפנים של הערוץ (מבלי לפגוע בו אישית אבל יש יותר ראויים להוביל ערוץ ספורט שקורא לעצמו "ערוץ הספורט של ישראל") הערוץ כבר מזמן לא אותו ערוץ שהיה פעם. הוא כבר מזמן פשט רגל
ערוץ הספורט: "במשחק לא גדול הנבחרת הפסידה". משחק שהיה אמור להסתיים בתוצאה 12-1 לנבחרת שרק לפני רגע הובסה מול יפן, זה משחק "לא גדול" לדעת החברים של גיא לוזון.
500 ערוצים לערוץ הספורט. הם לא מצאו איפה לשדר את קנדה-אוסטרליה בכדורסל? אבל טורניר BMX הם כן משדרים. איזה ערוץ חאפר
ONE וספורט 5 מהנדסי מוחות עלובים. ביום שישראל זכתה במדלייה האולימפית הראשונה שלה בנבחרת האומנותית שזו מדליית כסף והמדלייה ה20 סה"כ בהיסטוריה, הם בוחרים לשים ככותרת ראשית את עסקת ספרא בהפועל תל אביב. פשוט בושה, חשוב להם קבוצה מהליגה הלאומית יותר מאשר הישג חסר תקדים באולימפיאדה.
"קבוצה מהלאומית" זה קצת להמעיט מהפועל ת"א... וכשהיא נרכשת ע"י איש עסקים כזה עשיר זה חתיכת סיפור. אם זה צריך להיות בכותרת לפני מדליה באולימפיאדה זה עניין אחר.
כן זו קבוצת ליגה לאומית. לא מגיע לה כותרת יותר ראשית מזכייה ישראלית במדליה. ומה זה איש עסקים כזה עשיר? יאמר ושניידר באו לכדורגל ונעלמו מהר ומי הבטיח שספרא לא יהיה כמוהם. התקשורת סתם מהללת את הפועל תל אביב בלי שום סיבה.
רק המוות בטוח. אם ספרא יעשה סדר ניהולי ואם הוא לא יצטרך להתמודד עם תביעות וחובות, הרי שזו כבר התקדמות. לפי מה שספרו לגבי הונו, הרי שהוא מספיק כדי להפוך אותם למועדון צמרת. אפשר גם להתנקות דרך ליגה לאומית. זו בעצם המטרה של הפועל. לחזור תוך עונה כשהם מועדון בריא.
מה אכפת לי באיזה גודל המועדון הזה. כרגע הם בלאומית והתקשורת עדיין טוחנת את השכל עליהם בלי הפסקה כאילו לקחו השנה דאבל. אפילו המשחק בין נתניה לבית"ר אתמול בגביע הטוטו שווה יותר סיקור. בטלוויזיה ערוץ הספורט משדר רק את משחקי הפועל תל אביב מכל משחקי גביע הטוטו של הלאומית וזו גם אפליה כלפי שאר הקבוצות (או שישדרו את כולם גם אם במסגרת ערוץ הקיבוץ או שלא ישדרו אף אחת). עושים כותרות של "גם מסאי דגו יהיה בעונת השידורים הקרובה" למי אכפת ממאמן בלאומית?