https://www.ynet.co.il/sport/worldsoccer/article/r1relirskg פרסום ראשון:אני הייתי אחד משני המועמדים להתחתן עם בר רפאלי. היא בחרה בשני
חחחחחחחחחחחח איזה סיפורים מהתחת מאכילים את צנציפר. "אמורים היה סגור בליברפול ורצה את בניון בתור עוזר, אבל בסוף בנפיקה לא שיחררו את אמורים". חבוב, לאמורים היה סעיף שחרור, לא היתה שום בעיה להחתים אותו. בליברפול החליטו שהוא לא המאמן שהם רוצים. מילא בניון שמתדרך כתבים עם סיפורים מצוצים מהאצבע, אבל אין אפילו טיפת בושה שם לפרסם כאלה שטויות? עוד אומר "פרסום ראשון, לפני שיפרסנו באנגליה"
אפילו בזהות מועדון בו עבד אמורים הוא טעה. ליברפול ווסט האם ויתרו על אמורים בדיוק מאותה סיבה למה הוא נכשל ביונייטד. -)
מילא כשהם מתעסקים בסיפורים שהם ממציאים פה על הכדורגל הישראלי, אבל זה ממש מביך כשהם מנסים להביא "ידיעות" על הכדורגל האירופאי. מה עם גלוך, חתם כבר בליברפול\ברצלונה\יובנטוס\יונייטד ב-50 מיליון? בכלל, חושב שכדאי שבניון ייסגר על עצמו ומה הוא רוצה לעשות. רגע אחד הוא כמעט המנהל המקצועי של ארסנל (אחד משני המועמדים האחרונים, רק במקרה באנגליה לא שמעו על זה), רגע אחר הוא כמעט העוזר מאמן של מאמן שלא רצו בליברפול. מה הלאה? עובד במכון עיסוי ע"ש אברם במתחם האימונים של ווסטהאם?
קצת מרמור על התקשורת ספורט בארץ: -כל משחק של הפועל תל אביב משודר ב-5+ LIVE, לכו לעזאזל, והייתה אפשרות להזמין משחק נקודתי בעשרה שקלים לא מזמן והורידו אותה. הערוץ הזה לא נותן כלום, איכס. זה אמור להיות הפוך, יש יותר אוהדי הפועל ת"א מהפועל פ"ת, מגעילים ודוחים אתם. -ב'ישראל היום' עפים על הכדורגל כאן בארץ וזה בסדר ודוחפים חזק להפועל תל אביב סל, הם גם משדרים את המשחקים כנראה. אבל לא יכולתי להיות שבערב גורלי של ליגת האלופות אין שום אזכור בעיתון למעט הפנייה לקרוא באתר. -אני גם עבדתי כעורך בעסק כמה שנים ולכן זה מתסכל הזריקת זין שיש. ספורט5 ממהרים לעלות כתבה עם נתון של ארלינג הולאנד המבריק. לא מחכים אפילו לסיום המשחק, בסדר. אבל כאחד שלא ראיתי את המשחק אני לא ראיתי בכתבה אזכור לכך שהיה משחק היום ונגד מי. מביך שאין את המינימום. כמו הציונים של איתי שכטר שכותב מספר ליד שחקן וזהו-זה. המהיר ביותר: ההישג המשוגע של הולאנד - ערוץ הספורט
גדולה יותר מאבא: הבת של דניס רודמן כובשת את אמריקה אם היא היתה יותר גדולה מדניס רודמן לא היית קורא לה הבת של דניס רודמן
רן בוקר הצטרף היום באופן רשמי לחבורת האידיוטים של ערוץ הספורט. רן בוקר אמנם הציג נתון מזעזע שבו אין קהל בפלייאוף התחתון וזו אכן בעיה. אז מה פתרון הקסם של רן בוקר שיפסיק לאלתר את המשחקים עם הכמות קהל הקטנה? אז הפתרון שלו הוא לא אחר מאשר: הקטנת הליגה. אז מבחינת רן בוקר אם יקטינו את הליגה לא יהיו יותר קבוצות קטנות בלי קהל והליגה תהיה מדורגת שישית באירופה והנבחרת תגיע ליורו ולמונדיאל. טוב שיש את רן בוקר שיודע שאם מקטינים את הליגה הופכים למעצמת כדורגל. עכשיו בערוץ הספורט רגועים שיש להם עוד דביל שחושב בדעה ההיא אחרת אם היה אומר דעה הפוכה היו מסלקים אותו משם כי זה כמובן ערוץ בלי חופש ביטוי וריבוי דעות.
והבן זונה הזה נכנס בסבע על ה"התרסה" שלו ומהלל את אצילי שלא התריס אבל מתעלם מהחגיגות של בית"ר בגול הראשון.
צנציפר שם את חזיזה בהגנה זימון בכורה לירין לוי, גם אליאל פרץ בפנים: פורסם סגל הנבחרת למוקדמות המונדיאל
אנשים קצת הגזימו עם הטילט. צריך לקחת את זה בקונטקסט הנכון. הפודקאסט של ליאור ברקוביץ' הוא פודקאסט בידורי, זה לא הרצאה של ביילסה. יותר פרלמנט של חברים שמקשקשים על כדורגל ועושים צחוקים. לפי כמות הצפיות הפוד הזה עושה את העבודה וזה שוק חופשי. את דעתי על ברקוביניו אשמור לעצמי כי הוא לא כזה חשוב. מי שרוצה שיצפה מי שלא לא.